Şimdi Ara

Pentium D 915 darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim.Benim Pentium D 915 işlemcim var.Ekran kartim yanınca R7 260x ekran kartı aldım fakat önceden bile 50 60 fps alırken (lol) şimdi 30 40 fps bile alamıyorum...
    Bunun sebebi ve çözümü nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İslemci cok zayıf hocam, anakart bilgilerinizi verirseniz destekliyorsa belki daha iyi bir islemci ile darbogaz yok edilmese bile azaltılabilir.

Bunun haricinde sebepler de olabilir tabiki önceden daha yüksek fps aldıgınıza göre. Belki kart düsük hızda ya da düsük veriyolu ile calısıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 18 Temmuz 2015; 0:39:06 >
  • Hocam değerli yorum için teşekkürler.310 lira bütçem var anakart işlemci ve PSU alacağım bu paraya.Anakart modeline göre e6700 en son desteklediği işlemci.Sistemim 64 bit olmasına rağmen 4 gb ram 2.75 kullanılabilir yazıyor.Bunun için anakart ve işlemci kesin değişecek.PSU 200 w ekran kartına yetersiz kalıyor...Bu yüzden siz en iyisi bana 310 liraya işlemci anakart PSU tavsiye edin

• SercanKb S kullanıcısına yanıt
    Evet sorun psu da olabilir gibi duruyor.

Siz hangi sokete gecmeyi planlıyorsunuz?

Zira yeni soketlerde ram de degismesi lazım.

Ayrıca ikinci el düsünüyorsunuz degil mi?

• Hocam elimdeki ram 2x2 667 lik DDR2 RAM ben 775 pinlik anakart düşünüyorum.Aklımda core 2 quad işlemci ve 350 w 400 w PSU var.Rami toptancidan aldım gidip 800e ceviricem ama ram uyar diye düşünüyorum...

• 2. El ve 0 benim için farketmez.Güzel performans versin yeterli

• SercanKb S kullanıcısına yanıt
    Tamam pm yoluyla iletirim size sistemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.