Vatan'ın indirimiyle K-R + 18-55 baya uygun fiyat olmuş. İlgilenen varsa. http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/pentax-k-r-k-r-124mp-prime-ii-hdvideo-30-lcd-16000-iso100-25600-li-ionaa-sr-18-55mm-bl/productdetails.aspx?I_ID=56485
Arkadaşlar k-r için keskin ve canlı renkler alabileceğim bir lens önerirmisiniz. Fiyat pahalı olmasın. :)
quote:Orijinalden alıntı: Wilusa Arkadaşlar k-r için keskin ve canlı renkler alabileceğim bir lens önerirmisiniz. Fiyat pahalı olmasın. :) Aralıklı lens istersen Tamron 17-50 f2.8(Renkler pek ahım şahım değil ama kontrast ve keskinlik çok iyi) yada Pentax 16-45 f4.... Sabit odak dersen sevdiğin mm değerini söyle ona göre tavsiye edelim :) Pentax DA 40mm Limited , 35mm limited macro renkleri ve keskinliğiyle mest eder... Ama o mm değerleri sana uygun mu ? ? ?
Bu başlığı unutmuşum 2012-02-26_00001 by Koray Yenidoğan, on Flickr 2012-02-26_00002 by Koray Yenidoğan, on Flickr 2012-02-26_00004 by Koray Yenidoğan, on Flickr 2012-02-26_00006 by Koray Yenidoğan, on Flickr 2012-02-26_00015 by Koray Yenidoğan, on Flickr
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans ügıl fılay firi Son foto ve pikap güzel olmuş Teşekkür ederim piyeğ dö sağn (telaffuz doğru mu?)
quote:Orijinalden alıntı: eagle fly free quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans ügıl fılay firi Son foto ve pikap güzel olmuş Teşekkür ederim piyeğ dö sağn (telaffuz doğru mu?) Piyeğ Dö Sağnz olacak
quote:Orijinalden alıntı: Wilusa Arkadaşlar k-r için keskin ve canlı renkler alabileceğim bir lens önerirmisiniz. Fiyat pahalı olmasın. :) odak uzaklığını belirtmediğiniz için genel kullanım lensi istediğinizi anlıyorum tamron 28-75 dediğiniz kriterlerde gayet başarılıdır. ancak en geniş açısı olan 28mm nin gerçekte geniş açı olmadığı da aklınızda bulunsun.
2.el nerde bulunur bu cihazlar sitelerde yok 1000tl ye full takım kx mi gider yoksa KRmi kit lens ile
pentaxturk ve pentaxturkey forumlarını takip edin derim. buradaki arkadaşlardan da satmak isteyen olabiliyor zaman zaman. @ACİDBURN45 1000 TL ye 2. el K-r bulabilirsiniz sanırım. K-x için yüksek bir fiyat.
arkadaşlar 2670 çekimdeki k-r makinamı satıyorum.18-55 kit lens ve 55-300 zoom lens bulunmakta. Kozmetik olarak hiçir eksiği yoktur aparatları tamdır.Uzaktan kumandasıda bulunmakta. İlgilenenler özelden mesaj atabilir. Kalın sağlıcakla.
selamlar arkadaşlar ne olmuş pentaxa burada konu bitmiş pentax turkiye.com da yel oynamıyor 2.el 18 55 dal satıyor adam 50lira ya alan yok !!! pentax komple bitti mi şimdi. ithalatçı kapandı sanırım. onun hariciinde dünya genelinde yok.. ben anlamıyorum. 4 pilini sevdiğim pentaxım ne hallere düşmüş
pentax bitmiş bence :( elimde bi makine var alirken dünyanın parasını verdim kaç aydır yarı fiyata satamırumm