Şimdi Ara

Pentium G4400 ile GTX 1070 Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şunu en baştan belirtmek istiyorum başlıkta belirttiğim durum "geçici".

Şimdi asıl soruma geleyim. Bir süredir sistem toplamak için ufak tefek bileşenler alıyordum. Önümüzdeki birkaç hafta içersinde de sistemi toplamak istiyorum. Temel olarak i7 6700K ve Gtx 1070 temelli bir sistem olacak. Fakat 7. nesil işlemcilerin de eli kulağında. Her ne kadar aralarında dünyalar kadar fark olmayacak olsa da bir fark olacak ve almışken yeni olanı almak istiyorum. Fakat sistemi almayı ertelemek de istemiyorum.
    Hal böyle olunca yeni işlemciler çıkana kadar ucuzundan bir Pentium G4400 alıp idare edebilir miyim diye düşünüyorum. Hem böyle olursa kısa vadede bütçemi de rahatlatmış olacağım.
    Sistemi ilk topladığımda 2560x1440 çözünürlükte Battlefield 4 ve CS:GO için kullanacağım. Diğer oyunlar için acelem yok yeni işlemciyi bekleyebilirim.

Yani arkadaşlar sizce Pentium G4400 Gtx 1070 ile birlikte 1440p çözünürlükte BF4 ve CS:GO'yu idare edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet rahatça kullanılır hatta p4 işlemci ile bile kullanabilirsin ama %10nunu

darboğaz sorun olmaz hiçbirzaman sadece parayı çöpe atmaktır hani geçiçi dediğin için sıkıntı olmayacaktır ileride gtx1070in hakkını veren bir sistem alır devam edersin şuanda o kartın %70nini çöpe atıyorsun o işlemciyle
  • bahsettiğin işlemci oyun oynatmaz idarelik bişey alacaksan ikinci elden i3 bakmak daha mantıklı olur
  • İ3 6100 le kullaniyorum , imzama bakabilirsin.

G4400 lede denenebilir

• Oyunda 100 fps alacağıma 50-60 alacaksam problem değil. Ya da DSR ile 4K açmak işlemci yükünü azaltabilir. Takılma olmadığı sürece fps düşüklüğüne idare edebilirim.

• Onlineda sıkıntı yaratır ama singleplayerda biraz daha düşük fps ve fps droplarla falan oynarsın. Hiç oynanmaz diye birşey yok. G4400la da gayet gtalar bfler oynanıyor.

• 2.el sağlam bir i3 6100 almak mantıklı geldi ama biraz baktım bulamadım satan.
    G4400 acaba takılma yapar mı oyunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.