Bildirim
@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (199. sayfa)
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pentax
quote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.
Bu harika işte....
sol alttaki sudaki beyazlık ve sağ üstteki beyazlık ta gitseymiş manyak olurmuş -
-
nonvolatile, eski kareler gayet nostaljik duruyor 80 li yılları özletti..
Mert; D-FA 50 , En güzel makro FF lenslerden biridir.
K-x ile güzel kareler bekliyoruz Mert -
-
@R`meRt, ikincisi çok tatlı gözüküyor eline sağlık lens dile gelmiş resmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz
nonvolatile, eski kareler gayet nostaljik duruyor 80 li yılları özletti..
Mert; D-FA 50 , En güzel makro FF lenslerden biridir.
K-x ile güzel kareler bekliyoruz Mert
teşekkür ederim -
-
Güney Video nerede? -
quote:
Orijinalden alıntı: caver
ilk deneme ..
Vayy harika
Bu benim lensim ya
Pentax K 135mm F/2.5
Elimdeki tüm Pentax lensler çok hızlı bir şekilde satıldı en son 77mm'yi de üzülerek sattım, soranların bilgisi olsun
Şu an sadece elimde Pentax K 135mm F/2.5 var onu biraz deneyeceğim FF gövdede sonrasında satacağım :(
-
O lens şanslı çıktı Özgür, bendeyken İsveç, Danimarka, Almanya, Finlandiya, Belçika, Hollanda, Norveç gibi ülkeler gördü
(senlede çok yer görmüştür umarım) Ne soğuklar gördüde banamısın demedi meret.. (Bence onu satma adaptörle kullan)
SMC K 135mm f/2.5 ten bir kaç karede karede ben vereyim... (arşivimden)
(Daha fazlası için >>> http://ahmetderici.blogspot.com/ )
İnsan için zamanı durdurmak bir hayaldir ve bu hayal uğrunda yaşadıklarıdır geride kalanlar.
Zamanı durdurmak moleküllere ayrılmak değil, optikler içinde parçalanmaktır aslında...
*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 30 Ocak 2011; 23:09:11 >
-
Daha yeni aldım bana ulaştığı gün Canon'a geçtim FF için
Canon için de 135mm L F/2 lens aldım şimdi ama yine de deneyeceğim lensi, gerçekten sıfır gibi bir lens geldi çünkü optik olarak harika gövde kalitesi zaten mükemmel çok güzel bir lense benziyor. -
Selamlar ahali
foto baskı siparişi vermeyi düşünüyorum yakın tarihte
2 alternatif var. 2sini de kullanacağım yada 1 ini eleyebilirim. fotoları 13*18 ebatlarında çıkarıp bir de bir fotoğrafı poster boy çıkartmayı planlıyorum. akrilik(plexiglass) ve forex(3mmlik plexi) var. forex hesaplı geldi bana.
forex 40*60 ebatlarında veya 60*90 ebatlarında çkartacağım ama foto yok elimde ne koyacağımı da netleştiremedim. koyacağım fotoda aile bireylerinden 1 yada 1 kaçı olacak ama arka tema ve portrenin resmin neresinde olacağı hakkında sıfır veriye sahibim
http://fotoev.com/printing/acrylics/default.aspx
şu site yapıyormuş bir de acaba foto kalitesinde mi yoksa dandik yazıcı kalitesinde mi?
anteplilerin sitesinden de küçük boyutlarda sipariş vereceğim:
http://www.fotvi.com/en-ucuz-fotograf-baski-fiyatlari.aspx
şu resminde bol megapiksellisini bulsaydım poster yaptıracaktım ama yok
-
Arkadaşlar elimde sıfır ayarında Pentax uyumlu birkaç aylık TAMRON SP AF 17-50mm f/2.8 lens mevcut almak isteyen arkadaş olursa özel mesaj ile ulaşabilir.. -
Merhaba arkadaşlar, forumdan aldığım tavsiyeler üzerine Pentax K-X almaya karar verdim (yurdışından getirticem). SLR makineler ile ilgili hiç bilgim olmadığı için tamamen tavsiyeler üzerine haraket ediyorum. Yurtdışından k-x'i alırken body + kit lens + lens veya body + lens (fiyatına bağlı tercih edicem) olarak alıcam. Kafama takılan konu, çoğunlukla makro çekimler yapıcam ama gezip tozarkende dış mekanlarda beni yarı yolda bırakmayacak gibi bir lens var mıdır? Böyle tek bir lens varsa kit halinde değil sadece Body alıcam. -
quote:
Orijinalden alıntı: hydesigner
Merhaba arkadaşlar, forumdan aldığım tavsiyeler üzerine Pentax K-X almaya karar verdim (yurdışından getirticem). SLR makineler ile ilgili hiç bilgim olmadığı için tamamen tavsiyeler üzerine haraket ediyorum. Yurtdışından k-x'i alırken body + kit lens + lens veya body + lens (fiyatına bağlı tercih edicem) olarak alıcam. Kafama takılan konu, çoğunlukla makro çekimler yapıcam ama gezip tozarkende dış mekanlarda beni yarı yolda bırakmayacak gibi bir lens var mıdır? Böyle tek bir lens varsa kit halinde değil sadece Body alıcam.
ebaydan alacaksan. satıcı amerikadaysa %99,999 gümrüğe takılır 150-200 lira ödersin. çinden alıyorsan bir şey diyemem takılmadan da getiren çok -
arkadaşlar yeni dslr almak istiyorum. eski tip m42 lesnler de topluyorum (elimde helios 58, cosina 55 1.4). manuel lens kullanımı için 550d,kx, sony a500 hangi makineyle bu lensleri kullanmak daha kolaydır. testlerde kx in renkleri canona göre daha canlı gözüküyor sizce de mi öyle. kx satanlar pm ile haber verirse sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: nonvolatile
quote:
Orijinalden alıntı: hydesigner
Merhaba arkadaşlar, forumdan aldığım tavsiyeler üzerine Pentax K-X almaya karar verdim (yurdışından getirticem). SLR makineler ile ilgili hiç bilgim olmadığı için tamamen tavsiyeler üzerine haraket ediyorum. Yurtdışından k-x'i alırken body + kit lens + lens veya body + lens (fiyatına bağlı tercih edicem) olarak alıcam. Kafama takılan konu, çoğunlukla makro çekimler yapıcam ama gezip tozarkende dış mekanlarda beni yarı yolda bırakmayacak gibi bir lens var mıdır? Böyle tek bir lens varsa kit halinde değil sadece Body alıcam.
ebaydan alacaksan. satıcı amerikadaysa %99,999 gümrüğe takılır 150-200 lira ödersin. çinden alıyorsan bir şey diyemem takılmadan da getiren çok
yok hocam amerika ve hong kong'a giden arkadaşlarım var onlar alıp getirecekler o yüzden gümrükle işim olmayacak.
Bu arada bir arkadaşım makinesini satıyor, Pentax k-x + 18-55mm + 50-200mm + 18-135mm (bundan tam emin değilim :)) olarak 1100 TL'ye veririm sana dedi, sizce nasıl fiyat? Makinenin az kullanılmış olduğunu biliyorum. Benim için daha karlı olacaksa yurtdışı yerine 2.el bu makineyide alabilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trlux
arkadaşlar yeni dslr almak istiyorum. eski tip m42 lesnler de topluyorum (elimde helios 58, cosina 55 1.4). manuel lens kullanımı için 550d,kx, sony a500 hangi makineyle bu lensleri kullanmak daha kolaydır. testlerde kx in renkleri canona göre daha canlı gözüküyor sizce de mi öyle. kx satanlar pm ile haber verirse sevinirim.
Eski manuel lensleri en iyi Pentax'ta kullanırsınız ayrıca Pentax'ın müthiş eski lensleri de vardır inceleyeyin derim -
quote:
Orijinalden alıntı: trlux
arkadaşlar yeni dslr almak istiyorum. eski tip m42 lesnler de topluyorum (elimde helios 58, cosina 55 1.4). manuel lens kullanımı için 550d,kx, sony a500 hangi makineyle bu lensleri kullanmak daha kolaydır. testlerde kx in renkleri canona göre daha canlı gözüküyor sizce de mi öyle. kx satanlar pm ile haber verirse sevinirim.
m42
arkadaşım 3 çeşit adaptör var.
bu adaptörleri modifiye etmenin 1-2 yöntemide var.
uzun uzadıya açıklamayayım zaten pentaxturkey ye üyesin ordaki konu başlığından bilgi alabilirsin.
m42 lens adaptörüne göre bayonetini çizip yamultabilirsin,sonsuza netliyemiyebilirsin,adaptörü modifiye edersen lens bayonetten kendi kendine düşebilir.
helios 58 filan sıradan lensler zaten kit lens daha iyidir
bu arada @yıldız
pentax k 135mm f2.5
takumar 135mm f2.5
super takumar 135mm f2.5 (m42)
bilgin varsa bu 3 lens hakkında mini bi karşılaştırma yaparmısın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X