Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikle ayrıntıyı arttırmak ve kesnkinliği güzelleştirmek için ne gibi ayarlar tercih edilmeli?

Bu ayarları kullanmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: red_blue

Arkadaslar sizce k-r 18-55 lens ile birlikte taksitli fiyatı 1550 tl olsa ayrıca garantili nasil sizce ?makul bir fiyatmi ?

Bu fiyat nerede acaba ?

k-r;
    Hepsiburada da 1.926,94 TL
    Vatan Computer'da da 1900 civarı.

Ben de pentax k-r veya k-x alacağım, internetten araştırdım geçen yıl garantili k-x 1300 falanmış şuan 1600.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Özellikle ayrıntıyı arttırmak ve kesnkinliği güzelleştirmek için ne gibi ayarlar tercih edilmeli?

Sağolasın hocam...

Bu lightroom mu acaba?
    Pentax ın programına benzetemedim de pek...

• Birşey değil. Ps Cs5 hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Sağolasın hocam...

Bu lightroom mu acaba?
    Pentax ın programına benzetemedim de pek...

ilk resim cs5 ikinci resim cs5 eklentisi topaz....

• Ben de lightroom 3,5 indirdim.
    Neyse bakalım artık onda da aynı ayarları denerim.
  • K-r ile Pentax ailesine katılmayı düşünüyorum.

18-55 + 55-200 yerine aşağıdakilerden birini alsam iyimi yapmış olurum kötü mü??

Tamron AF 18-200mm f3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical IF Makro [Pentax] - 150€
    Sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC IF Pentax - 200€
  • Arkadaşlar merhaba. Benim Canon 550D'm var. Elimde bir de aşağıdaki Ricoh Rikenon 50mm f2 objektifi var. Bu objektifi 550D'de nasıl kullanabilirim? İnternette araştırdığımda Pentax'la ilgili siteler çıktı. İngilizcem de pek yok. Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Arkadaslar sizce k-r 18-55 lens ile birlikte taksitli fiyatı 1550 tl olsa ayrıca garantili nasil sizce ?makul bir fiyatmi ?

Bu fiyat nerede acaba ?

k-r;

Ben de pentax k-r veya k-x alacağım, internetten araştırdım geçen yıl garantili k-x 1300 falanmış şuan 1600.

Vatandan yüzde yirmisbes indirimli o civarda oluyor
    World kartınız varsa bu haftasonu indirim var sanırım vatan da değerlendirin bu fırsatı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyet 0070

Arkadaşlar merhaba. Benim Canon 550D'm var. Elimde bir de aşağıdaki Ricoh Rikenon 50mm f2 objektifi var. Bu objektifi 550D'de nasıl kullanabilirim? İnternette araştırdığımda Pentax'la ilgili siteler çıktı. İngilizcem de pek yok. Yardımcı olabilir misiniz?

pentax bayonet gibi... pentax lensleri adaptörle canonda kullanabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: pentax

quote:

Orijinalden alıntı: Niyet 0070

Arkadaşlar merhaba. Benim Canon 550D'm var. Elimde bir de aşağıdaki Ricoh Rikenon 50mm f2 objektifi var. Bu objektifi 550D'de nasıl kullanabilirim? İnternette araştırdığımda Pentax'la ilgili siteler çıktı. İngilizcem de pek yok. Yardımcı olabilir misiniz?

pentax bayonet gibi... pentax lensleri adaptörle canonda kullanabilirsin...

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Hangi adaptörle kullanabilirim. m42 denilen adaptörle mi? Bu konularda fazla bilgim yok

İyi geceler

• fotoğraftaki m42 değil....

Pentax lensleri Canonda linkteki adaptör ve benzerleriyle... AF olarak kullanabilirsin....

http://www.ebay.com/itm/AF-Confirm-Pentax-PK-Lens-Canon-EOS-EF-Mount-Adapter-/250714159493?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5fba7985
  • hayyamda k-r spot ne kadardır öbür konuda kimse sallamıyo belki siz sormuşsunuzdur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Bu fiyat nerede acaba ?

k-r;

Vatandan yüzde yirmisbes indirimli o civarda oluyor
    World kartınız varsa bu haftasonu indirim var sanırım vatan da değerlendirin bu fırsatı :))

oncelıkle cevap verdigin icin tesekkur ederim, yaklasık 1 ay sonra almayı planliyordum ben makineyi, 1 ay bekleyeceğim de suan almama pek imkan yok gibi, 1 ay sonra en uygun fiyatını bulup alacağım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: rocket11

hayyamda k-r spot ne kadardır öbür konuda kimse sallamıyo belki siz sormuşsunuzdur?

hayyamda gezerim bazen ama k-r göremedim...
  • Merhaba,
    Benim ve arkadaşlarımın gövde ve lenslerine ilan vermek hep bana düştüğü için bir site hazırladım. Gerçi ürünlerin % 30'unu girebildim ama isterseniz bir göz atın ; "http://www.izmirfotomarket.com"

İzmir'deyiz. Siz de ekipman bırakabilirsiniz. Ayrıca site için önerilerinizi bekliyorum. Sevgiler.

Haldun
  • Arkadaşlar, Pentax SMC-M 50mm f1.7 lensimi satıyorum.
    İhtiyacı olan - arayan varsa bu lensi kaçırmasın çünkü Türkiye'de daha temizini bulabileceğinizi pek sanmıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_54952160/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentax

fotoğraftaki m42 değil....

Pentax lensleri Canonda linkteki adaptör ve benzerleriyle... AF olarak kullanabilirsin....

http://www.ebay.com/itm/AF-Confirm-Pentax-PK-Lens-Canon-EOS-EF-Mount-Adapter-/250714159493?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5fba7985

Teşekkürler
  • Arkadaşlar k-r bu haftasonu vatanda 1.519 world karta 6 taksitli fiyatı bilginiz olsun :))
  • quote:

Arkadaşlar k-r bu haftasonu vatanda 1.519 world karta 6 taksitli fiyatı bilginiz olsun :))

iyi fiyat...
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.