Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler k-x arıyorum.Temiz kutulu garantili , max 2bin shutter. Kit olur body olur. Pm olarak mail adresinizi yazarsanız konuşuruz. PentaxTürkiyedende ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgf700b

Beyler k-x arıyorum.Temiz kutulu garantili , max 2bin shutter. Kit olur body olur. Pm olarak mail adresinizi yazarsanız konuşuruz. PentaxTürkiyedende ulaşabilirsiniz.

ben 2000 shutter ı 1 günde çekebilirim. 1 haftada 2500 tane çekmişim. sadece lensi denerken ha diyeceksiniz ki bir şeyle yakaladın mı ? yok hepsini geri sildim

firmware güncellemeylede sıfırlanıyor shutter sanırım.

şöyle 5-10bin shutterda bir makine de bakabilirsin.

bu arada benimki satlık değil.bozulana kadar duracak. artık satacağım bir şey almıyorum pek

• kursta bitirme konusu olarak "yansıma"yı aldım. bakalım altından kalkabilecek miyim?

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

• quote:

Orijinalden alıntı: pentax

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Bu harika işte....

teşekkür ettim. yansıma konusu için bunu da kullanmayı düşünüyorum zaten...
  • Arkadaşlar yeni k-x aldım. Sensörde ufak bi kaç toz parçası var. Şimdilik temizlemeyeceğim ama illaki bu temizliği yapacağım birgün. Bulunduğum yer itibari ile işin ehline temizletme imkanım yok. Benim nerelerden ne almam gerekiyor. Bi sürü şey okudum herkes bişey söylüyor. Biri kullan diyor biri kesinlikle kullanma çizersin sensörü diyor. Kafam karıştı.
    Almam gereken malzemeleri ve varsa bildiğiniz uygun çözümleri söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Arkadaşlar yeni k-x aldım. Sensörde ufak bi kaç toz parçası var. Şimdilik temizlemeyeceğim ama illaki bu temizliği yapacağım birgün. Bulunduğum yer itibari ile işin ehline temizletme imkanım yok. Benim nerelerden ne almam gerekiyor. Bi sürü şey okudum herkes bişey söylüyor. Biri kullan diyor biri kesinlikle kullanma çizersin sensörü diyor. Kafam karıştı.
    Almam gereken malzemeleri ve varsa bildiğiniz uygun çözümleri söyleyebilir misiniz?

Forumlarda okuduğum en yaratıcı çözüm benimde uygun gördüğüm pril ya da sıvı sabun plastik şişelerinin içi dahil her yeri kuru olmak kaydı ile içindeki havasını sensöre doğru üfletip tozlardan kurtulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Arkadaşlar yeni k-x aldım. Sensörde ufak bi kaç toz parçası var. Şimdilik temizlemeyeceğim ama illaki bu temizliği yapacağım birgün. Bulunduğum yer itibari ile işin ehline temizletme imkanım yok. Benim nerelerden ne almam gerekiyor. Bi sürü şey okudum herkes bişey söylüyor. Biri kullan diyor biri kesinlikle kullanma çizersin sensörü diyor. Kafam karıştı.

Forumlarda okuduğum en yaratıcı çözüm benimde uygun gördüğüm pril ya da sıvı sabun plastik şişelerinin içi dahil her yeri kuru olmak kaydı ile içindeki havasını sensöre doğru üfletip tozlardan kurtulmak

Bişey daha öğrenmiş oldum. Enjektörde (şırınga) yaratıcı bir çözümdü. Ucuz ve etkili bir yol. Hava pompası her zaman lazım olacağı için kesin alacağım. Solüsyonlar ve fırçası için ne yapabilirim.

•  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @
  • Kedi kovaladık pazar günü :)

K-x 18-55mm Kit

k-x + smc 50mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dae-su Oh

quote:

Orijinalden alıntı: caver

ilk deneme ..

Vayy harika
    Bu benim lensim ya

Pentax K 135mm F/2.5

Elimdeki tüm Pentax lensler çok hızlı bir şekilde satıldı en son 77mm'yi de üzülerek sattım, soranların bilgisi olsun
    Şu an sadece elimde Pentax K 135mm F/2.5 var onu biraz deneyeceğim FF gövdede sonrasında satacağım :(

• Kerem (ardicli2000) birbirinden farklı kareler gelmiş, çok güzel paylaşım emeğine sağlık

Gökhan (SebastianTR ) güzel başlangıç devam lütfen..

MacGyver. her kare farklı güzel paylaştığınız için teşekkürler..
  • sayın yildiz @Ahmet bey, yeni kareler bekliyoruz, bu ara sizi pek göremiyoruz forumda sahipsiz bırakmayın.

sayın @ardicli2000 keşke çekimlerinizde hangi lensleri nerede kullandığınızı belirtseydiniz.

BaZı karelerde bokeh tam tadında sanırım 50mm olsa gerek. Devamı gelir umarım.

sayın @caver başarılı bir portre olmuş.
  • Yokluğumda arkadaşlar forumu yanlız bırakmamış herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

* Paylaşıma devam lütfen. bende birkaç paylaşım eklerim bu akşam.

Bu arada Bursa'da baygünay arkadaşımız ile ilginç bir rastlantı sonucu tanıştık,
    buradan selamlarımı iletiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeckoBoy

sayın yildiz @Ahmet bey, yeni kareler bekliyoruz, bu ara sizi pek göremiyoruz forumda sahipsiz bırakmayın.

sayın @ardicli2000 keşke çekimlerinizde hangi lensleri nerede kullandığınızı belirtseydiniz.

BaZı karelerde bokeh tam tadında sanırım 50mm olsa gerek. Devamı gelir umarım.

sayın @caver başarılı bir portre olmuş.

Evet bokehler 50mm f/1,7.
    Diğerleri 18-55 kit lens.

Başka da lensim yok zaten maalesef.
  • http://urun.gittigidiyor.com/PENTAX-ICIN-200mm-super-TELE-OBJEKTIF_W0QQidZZ35870452

arkadaşlar ben anlamam pek kalitesinden lenslerin. 200mm ihtiyacı olan varsa baksın 50 lira iyi gibi. bir de 50mm satıyor aynı satıcı ama adaptörsüz kullanılıyor mu bilmiyorum.
  • az önce başıma geleni anlatayım. lensin ön camını su ile silince iz yapıyordu ben de gül suyu ile deneyim dedim.18-55 te sonuç çok güzel geldi bana. fakat çok oynadım. 2-3 kere sildikten sonra 5 damla damlatıp parmağımı gezdirip 1-2 dakika bekledim ardından çok feci bir şey oldu. lensim suyu içine aldı hani saat camı sudan nemlenir de bembeyaz olur ya öyle oldu. waterproof u yok bunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonvolatile -- 14 Şubat 2011; 18:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

http://urun.gittigidiyor.com/PENTAX-ICIN-200mm-super-TELE-OBJEKTIF_W0QQidZZ35870452

arkadaşlar ben anlamam pek kalitesinden lenslerin. 200mm ihtiyacı olan varsa baksın 50 lira iyi gibi. bir de 50mm satıyor aynı satıcı ama adaptörsüz kullanılıyor mu bilmiyorum.

tarafımdan alınmıştır.
    ne yapayım dayanamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonvolatile -- 14 Şubat 2011; 20:16:11 >

bursa botanique / elde manuelize
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.