Şimdi Ara

Pentium G3258 darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar büyük ümitlerle aldım işlemciyi aralık ayında. Sözde incelemenin birinde i5 kadar performans verıyor overclock yaptıgında i3 leri geçiyor fılan diyordu. Neyse fiyatına baktığımda çok çok büyük performans beklemiyordum. Ancak gtx 750 ti ekran kartını kaldırır diye tahmin ediyordum ancak nerdee :D battlefield 3 64 kişilik sunucuda işlemci bitiyor nerdeyse. boş sunucuda 70 80 olan fps 64 kişide 30 40 oluyor. Takılmalar filan delirtcek beni. Bunu nasıl çözerim tek çözüm overclockmu dersiniz ?
    Sistem pentium g 3258
    4 gb ram g skill 1600 mhz
    asus h81m-c
    gtx 750 ti strix
    500w kasa asus cmp 350
    1 tb harddisk wd blue

• Bf3 online hali çoklukirdekli işlemcilerde daha iyi calışan bir oyun bu yüzden i5 4460 gibi bir işlemci ile değiştirmeniz sistemi rahatlatacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Pentium işlemciler, Battlefield 3&4, GTA V, Crysis 3 gibi oyunlarda iyi performans veremiyorlar, bir 4.nesil i3, genelde bu oyunlarda fx 6300'e yakın ya da eşit performans verirken pentium çok geride kalıyor ama mmolarda ve Skyrim, Starcraft tarzı single core optimize oyunlarda çok başarılı...

Dolayısıyla, hazır O.C edilebilir modelini almışsınız, mutlaka o.c etmeyi düşünün, internette çok kişi 4.5-5 ghz aralığında kullanıyor o işlemciyi, yeter ki orta düzey bir soğutucunuz olsun. Performansı mutlaka yükseltecektir. Darboğaz varsa bile, bu BF tarzı multi-core işlemcilerde iyi performans veren oyunlarda oynanabilir bir performans vermeye başlar.
    işlemciyi 4,4 ghz e çek birde öylr sonucu yaz bakalım
  • Evet aynen öyle çok övüldü benimde çok fazla param yoktu bu işlemci beni idare eder ekran kartınıda besler gözüyle baktım. Ancak öyle olmadı malesef.
  • Overclocktan hiç anlamıyorum malesef. Kaderime yenik düşücem sanırım. Belkide işlemciyi 100 150 lira arasında satıp üstüne para koyup i5 4460 alabilmeyi düşünürüm.
  • Zamanında boşuna demedik 3258 yerine 860K alın diye. Neyse en azından upgrade seçeneği çok yüksek bir platform. İ7'ye kadar yolu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yükseltme seçeneği fazla o yüzden sıkıntı yok.
    o işlemcinin canı neki online oyun oynamaya kalkıyosun ofis işlemcisi o....
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    youtube da multiplayer bf 4 oynanan videolar var yalan mı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

youtube da multiplayer bf 4 oynanan videolar var yalan mı bunlar

Oynatır ama sadece oynatır. Her izlediğiniz videodaki oyunları, videodaki akıcılığa inanıp ciddiye almayın.

Bf 4 50 fps nin altında eziyet haline dönüşen bir oyun. Hele ki en lazım olduğu nokta çatışma, patlama zamanlarında fpsler sürünmeye başlıyor. Dağa taşa bakıp 80 fps almanın bir esprisi yok. Neyse o işlemciyi övenler layığını buldu çoktan. En azından millete önermeyi bıraktılar.
  • BF4 bırak , LOL oyna tek izlek performansı çok iyi ondan dedim.
  • Ben pek o videolara bakmadım bütçeme uygun işlemci buydu aslında i3 4150 düşünüyordum. Ancak bu işlemci çok övüldü nedense. Bende kanıp aldım. Almaz olaydım fps 2 kat düşüyor. Bide titan x ekran kartıyla test yapıp az darboğaz yapıyor diye test koyuyorlar gören olmuştur illaki. Anlıyacağınız işlemci harbidende ofis işlemcisinden öte değil.
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. İşlemci oyunda sürünüyor resmen.
  • aynen o işlemci çokta abartmamak lazım bende 4.3 Ghz'de kullanıyorum single-core optimize oyunlarda baya iyi ama bf3 bf4 multi oyunlarda pek bir şey yapamaz.Zaten satılmasının tek nedeni OC + Fiyatı
  • Black1Gold kullanıcısına yanıt
    Ben bir kaç oyun oynuyorum. Genelde battlefield 3. Zaten bu sistemi battlefield için topladım. Minecraftta oynuyorum ara sıra onda sıkıntı yok ancak battlefield 3te sıkıntı büyük. Peki sizin sisteminizde 4.3 ghz değerlerinde sıkıntı çıkarttımı ?
  • Tamam da madem o işlemciyi aldın neden oc yapmadın? O işlemcinin tek avantajı oc olması diğer türlü g3220'den bir farkı olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3258 moba,mmorpg gibi oyunlar için alınır hatta bu oyunlar için en f/p işlemcidir

• Runny Genius kullanıcısına yanıt
    Malesef o tip oyunlarda en nefret ettiğim oyunlar.
    İşi bilmeyenler yazıp çiziyor.Gtx 750 ti için i3 4170 çok rahat yetecektir.i5 almak için bütçen yoksa zorlamayın i3 4170 her türlü yeterli gelecektir.Çünkü ben bf3 gtx 560+i3 2100 ile oynadım gayette akıcı bir şekilde oynadım hemde 1080p low ayarlarda yani i3 4170 işinizi görecektir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.