Şimdi Ara

Pentax K100D Örnekleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yildiz

Şuana kadar kullandığım engüzel cihazlardan biri. ISO performansı bu sınıfın çok üstünde. Çekim modları ve kit lensin kalitesi tartışılmaz eniyisi. Titreşim önleyici ve toz önleme sisteminin aynı yapıda olması bize çok büyük kullanım kolaylığı sağladı.

biz de abarttık ama çikolatasını abarttık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

quote:

Şuana kadar kullandığım engüzel cihazlardan biri. ISO performansı bu sınıfın çok üstünde. Çekim modları ve kit lensin kalitesi tartışılmaz eniyisi. Titreşim önleyici ve toz önleme sisteminin aynı yapıda olması bize çok büyük kullanım kolaylığı sağladı.

• Görünen köy kılavuz istemiyor sanırım. Burda giriş seviyesinden bahsediliyor kaldıki fotoğraflar herşeyi anlatıyor fazla konuşmaya gerek yok. özelliklerin üstünlüğü zaten ortada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 17 Eylül 2007; 21:31:22 >
  • Yıldız kardeşim Daha önce ne yazdın düzelttin bilmiyorum ama bu kadar kafaya takmaya gerek yok bir yorum yapmışsın üstüne bir yorum yapmışız. Bence abartmışsın kendince diyorum. Okadar dolaşıyoz geziyoz çekenlerin fotoğraflarına bakıyoz ama ethros kardeşim koymuş, gerisi hepsi adeta reklam fotoğrafı. internette nerde dolaşırsan dolaş hiç bir yerde öyle okadar da övmüyorlar pentax ın iso performansını, seni tatmin etmiş olabilir tatmin edici seviyededir de gerçekten ama senin iddanı abartılı buldum okadar... Kendince bana pm lerde atmışsın, Ama biz de 3-5 bişey biliyoruz, bildiğimiz şeylerde senin abarttığını bilecek kadar yeterli. Polemiğe girmeyecem falan vs demişsin bir sürü, ben de girmek istemiyorum. Çünkü görünen köy klavuz istemez, çektiğin fotolara tekrar bak.
  • Kardeşim çok içlenmişsin ya neyse buraya boş şeyler yazmayalım burası tartışma topiği değil.. Fotokritikte çektiklerime bakarsın.

http://www.fotokritik.com/523931

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 17 Eylül 2007; 23:37:19 >
  • Peki abi içlenmişim :D

ama lütfen PM atmayı bırak .
  • Fiyat / performans olarak k100d başarılı bir cihaz ancak giriş seviyesi cihazlar arasında en iyi noise performansı Canon' un CMOS sensöründe değilmi?? Hatta diğerleri birbirine yakın bir performans gösterirken Sony a100 ün az biraz daha aşağıda.
  • Arkadaşlar pentax ın sorununun objektif uyumsuzluğu olduğunu biliyorum ve iso performansı da o kadar iyi değil arkadaşın dediği gibi sanırım en iyi cmos sensörlerde ama d80 in de gayet iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

quote:

Pentax K110D kullanicisi olarak Rouvax'a katiliyorum

Bence makina F/P oranindan bakilirsa gerçekten iyi..Ama sınıfının en iyisi demek biraz fazla iddali oluyor..

Ayrica internetten bulup koyulan fotoğraflara bakip sakin makina almayin Sonra alinca "ya bendemi bir hata var..niye çekmiyor bu meret" diyebilirsiniz..

Forever Phantom arkadaşim bir sitede okudugum kadariyla Pentax K100D ye 1960’lardan bu yana üretilmiş tüm objektifleri (M42 ve K-mount) kullanabiliyormussun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 20 Eylül 2007; 12:53:36 >

• Pentax ın sorunu uyumsuzluk değil, daha çok Canon Nikon gibi markaların kullandığı yeni teknoloji Lens sistemlerinin Pentax da yaygın olmaması, daha yeni yeni Pentax in için butür lensler üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 20 Eylül 2007; 14:55:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.