Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

help me

şimdi iptalle upraş işin yoksa çıldırıciğim
  • K bayonet değilse bulaşmayın bence m42 de iyidir ama uğraştırır.

Görmeyen arkadaşlar için yeni Limited ailesini verelim..

(31mm ve 77mm başta olmak üzere dünyanın en iyi AF lensleri diyebiliriz.)

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

K bayonet değilse bulaşmayın bence m42 de iyidir ama uğraştırır.

Görmeyen arkadaşlar için yeni Limited ailesini verelim..

(31mm ve 77mm başta olmak üzere dünyanın en iyi AF lensleri diyebiliriz.)

k ayonetmiş fakat minoltalar focal length 43.5 mm miş pentaxlar 44.5 mm miş yabancı forumlarda olmaz diyorlar.bi daha gittigidiyordan bir şey almam çok zor. her seferinde almayacağım gg den diyorum hep aynı hataya dşüyorum

• Merhaba arkadaşlar,
    Hazırlamış olduğunuz bu topik sayesinde bende k-x lendim. Özellikle Ahmet DERİCİ'ye teşekkür etmek istiyorum hiç bir fotoğraf çekme bilgim olmamasına rağmen beni cesaretlendirdiği için, 18-55 mm ile bir kaç deneme yaptım.

http://www.flickr.com/photos/59529819@N04/5447350497/
    http://www.flickr.com/photos/59529819@N04/5447352389/

• Sayın excil forum adına takip ettiğiniz ve katılım sağladığınız için ben size teşekkür ederim.

Kit lens ile başlangıç olarak gayet başarılı kareler. Yakın çekimde alan derinliğini iyi kullanmışsınız.

Bıkmadan usanmadan binlerce fotoğraf çektikten sonra dönüp bu karelere baktığınızda eminim

çok daha iyi yerlere geldiğinizi görmek sizi dahada heyecanlandıracaktır. Gövde seçiminiz başlangıç

aşamasında oldukça yerinde olmuş. Süreklilik bekliyoruz. Başarılar diliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

Fotoğraf işine yeni yeni girmek isteyen biri olarak bi süredir araştırma içerisindeyim.

Pentax k-x ve k-r en uygun modeller gibi duruyor şuanlık. Bikaç soru sorcam bu modellerle ilgili.

Lens olarak yalnızca 18-55 işimi görür mü bi süre, yoksa kesin olarak onunla birlikte 55-300 / 50-200 lens de alınmalı mı?

Alınmalıysa / alınmamalıysa toplam fiyatları nasıl olur?
    Hongkong veya Çin'den alacağım kısmet olursa o yüzden fiyat soruyorum. Ne tür bi beklenti içinde olunmalı fiyat konusunda yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 15 Şubat 2011; 18:06:35 >
  •  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

8
    5

• quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Arkadaşlar merhaba,

Fotoğraf işine yeni yeni girmek isteyen biri olarak bi süredir araştırma içerisindeyim.

Pentax k-x ve k-r en uygun modeller gibi duruyor şuanlık. Bikaç soru sorcam bu modellerle ilgili.

Lens olarak yalnızca 18-55 işimi görür mü bi süre, yoksa kesin olarak onunla birlikte 55-300 / 50-200 lens de alınmalı mı?

Hongkong veya Çin'den alacağım kısmet olursa o yüzden fiyat soruyorum. Ne tür bi beklenti içinde olunmalı fiyat konusunda yani?

Mutlaka tele foto'ya ihtiyacınız olacaktır. 55mm bazı çekimler için çok kısa gelir. 55-300 iyi bir tercih olur.

seksen beş milimetre / bir nokta dört

*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 16 Şubat 2011; 18:31:01 >

m.a.r.d.i.n gezisinden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Arkadaşlar merhaba,

50-200 ve 55-300 arasında seçim söz konusuysa kesinlikle 55-300 alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 17 Şubat 2011; 23:00:06 >

k
    x

K20D - SMC M 50mm f/1.2
  • Arkadaşlar beyaz k-x'imi satıyorum ilgilenenler dükkanımdaki ilana bakabilir.

zu-zu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 19 Şubat 2011; 18:32:37 >

malmö / İsveç / k20d / smc a 50mm f/1.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 19 Şubat 2011; 21:40:17 >

malmö / İsveç / k20d / smc k 135mm f/2.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 19 Şubat 2011; 21:41:06 >

50
  • Gözlerimiz bayram etti, yetmediği gibi karnımızı acıktırdın Harika kareler yildiz.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.