Şimdi Ara

Pentium D 925 Overclock ettim Daha devam edeyimmi ? İlgilenirseniz sevinirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce 3.7 Ghz yaptım voltajsız ve hala banamısın demedi soğutucu ve işlemci voltajsız buralara gelmek sevindirici ve 30dakika prime95 test yaptım max 62 min 34 Derece devam etsemmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allonzy

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce 3.7 Ghz yaptım voltajsız ve hala banamısın demedi soğutucu ve işlemci voltajsız buralara gelmek sevindirici ve 30dakika prime95 test yaptım max 62 min 34 Derece devam etsemmi

o cpu 4.2 gider az biraz voltajla dediğim gibi soğutucu şart
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce 3.7 Ghz yaptım voltajsız ve hala banamısın demedi soğutucu ve işlemci voltajsız buralara gelmek sevindirici ve 30dakika prime95 test yaptım max 62 min 34 Derece devam etsemmi

Ben olsam en azından kaça kadar çıkabildiğini görmek isterdim şahsen.

Az bişi voltaj ver dayan fsb ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emey Emsal

quote:

Hocam bukadarını beklemiyordum bu işlemciden bayağı sağlam çıktı kereta voltajsız 3.85e kadar geldi 3.90 yaptım stabil olmadı voltaj vakti geliyor 3.90 da :)
    Edit 250w psu ilede voltaj vermekte kararsızım şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allonzy -- 25 Şubat 2013; 17:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emey Emsal

quote:

5Ghz yapan vardı diye hatırlıyorum sanki :)

• Kullandığın anakart ve ekran kartı modeli nedir acaba? En azından sadece biosda gör kaça çıktığını ona göre al bi soğutucu ama psu da çok düşükmüş be abi Dediğim gibi 4.2 de rahat kullanırsın o cpuyu
  • anakart gigabyte g41m-combo ddr2/ddr3
    ekran kartı oda overclocklu radeon hd 3600 series
  • quote:

anakart gigabyte g41m-combo ddr2/ddr3

Yakında sistem yenileyeceğimden sıkıntı yok .d elimdeki notebook u satacağım bir arkadaşa o paranın üstüne para koyup yeni sistem yapmayı planlıyorum
  • quote:

quote:

anakart gigabyte g41m-combo ddr2/ddr3

Yakında sistem yenileyeceğimden sıkıntı yok .d elimdeki notebook u satacağım bir arkadaşa o paranın üstüne para koyup yeni sistem yapmayı planlıyorum

O zaman daya fsb yı dıycemde o anakart tıkanabilir 4 ghz de..
  • o işlemciyi 4 ghz dahi yapsanız günümüz oyunlarıyla programlarıyla boy ölçüşemez.Ha sadece internette geziyorum derseniz olabilir.Mesela artık bilgisayara çıkan antivirüsler çok güçlü.Bu güce cpunuz cevap veremez/çok geç cevap verir.Bu yüzden cpuyu yenilemek daha iyi bir seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

o işlemciyi 4 ghz dahi yapsanız günümüz oyunlarıyla programlarıyla boy ölçüşemez.Ha sadece internette geziyorum derseniz olabilir.Mesela artık bilgisayara çıkan antivirüsler çok güçlü.Bu güce cpunuz cevap veremez/çok geç cevap verir.Bu yüzden cpuyu yenilemek daha iyi bir seçim olur

Zaten arkadaş performans için değil eğlence amaçlı yapıyo yada bana öyle geldi
  • En Azından BF3 Low oynar
    Ver Voltajı
  • quote:

Merhaba Intel Pentıum D 925 3Ghz ı Overclock edip 3.30 a getirdim prime95 tam yük altında 15 dakika test ettim 58 dereceyi geçmedi voltajsız geldim buralara herhangi bir çakılma vs. olmadı sizce deam edeyimmi ?

pentium tabanlı işlemciler çabuk ısınırlar bence 3.5 ghz den yukarı çıkmayın ....
  • Pentium D , intelin netbust mimarisinin son eseri olmasindan çok isinmasiyla meshurdur. 58 c pentium d bir islemci icin max. isi degildir ancak cok kasar. tawsiyem dewam etmek yerine, ayarlarini default hale getirmen. hem boyle bir islemci icin 60-80tl lik fan almak saçmalik olacaktir bence. islemciyi zorluyorsun az daha fazla zorlarsan senin icin hayal kirikligindan baska birsey olmaz korkutmak gibi olmasin ama bence islemcinin stok ayarlarini geri yap veya bios u default la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir pentium 4 ht extreme edition kullanicisi olarak 3.3ghz yi aşmamani oneririm ve arkadaslarin gazina gelme :)

• Zaten performans için yapacak değiliz bu işlemciyi 5 ghz getirsen bile max 9-10 fps ya alırsın ya almazsın maksat kaça kadar çıkacağını görmek.
    Edit : Şuan voltajsız 3.8 de çalışıyor stabil olarak sıcaklıklarda aşırı normal :)) 1 saat kadar test ettim prime ile daha 62 dereceyi geçdiğini görmedim voltaj verme safhasını düşünmüyorum powerim yeterli olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allonzy -- 26 Şubat 2013; 17:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

o işlemciyi 4 ghz dahi yapsanız günümüz oyunlarıyla programlarıyla boy ölçüşemez.Ha sadece internette geziyorum derseniz olabilir.Mesela artık bilgisayara çıkan antivirüsler çok güçlü.Bu güce cpunuz cevap veremez/çok geç cevap verir.Bu yüzden cpuyu yenilemek daha iyi bir seçim olur

Hocam zaten sistem yenileyeceğim pentium d 925 modelinin performansını görmek istedim, zaten çok fazla kullanmıyorum bu bilgisayarı laptopum var onu ya satacam yada abime verip yeni bir masaüstü toplayacam ;)
  • Abi madem deniyeceksin, sattigin laptopun bir kismini lga 775 (soket t) destekli bir 50-60Tl lik sogutucu al . ha bide pc cilerde 2.el saglam everest 350-400w suplly ler (oneririm) 15 Tl gibi ucuz bir fiyat. imkanin varsa lutfen bir dene :) bir pentium fanatigi olarak (aslinda amd ciyim ama pentium serisi çok hosuma gidiyor) bu islemcinin sinirlarini gormek istiyoruz :)) ha bu arada o supply ve fanla işlemci közlenir deneme bile. sogutucu şart olmadi satarsin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: dblackx

O işlemciyle o.c çok farkedemezsin fakat devam etmek istersen özel soğutucu almanı tavsiye ederim.

Etmez mi? Ben D 930'u 2 yıl kadar 3.8 GHz de kullandım (Asus P5LD2 Deluxe, Stok fan, stok voltaj, 270 watt adi bi psu ) işlemci resmen evrim geçirdi. Kasan tüm oyunlar kasmamaya başladı. Tabi yük altında 75 derece görüyordum o ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 27 Şubat 2013; 21:43:43 >
  • Hazır konusu varken yeni açmayım benim masaüstü phenom x4 925 3.7 yaptım 1.472volt çok mu acaba sizce cok uçlara gitmek iyi değil bencede siz ne dersiniz?FSB:DRAM 1:2 yaptım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.