Chipset NVIDIA nForce4 F.Faktör ATX form factor 30.5 x 24.4 cm Soket Tipi LGA775 Intel® Pentium® D / Pentium® 4 Fsb 1066/800/533MHz FSB Bellek Tipi Dual channel DDR2 533/ 667 -240pin Bellek Yuva 8GB by 4 DIMM slots Grafik Kartı Slotu 1x PCI Express x 16 slot PCI 3 x PCIe X 1 slots, 2 x PCI slots Portlar 4 x USB 2.0/1.1 ports, 1x RJ45 ports, Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector, Coaxial S/PDIF output, Optical fiber S/PDIF output, PS/2 Keyboard/Mouse, 1 x COM port, 1 x LPT ATA 4 x Serial ATA II connector (Bandwidth 3.0Gb/s) 2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE connectors Ek Özellikler Marvell 88E8111 Gigabit LAN PHY chip Realtek ALC850 AC'97 Audio Codec
1GB DDR2 667MHZ
200GB SAMSUNG SATA2 NCQ
256MB ASUS X700
FEEL HURRICANE 460WATT
beyler anakart hakkında bilgisi olan var mı? bence hiç bir eksiği yok hatta fazlası var. çipset i nforce4 amd de iyi performans veriyor bnce intel dede verir.özellikle overclock kabiliyeti iyi oluyor genelde.
nasıl olmuş? ekran kartı var ztn x700 eski kartım onu kullancam yani ekran kartı önermeyin...
amd 3000 venice alsam daha mı iyi olur?tabi p d 805 i en az 3.5ghz kullancağımı hesaplayarak söyleyin...
madem intel düşünüyorsun biraz daha para ver D930 falan al,
quote:
Orjinalden alıntı: WebEX
madem intel düşünüyorsun biraz daha para ver D930 falan al,
intel düşünme meselesi değil . hem dual core hem 64bit hem ucuz düşünüyorum . x2 3800 ler 350usd . o paraya işlemciyle anakartı çıkarırım bn:) sonra bi upgrade yaparım
anladım, 805 yerine kesinlikle d930 yada d920 al, 805'in bus hızı düşük ve 9serisi bu kadar ucuzken 805 almak olmaz bence..
D805 kullanıcısı olarak sana bu işlemciyi tavsiye ederim fakat yanında işlemci soğutucusu alman gerekiyor illa o/c yapıcam diyorsan..imzamdaki işlemci fanını şiddetle tavsiye ederim f/p olarak süper...rahat rahat 3,51 hızında çalıştırırsın fakat gigabyte anakartlar ile o/c biraz zor oluyor,easytune adlı programla yapabiliyorsun..RAmları zate dual kit alırsın onlarda sorun yok..eğer paran yeterse The WEB'in dediği gibi D930 alsan çok daha iyi olur..o işlemciyi deneme şansım oldu,süper bi işlemci tek kelimeyle benimkiyle arasındaki performans farkı oldukça fazla sonucta 2X2mb önbellek,hızı belli,birazda o/c yaptın mı daha da süper olur ama D805 alırsanda pişman olmazsın
quote:
Orjinalden alıntı: welcome to hell
D805 kullanıcısı olarak sana bu işlemciyi tavsiye ederim fakat yanında işlemci soğutucusu alman gerekiyor illa o/c yapıcam diyorsan..imzamdaki işlemci fanını şiddetle tavsiye ederim f/p olarak süper...rahat rahat 3,51 hızında çalıştırırsın fakat gigabyte anakartlar ile o/c biraz zor oluyor,easytune adlı programla yapabiliyorsun..RAmları zate dual kit alırsın onlarda sorun yok..eğer paran yeterse The WEB'in dediği gibi D930 alsan çok daha iyi olur..o işlemciyi deneme şansım oldu,süper bi işlemci tek kelimeyle benimkiyle arasındaki performans farkı oldukça fazla sonucta 2X2mb önbellek,hızı belli,birazda o/c yaptın mı daha da süper olur ama D805 alırsanda pişman olmazsın
valla para ancak ona yetiyor .
bu arada gigabyte deyip geçmemek lazım . anakart süper birşey . özelliklerini koyayım f/p çok iyi...overclock bıos tan yapılabiliyor . easy tune kullanmam ben zaten .
overclock biostan yapılıyor da asus'un çıktığı yere kadar çıkabileceğini sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: King_Wolf
overclock biostan yapılıyor da asus'un çıktığı yere kadar çıkabileceğini sanmıyorum.
kardeş nforce çipsetlerde tr oc rekoru gigabyte ındı . bütün nforce çipsetleri çok iyi oc oluyor .bunun olmama ihtimali çok az.bütün anakartları nforce3-4 ler 300fsb yi geçiyordu amd de . bu kdr kabiliyeti intelde göstermemesi imkansız bnce..
zaten burda extreme oc den bahsetmiyorum . en fazla 3.5ghz o bile stock fanla zor...bu kadar çıkar sanırım . asrock un sis çipsetleri anakartları bile 3.2 görüyorken bu çok rahat 3.5 yapar . nette yapan var ztn yabancı forumlarda
pentıum d 3.0@3.8 yapmışlar.... daha fazlası ztn zarar...bide stock fan varken üzerinde hele....
kasa ya güveniyorum bakalım . hurrıcane 2 alacam ...
buraya ayrı bir başlık açtım . özellikleri yazıyor .bakabilirsiniz .
serial ata 2 + 8gb ddr2 667mhz + nforce4 çipset + 8 kanal ses kartı + optik spdıf çıkış gibi + özellikleri var...
ayrıca overclock ta sistem kararsızlaşırsa veya açılmazsa kendi kendine çalışan konfigürasyona dönüyor fln . buda işe yarar overclock yaparken.. bıos piliyle veya jumperlarla uğraşmaya gerek kalmaz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme