Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c.james sizdende kareler bekliyoruz, güzel yorumlarınız var ancak böyle fotoğraf paylaşımı olan bir sitede fotoğrafınızı görmemek ilginç. İyi kötü ayırt etmiyoruz mümkünse sizdende paylaşım bekliyoruz
    iyi günler, hoşçakalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

c.james sizdende kareler bekliyoruz, güzel yorumlarınız var ancak böyle fotoğraf paylaşımı olan bir sitede fotoğrafınızı görmemek ilginç. İyi kötü ayırt etmiyoruz mümkünse sizdende paylaşım bekliyoruz
    iyi günler, hoşçakalın.

Merhaba,
    Yorumlarımla ilgili güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.
    Fotoğraf paylaşımı konusuna gelince; Şimdiye kadar bir çok marka ve modeli test etme imkanım oldu.Ayrıca kendime ait gerek klasik Lubitel 2 ile,gerekse Nikon d60 ve daha sonra kullandığım d200 ile çok güzel fotoğraflar çektim ama prensip olarak forumda vs paylaşmayı pek düşünmedim.Bunu ukalalık olarak algılamayın,sadece prensip.
    İyi akşamlar,hoşçakalın..

• Hocam siz şuan aktif olarak hangi makineyi kullanıyorsunuz.Merak ediyorum özel değilse sizin için.Prensipinizede büyük saygı duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Hocam siz şuan aktif olarak hangi makineyi kullanıyorsunuz.Merak ediyorum özel değilse sizin için.Prensipinizede büyük saygı duydum

Merhaba,
    Dslr sistemde d200'den sonra henüz yeni bir makine almadım,ama bu aralar almayı düşünüyorum.
  • Teşekkürler hocam
  • quote:

Teşekkürler hocam

Rica ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Hocam siz şuan aktif olarak hangi makineyi kullanıyorsunuz.Merak ediyorum özel değilse sizin için.Prensipinizede büyük saygı duydum

Merhaba,
    Dslr sistemde d200'den sonra henüz yeni bir makine almadım,ama bu aralar almayı düşünüyorum.

K10D ve D200 den sonra yeni jenerasyonlar aynı tadı kolay kolay vermiyor. (ikiside sony aps-c format ccd sensör) Seçiminiz çok zor olacağa benziyor. Benzer kaliteyi ancak 35mm (Full Frame) sensörlerde bulabiliyorsunuz, (5D ve D700 gibi) daha aşağısı kurtarmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Merhaba,

K10D ve D200 den sonra yeni jenerasyonlar aynı tadı kolay kolay vermiyor. (ikiside sony aps-c format ccd sensör) Seçiminiz çok zor olacağa benziyor. Benzer kaliteyi ancak 35mm (Full Frame) sensörlerde bulabiliyorsunuz, (5D ve D700 gibi) daha aşağısı kurtarmıyor.

Merhaba,
    Ben de sizin gibi genelde ccd sensörlü gövdelerin imaj kalitelerini daha çok beğeniyorum.Dolayısıyla bu tip makinelerden sonra seçim yapmak sizin de belirttiğiniz gibi kolay olmuyor.
    İyi günler,hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 17 Ağustos 2011; 14:48:08 >

• c.james ben de merak ediyordum, yıldız dile getirmiş. bu kadar güzel bilgiler paylaşmanıza rağmen ben de çalışmalarınızı merak ediyordum. prensiplerinize saygılıyım ama en azından 1-2 karenizi görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

c.james ben de merak ediyordum, yıldız dile getirmiş. bu kadar güzel bilgiler paylaşmanıza rağmen ben de çalışmalarınızı merak ediyordum. prensiplerinize saygılıyım ama en azından 1-2 karenizi görmek isterim.

Merhaba,
    Yorumlarımla ilgili güzel düşünceleriniz için size de teşekkür ederim.
    Fotoğraf paylaşımıyla ilgili düşüncelerimi konuyla ilgili önceki mesajımda belirtmiştim.Gerek görürsem zaten paylaşımda bulunurum.

• An itibariyle Pentax K-r siparişimi vermiş bulunmaktayım umarım pişman olmucağımız bi karar vermişizdir
  •  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

K10D Grand Prix + 18-200mm
  • Merhaba bende almayı düşünorum ama nerelerde satıldığı ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz , zira vatan bimeks ve teknosada bulamadım
  • Pentax K-x in fiyatı ve nerde satıldığı hakkında bilgi verirmisiniz ?
  • K-x mi, K-r mi yoksa K20D mi almaliyim?
  • Bu 3 seneçek arasından sıralama yapacak olursak;

giriş seviyesi d-slr için imkanlar dahilinde kx ama mümkünse kr

ileri seviye için kesinlikle k20d
  • 135mm

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentax -- 27 Ağustos 2011; 18:46:03 >

k20d - smc k 135mm f2.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Ağustos 2011; 0:10:40 >

• 55-300

k5+70-200
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.