Şimdi Ara

Pentium G3258 darboğaz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O sistemi toplayanlarin coğu cs go lol dota2 vs icin diye biliyorum ve gayet yeterli o tarz oyunlar icin. İslemciyi O.c edildiginde İ3 un biraz ustu İ5 in biraz alti perf veriyo deselerdi boyle olmazdi . Yakinda o islemci ile gecici sureligine bende sistem topliycam ileride 4690k almayi dusunuyorum o islemcini o.c et biraz sabret K modeli olan bir islemci al . O islemci ile cekilen videolarda bf4 yada bf3 AA kapali yada x2 haliyle fps 50 60 oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyrenayt kullanıcısına yanıt
    Valla bende aşırı darboğaz var ultrada 30 ken lowdada 30 ultra ve lowda aynı fps neyse ilerde değiştircem.
  • o.c yapmadan kullanilcak bir islemci degil ne yazikki :/ bende nekedar voltajda nekedar hiz verdigi ile ilgili bir liste var Ayni voltajda ayni hizlari vermez ama deneyerek rahatca bulursunuz ortayi suan evde degilim yarin pm olarak atarim size forumlarda baktim 3.8 ghz stock sogutma ile o.c yapmislar gayet basarili 3.2ghz dan 3.8 e aliyosunuz 600mhz az buz birsey degil X3 720 ler ilk ciktiginda voltaj vermeden 3.1 ghz a cikiyordu ve insanlar seviniyodu birde boyle dusunmek lazim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan 5 ay önce bas bas bağırdık almayın yapmayın etmeyin diye. İstersen 7 Ghz'a çıkar o işlemciyi maalesef aynı sonucu almaya mahkumsun. Bu işler oc ile çözülseydi intel aynı modeli durmadan oc yapar satardı. Allah aşkına akıl var mantık var, bir tarafta 4 çekirdek cache bellekleri 6mb olan i5 var. Diğer tarafta çift çekirdek 3mb cach bellekli pentium var. Arada 300-400 ve hatta recebin kıyasladığı i5 ve i7 ler ile arasında 500-600 lira fiyat farkı bulunan işlemci nasıl performanslı olabilir. Bu inteli salak yerine koymak gibi birşey.
  • Evet haklısınız hemde çok. bu zamana kadar çıkan hiçbir işlemci bukadar abartılmadı. Adam titan x ile inceleme atarsa olacağı bu. Bende kandım malesef buna i5 kadar performans lafına inanmadım ama gtx 750 ti ile hiç sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyordum oyle olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.