Abi madem deniyeceksin, sattigin laptopun bir kismini lga 775 (soket t) destekli bir 50-60Tl lik sogutucu al . ha bide pc cilerde 2.el saglam everest 350-400w suplly ler (oneririm) 15 Tl gibi ucuz bir fiyat. imkanin varsa lutfen bir dene :) bir pentium fanatigi olarak (aslinda amd ciyim ama pentium serisi çok hosuma gidiyor) bu islemcinin sinirlarini gormek istiyoruz :)) ha bu arada o supply ve fanla işlemci közlenir deneme bile. sogutucu şart olmadi satarsin zaten.
hocam bende denemek istiyorum suanlik psu felan izin vermiyor ileri gitmeme yakin zamanda power supply alacagim
abi pentium 925 amd 925 diye görüp yazı yazmışım yuh
quote:
Orijinalden alıntı: Zayber
Hazır konusu varken yeni açmayım benim masaüstü phenom x4 925 3.7 yaptım 1.472volt çok mu acaba sizce cok uçlara gitmek iyi değil bencede siz ne dersiniz?FSB:DRAM 1:2 yaptım
sistem çalışıyor ve stabil ise azaltmanız veya artirmanız doğru olmayacak zaten ayarlarini bulmuşsunuz. ama stabil değil ise voltaj verin verdikten sonra açılmaz yada mavi ekran verir ise bios tan voltaj azaltin.
stok fanla fazla çıkma derım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme