Şimdi Ara

Pentium D 925 Overclock ettim Daha devam edeyimmi ? İlgilenirseniz sevinirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: astra777

Abi madem deniyeceksin, sattigin laptopun bir kismini lga 775 (soket t) destekli bir 50-60Tl lik sogutucu al . ha bide pc cilerde 2.el saglam everest 350-400w suplly ler (oneririm) 15 Tl gibi ucuz bir fiyat. imkanin varsa lutfen bir dene :) bir pentium fanatigi olarak (aslinda amd ciyim ama pentium serisi çok hosuma gidiyor) bu islemcinin sinirlarini gormek istiyoruz :)) ha bu arada o supply ve fanla işlemci közlenir deneme bile. sogutucu şart olmadi satarsin zaten.

hocam bende denemek istiyorum suanlik psu felan izin vermiyor ileri gitmeme yakin zamanda power supply alacagim
  • abi pentium 925 amd 925 diye görüp yazı yazmışım yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

Hazır konusu varken yeni açmayım benim masaüstü phenom x4 925 3.7 yaptım 1.472volt çok mu acaba sizce cok uçlara gitmek iyi değil bencede siz ne dersiniz?FSB:DRAM 1:2 yaptım
     Pentium D 925 Overclock ettim Daha devam edeyimmi ? İlgilenirseniz sevinirim

sistem çalışıyor ve stabil ise azaltmanız veya artirmanız doğru olmayacak zaten ayarlarini bulmuşsunuz. ama stabil değil ise voltaj verin verdikten sonra açılmaz yada mavi ekran verir ise bios tan voltaj azaltin.

• stok fanla fazla çıkma derım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.