Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 43 LTD aldım kaynak yaratmak için 14mm 2.8f Rokinon'umu satıyorum :) Düşünen varsa google 'dan araştırsın lensi :) Örnek çekilmiş karelere de bakabilir :)
    10 numero :)
  • Pentax K-r ikinci el bulmak imkansızmı?
  • Neredeyse imkansız şu an K-r bulmak.. Belki yaz bittikten sonra hevesi geçenler olabilir, o zaman kovalayabilirsiniz.
  • 55-300
     @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

Pentax K-r ikinci el bulmak imkansızmı?

İsteyen tüm arkadaşlara gövde dahil tüm lens serilerinden getirtiyorum.

Kr isteyen arkadaşlarımıza bayramdan sonra teslim edicem kısmet olursa. Yok demeyin yani

Pentax sürekli var.
  • @yildiz

Pentax K-5 + 18-55 II ne kadara getiriyorsun?
  • İlan verdim, isteyen arkadaşlara K5 - KR getirtiyorum >>> http://www.fotokritik.com/forum/157074

Arkadaşlar K5 için mümkünse WR kit lensi ile istemeyin şuan Japonyadan bu ürün gereksiz pahalıya geliyor.

K5 body almak daha mantıklı. KR kit lensli pakette ise sıkıntı yok. Diğer her türlü ekipman için özelden

mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 29 Ağustos 2011; 3:12:53 >
  • Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar
  • @yildiz

Fiyat söylememişsin K-5 için.
  • K5 sadece body getirtiyorum. ancak istekler üzerine kit lensli ilanınıda birazdan ekliyorum.

PENTAX K5 + 18-55 WR ilanı (Peşin fiyatına 12 ay taksitli)

LINK >> http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1494191

KR ise hem body hem kit lens hemde 55-300 seçeneği ile mevcut.

Diğer tüm gövde ve lensleride sorabilirsiniz.

Her ay getirttiğimiz için lens ve gövde konusunda sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 30 Ağustos 2011; 21:41:19 >
  • @yildiz

Anladım hocam iyide, K-5 için fiyat bekliyorum. Söylesen artık iyi olur.
  • PENTAX K5 + 18-55 WR ilanı (Peşin fiyatına 12 ay taksitli)

LINK >>http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1494191
  • İlan sizinmi hocam?
  • Evet ilan bana ait güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Her konuda gelen cihazlara kefilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Evet ilan bana ait güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Her konuda gelen cihazlara kefilim.

Ahmet abi ye bende kefilim kendim Pentax K-r siparişi verdim ve beklemedeyim.Her türlü soruna basit veya zor olmadan cevap vermekte.
  • quote:

Evet ilan bana ait güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Her konuda gelen cihazlara kefilim.

O zaman sorun yok hocam. Tekrar teşekkür ederim.

@Batwoone

Pentax K-r hayırlı olsun.
  • Merhaba arkadaşlar. Canon 20d+17-50 kullanıyorum. Canon konusunda çektiğim fotoğrafları gören olmuştur. Elime biraz daha para geçti ve Pentax'a geçmek istiyorum. Yeni ve gece çekimlerinde başarılı bir makine arıyorum(sadece bunlar değil tabii aradıklarım). K-x ve k-r isteklerime uyuyor sanırım, k20d de kısmen uyuyor diyebiliriz. K-x alırsam body fiyatı yaklaşık 700 liraya geldiği için(ikinci el) daha iyi bir lens alabilcem(belki de 2 lens). K-r alırsam biraz daha ileriye dönük bi yatırım olucak. K20d hakkında pek bi fikrim yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Bi de K-x ve K-r arasında tam olarak hangi farklar mevcut ve pratikteki etkileri nedir bu farkların? Aradaki farka değer mi? Şimdiden teşekkürler.
  • Öncelikle hoşgeldiniz, Pentax almaya karar verdiyseniz ve giriş sınıfı sizin için yeterliyse kesinlikle Kr almaya bakın.

Kx çok güzel bir giriş seviyesi oldu hatta bu sınıfta çıtayı belirledi diyebiliriz ancak Kr onun biraz daha iyisi olarak üretildi.

Aradaki farklara değermi bu kişiye göre değişir, mesela bana göre değer. Daha ileri bir teknoloji ve eksiklerinin giderilmiş

olması çok güzel bir durum (AA kalem pil yerine üst sınıflardaki gibi Li-İon batarya + AF netleme hızı ve af yardımcı noktaları

3 inch 920bin pixel arka LCD ki çok daha iyi olmuş.. vs..vs..)
  • Arkadaşlar Pentax DA 55-300mm lensim satılıktır,bilgilerinize...

Link:http://forum.donanimhaber.com/m_52224483/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Öncelikle hoşgeldiniz, Pentax almaya karar verdiyseniz ve giriş sınıfı sizin için yeterliyse kesinlikle Kr almaya bakın.

Kx çok güzel bir giriş seviyesi oldu hatta bu sınıfta çıtayı belirledi diyebiliriz ancak Kr onun biraz daha iyisi olarak üretildi.

Aradaki farklara değermi bu kişiye göre değişir, mesela bana göre değer. Daha ileri bir teknoloji ve eksiklerinin giderilmiş

olması çok güzel bir durum (AA kalem pil yerine üst sınıflardaki gibi Li-İon batarya + AF netleme hızı ve af yardımcı noktaları

3 inch 920bin pixel arka LCD ki çok daha iyi olmuş.. vs..vs..)

K20d suan kullandığım gibi orta sınıf ve taşıması zor bi makine. En büyük sıkıntım taşıma zaten. Yoksa k100d, k10d ve 20d kullanmış biri olarak kullanım kolaylığı açısından kesinlikle k10d ve 20dyi tercih ederim. Ama taşıma sıkıntısı bu tercihin önüne geciyo dediğim gibi. Dolaysıyla ya k-x ya k-r alicam. Govde fiyatı olarak ikisinin arasında yaklaşık 400 tl fark var k-r nin pek ikinci eli bulunmadığı icin. Bu farka degeceginden hiç emin değilim ama k-x alıp içime sinmemesi ihtimali beni düşündürüyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.