Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eediz

pentax bitmiş bence :( elimde bi makine var alirken dünyanın parasını verdim kaç aydır yarı fiyata satamırumm

Elinizdeki makina nedir? Hangi kanallardan satmaya çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

quote:

pentax bitmiş bence :( elimde bi makine var alirken dünyanın parasını verdim kaç aydır yarı fiyata satamırumm

k20d ve sıfırı kadar temiz bi cihaz. sahibinden. com pentaxturkey ve donanımhaberde ilanlarım var ayrı ayrı. 3 aydır aynı şekilde yani. Fiyatımda oldukça uygun ama hala gitmio
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

quote:

k20d ve sıfırı kadar temiz bi cihaz. sahibinden. com pentaxturkey ve donanımhaberde ilanlarım var ayrı ayrı. 3 aydır aynı şekilde yani. Fiyatımda oldukça uygun ama hala gitmio

K20D görece eski bir model. Özellikle arayan biri denk gelmezse ya da çok ölü bir fiyat yazmazsanız beklemeniz normal. Ben cillop gibi Fuji S6500FD yi, hem de o kadar övülmesine ve tavsiye edilmesine rağmen 6-7 ayda ancak satabildim. :) Tabii Pentax piyasasının Türkiye'de çok dar olmasının da sizin durumunuza etkisi vardır.

• bence k20d nin satılmaması, öneriler genelde k10d oluyor diye bence. aradaki farka da lens alınıyor.
  • pentax k-x + 35-80mm + exakta 75-200mm + taşıma çantası + 4 adet gp 2700 pil + 2gb sd card set olarak satıyorum fiyat 900 tl.
    makina 4949 shutter da. herhangi bir sorunu yok.
  • arkadaşlar pentax k-r 18-55mm lens ile 610 dolar. fiyat nasıl sizce uygun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickiniyerim

arkadaşlar pentax k-r 18-55mm lens ile 610 dolar. fiyat nasıl sizce uygun mu ?

Fiyat iyi.
  • Arkadaşlar aş. önemli bir başlık açtım, destekerinizi bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_64769073/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • selamlar öncelikle eski pentax kullanıcısı olarak tekrar pentax kullanmak istediğimden elimdeki canon 40D ile pentax k-x veya k-r modellerinden biriyle takaslamak istiyorum.düşünen arkadaşlar benle iletişime geçmek için gokhanakarsu@hotmail.com adresini kullanabilir veya ö.m. atabilir.

ilan linkim :http://forum.donanimhaber.com/m_64989844/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64989844
  • @nethesap

Pentax K-5 düşünürseniz @Crosshair satıyor. Bilginiz olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_12113227/mpage_419/f_/key_//tm.htm#65006700
  • k-5 e şimdi bütçem yetmiyor :) yoksa düşünülmemesi gibi bir durum yok :)
  •  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @
  • Konu hort!
    Pembe k-x 'e aranızda sahip olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

Konu hort!
    Pembe k-x 'e aranızda sahip olan var mı?

Valla bende eskiden Beyaz vardı çok seviyorum :D :D

Kırmızı renkli kullanan da gördüm. Fakat Pembe hiç görmedim...
  • PENTAX K-X body + 35-80 mm pentax lens + 75-200mm exakta lens + taşıma çantası + 4 adet gp 2700 pil + ataba şarz cihacı + 2 gb sd card satılıktır.
    Makinamın herhangi bir sorunu yoktur, Az kullanılmıştır 5100 shutterdadır.
    FİYAT 750 TL.
    İsteyenlere ANKARA yada Bolu dan elden teslim edebilirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-az-kullanilmis-pentax-k-x-94137093/detay

makina ve fotoğraflara sahibinden.com dan verdiğim ilandan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceylanktu -- 5 Ekim 2012; 11:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hocam hiç bir fotoğrafınız görünmüyor k-x bakıyordum da çektiklerinizi merak ettim var mı takip edebileceğim bir adres
  • 200-300 foto çekilmiş k-x imi 900 TL te satiyorum çünkü kullanamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para.
  • Arkadaşlar bende k-x var. Ben buna manuel lens takarsam otomatik focus olmayacak mı kit lensteki gibi? Elimle ayarlamak mı zorundayım?

Teşekkürler iyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

Arkadaşlar bende k-x var. Ben buna manuel lens takarsam otomatik focus olmayacak mı kit lensteki gibi? Elimle ayarlamak mı zorundayım?

Teşekkürler iyi forumlar :)

Elle netlemen gerekecek. zaten manuel ve otomatik lensin farkı netleme şeklidir.
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.