Şimdi Ara

Pentax K100D Örnekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun ve güzel bir yazı olmuş.Bende keyifle okudum.

Elinize sağlık , dikkate alınmaya değer yazdıklarınız
  • çok güzel bir makine... özellikle iso başarımıda çok iyi...
    kesinlikle giriş seviyesi dslr kısa listesinde en üstlerde (olympus e410 gibi...)
  • Kararsızlığım had safhada ama en son kararım Pentax K100D Super yönünde.
  • Pentax K100D serisinin yenilenmiş 2007 model üst versiyonu K100D SUPER serisini yurtdışından getirttiğimde Nikon D40 ve Canon 400D gibi cihazlar ile birlikte inceleme fırsatım oldu, gerek genel kullanım kolaylığı ve özellikleri gerekse malzeme işçilik kalitesi ve üst seviye donanımları ile Pentax K100D Super ile mükemmel bir giriş seviyesi cihaz ürettiğini göstermiş. Henüz dışarıda deneme fırsatım pek olmasada birkaç çekimde neler yapabildiğini görmem bana yeterli geldi. Özellikle iso konusunda rakipsiz denilebilecek bir ürün ve yurtdışında bu cihazı profesyonel anlamda kullanların farklı Pentax lensler ile çok güzel kareler elde edildiği ortada. İşte dünyadan PENTAX K100D ve Super modelinin kareleri.. Mükemmel makine + lens ikilisinde gereğini çok iyi yapıyor.. (Pbase + Flicker vb sitelerden alınmıştır.)
    (Bu arada elimde son 1 adet kapalı kutu sıfır K100D Super KIT mevcut isteyen arkadaşların bilgisi olsun)

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 11 Eylül 2007; 0:09:20 >

• İnceledim tek kelimeyle muhteşem bir cihaz. Özellikleri ile üst sınıf SLR lara parmak ısırtıyor.
  • k100D yi pentax 70 300 lens ile kullanma fırsatım olmuştu, beğendim biraz ama menüsü falan pek hoşma gitmedi,ama lens denmidir nedir baya keskin kareler yakalamıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savage -- 12 Eylül 2007; 16:31:40 >
  • Evet Ahmet (adaşım:) haklısın çok keskin görüntülere sahip, bu segmentte çok iddialı bir cihaz, ben uzun süre inceledim ve çoğu SLR dan çok daha basit kullanımı ile yüzlerce ayar seçeneği var , rahat alışıyorsun. Menüleri aslında çok kolay, hızlı kullanım tuşları alışınca dahada kolaylaşıyor. Bende Bursadan bir arkadaşa getirttiğimde Kit lens ile denemeler yaptık çok iyi netlik ve alan derinliği var cihazda. Özellikle Kit lensi takdire değer kalitede sonuçlar elde ediyor. tabi lensi değiştirdikçe mükemmellik artıyor. Biz konuşuyoruz ama bak adamlar yüzlerce metre uzaklıktan ne ile kullanıyor bunu , sonuçlar çok iyi >>>

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Eylül 2007; 20:43:35 >

• Konunun hortladigi cok iyi olmus gerilerde kalmisti Pentax FP olarak cok iyi makinalar uretiyor 6 MP falan diye elestiriler olabilir ama son zamanda Kompakt makinalar sinifinda da cok iddiali makinalar uretiyor
  • The Sephia Tone ellerin dert görmesin güzel ve bir okadar uzun bir yazıyı keyifle okudum :) Ancak belirttiğin üzere 400D bu sınıfta K100D Super gibi bir cihazla kıyaslanamayacak duruma düşüyor bu bağlamda, lens kalitesi , extra donanımları ve üstün performansıyla PENTAX daha pahalı ve daha üst seviye cihazlarla boy ölçüşecek seviyede , ''yildiz'' (Ahmet) arkadaşım seninde emeğine sağlık bizi K100D fotoğraflarıyla bilgilendirdiğin için teşekkürler. Bugün bütün gün bu mükemmel cihazı ve uyumlu lenslerini inceledim , köklü bir firmadan bu beklenir bencede. Mükemmel değerlere ve sıradışı özelliklere sahip. Tüm testlerde iso performansını konuşturmuş. Keskinlik detaylar ve alan derinliği muhteşem. Bende incelediğim yerlerden beğendiğim birkaç Pentax K100D karesi eklemek istedim.

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crumpler -- 12 Eylül 2007; 23:54:03 >

• teşekkür ederim The Sephia Tone bu uzun açıklamalarınız için sizi msn nemede eklıyorum ilerde görüşmek ümidıyle ..

Zaten S3 kullanıyorum.Biraz DSLR ye aşinalık var ama :) S3 işte ne kadar DSLR dir ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti999 -- 12 Eylül 2007; 23:37:15 >
  • Sağol enzof, gerçekten K100D serisi özellikle SUPER modeli ile son kuruşuna kadar hakkını fazlasıyla veriyor ve eksiksiz bir SLR..

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

• Gerçekten de renklerdeki keskinlik çok harika imiş..
    Bu konuda Nikon ünlüdür ondan da keskin gibi geldi sanki....
  • Bende incelediğim tüm kullanıcı yorumlarında ve fotoğraflarda bunu farkettim. Yoğun istek olduğu için K100D sUPER getirtiyorum. Cihaz doğru kullanıldığı takdirde mükemmel kareler elde ediliyor. Renklerin doğallığı ve canlılığı ile cihazın kullanım kolaylığı rakiplerine şans tanımıyor bence. Özellikle Shake Reduction (Titreşim önleyici) ve Dust Removal (Toz önleme sistemi) çok etkili çalışıyor. kaldıki her iki özellik aynı gövdede zaten bu sınıfta tek. Mükemmel derece ISO performansı ise Nikon D200 ü dahi geride bırakan Fuji F30 a bile noise yutturuyor. Dünyadan Pentax K100D serisi kareleri..

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 14 Eylül 2007; 23:06:49 >

• yıldız resimler harika
  • İzmir'de Pentax K100D için objektif nereden bulabilirim?
  • İzmirde kemeraltı civarında fotoğrafçılara sormak lazım ancak bulamazsan forumdan ''yildiz'' nickli Ahmet arkadaşımıza sormanı tavsiye ederim. K100D Super modeli dahil hertürlü SLR cihaz ve objektiflerini getirtiyor, birkaç kez alışverişimiz oldu sağolsun ilgileniyor. Cihazın performansı gerçekten çok üstün ve kayda değer. Özellikle ISO konusunda rakip tanımıyor. K100D örneklerine devam.

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

• fotoğraflar güzelde kendi çektiklerinizi koysalar arkadaşlar için daha faydalı olur kanısındayım.
  • aynen katılıyorum..
    hiçbir kulanıcı yok mu ??
  • Cuma günü İstanbulda bir meslektaşıma getirttiğim Pentax K100D Super modeli teslim ederken yaptığım birkaç deneme fotoğrafını ekliyorum. Şuana kadar kullandığım engüzel cihazlardan biri. ISO performansı bu sınıfın çok üstünde. Çekim modları ve kit lensin kalitesi tartışılmaz eniyisi. Titreşim önleyici ve toz önleme sisteminin aynı yapıda olması bize çok büyük kullanım kolaylığı sağladı. Bence Sigma 70-300mm APO Macro eklenirse tadına doyulmaz.

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

Pentax K100D Örnekleri

• quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Cuma günü İstanbulda bir meslektaşıma getirttiğim Pentax K100D Super modeli teslim ederken yaptığım birkaç deneme fotoğrafını ekliyorum. Şuana kadar kullandığım engüzel cihazlardan biri. ISO performansı bu sınıfın çok üstünde. Çekim modları ve kit lensin kalitesi tartışılmaz eniyisi. Titreşim önleyici ve toz önleme sisteminin aynı yapıda olması bize çok büyük kullanım kolaylığı sağladı. Bence Sigma 70-300mm APO Macro eklenirse tadına doyulmaz.

biz istesek lens süper kit olanı getirtebilir misiniz getirtebilirseniz ücret ne kadar olur?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.