Şimdi Ara

Pentium g4600 İşlemci İle WoW Oynayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlemciyi almayı düşünüyorum wow amaçlı. Fx6300 işlemci ile oynuyorum raidlerde lowda oynadığım halde 15fps'e felan düşüyor canımı sıkmaya başladı.

Youtube'da bir adam 25 man raidi ultrada g4400 işlemci ile 60fps ile oynuyordu onu görünce alsammı acaba diye düşündüm. Üst modeli olan g4600 almaya karar verdim ama aramızda bu işlemci ile tecrübesi olan varmı diye sormak istedim.

g4560 işlemci için yorumu olan varsa oda olur yakın işlemciler sonuçta.

• İş görür ama ryzen 1200 almak daha mantikli. Ekran karti ne bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

İş görür ama ryzen 1200 almak daha mantikli. Ekran karti ne bu arada?

ekran kartı hd7950. onu değiştirmeyi düşünmüyorum şuanlık sanırım yeterli olur. r3 1200 ile g4600 fps testlerine baktım neredeyse aynı. ki mmorpglerda malum intel daha iyi o sebeple g4600 almayı düşündüm.
  • Hd7950 , guncel 1050ti gucunde onu degistirmenize gerek yok.

Mmorpglerde cekirdek sayisi onemli.g4600 2 cekirdek 4 izlek , r1200 4 cekirdek 8 izlek

Ayrica r1200 overclock yapilabiliyor , 2020 ye kadar islemciyide gelen yeni nesille degistirme imkani sunuyor.Tercih senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Hd7950 , guncel 1050ti gucunde onu degistirmenize gerek yok.

Mmorpglerde cekirdek sayisi onemli.g4600 2 cekirdek 4 izlek , r1200 4 cekirdek 8 izlek

Ayrica r1200 overclock yapilabiliyor , 2020 ye kadar islemciyide gelen yeni nesille degistirme imkani sunuyor.Tercih senin.

hocam bendeki fx6300 işlemcide aslında iyi işlemci. overwatchı 100 fps'de felan oynuyorum rahat. lakin mmorpglerde sorun çıkarıyor zaten. intel işlemciler genelde daha iyi mmorpglerde gerçi ryzen denemedim.

iş amaçlı encode amaçlı kullanmayacağım. oyunları playstation 4'de oynuyorum. pcde sadece wow oynuyorum raidlerde sıkıntı çekiyorum raidleri 50-60fpsde oynasam yeter bana.

bakalım belki g4600 ile raid yapanlar çıkarsa onlardan bir öneri almak istiyorum birebir kullanıcılarından.

• Oyunlarda en büyük etken ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Oyunlarda en büyük etken ekran kartı.

raidleri ele alırsak işlemci öne çıkıyor malesef. ekran kartım zaten wow için yeterli bir kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Yeni xpack için toplama bilgisayar yapacağım sanırım, mevcut makinamla raid içinde 30 fps görmedim
  • quote:

Yeni xpack için toplama bilgisayar yapacağım sanırım, mevcut makinamla raid içinde 30 fps görmedim

hocam adam 25man lfr raidde 50-60fps oynuyor g4400 gibi bir işlemci ile. hemde ultrada. bende bunu görebilsem 50 fps 25 man raid görsem bana yeter açıkcası.

bu g4600 işlemciyide bu sebeple almayı hedefliyorum.

ayarları köklemiş denerseniz, deneyimlerinizi paylaşın hocam.
  • quote:

ayarları köklemiş denerseniz, deneyimlerinizi paylaşın hocam.

g4600 alıp test videosu çekicem inşallah wow dışında oyun oynamıyorum pcde ondan başka oyunlarda ne olur hiç umrum değil hayırlısı bakalım. şöyle adam gibi wow oynayalım ya ciğerimi söktü düşük fps
  • ben g4560 kullanıyorum

• g4600 iyidir bende yeni xpac için g4600 sistem toplayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

ben g4560 kullanıyorum

hocam peki yüksek kalite ayarlarda tomb of sargeras raidinde lfr'larda kaç fps alıyorsunuz acaba?
  • fx 6300 ve hd 7870xt ekran kartım var 7 ayarında oynuyorum raidler 40 fps sende sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

fx 6300 ve hd 7870xt ekran kartım var 7 ayarında oynuyorum raidler 40 fps sende sıkıntı var

raidler kaç kişi hocam 2 2 6 mı? az kişi olunca idare ediyor genelde çünkü.

lfr'larda yani çok oyunculun olduğu yerde epey düşüyor bende. birde sırf bende değil internette araştırdığımda da fx6300 sahipleri hep sorun yaşıyor.
    Ben yuksek kalite ayarlarda kullanmıyorum. 5'e alip bir kac ayari yukseltiyorum. Maximum kullandigim bir tek view distance var. Bence wowu oynarken en güzel yapan ayar da o. Dalarandan suramari izlemek baya keyifli oluyor. 4600 ile tum ayarlar ultrada akıcı 60 fps oyananbilecegini düşünmüyorum(1080p) . Ozellikle dreanor ve legion mekanlari sisteme epey yükleniyor. En kötü 7500 filan lazim. Video pek inandırıcı gelmedi o açıdan. Surda da detayli sistem önerileri var.

http://www.logicalincrements.com/games/wow

• quote:

Ben yuksek kalite ayarlarda kullanmıyorum. 5'e alip bir kac ayari yukseltiyorum. Maximum kullandigim bir tek view distance var. Bence wowu oynarken en güzel yapan ayar da o. Dalarandan suramari izlemek baya keyifli oluyor. 4600 ile tum ayarlar ultrada akıcı 60 fps oyananbilecegini düşünmüyorum(1080p) . Ozellikle dreanor ve legion mekanlari sisteme epey yükleniyor. En kötü 7500 filan lazim. Video pek inandırıcı gelmedi o açıdan. Surda da detayli sistem önerileri var.

http://www.logicalincrements.com/games/wow

LFR raid denemeniz varmıdır acaba? veya müsait zamanda herhangi bir lfr raidine girip 3-5 dk test etme imkanınız olur mu? çevre mekan dalaran suramar önemli değil benim açıkcası. sadece raidler önemli. raidlerde feci kasma yaşıyorum. o sebeple alıcam işlemciyi.

Raidlerde bir sıkıntı olmuyor ama açıpta kaç fps alıyorum diye pek bakmıyorum. Muhtemelen 40 - 60 arasıdır diye tahmin ediyorum. Benim hatırladığım nighthold'da star augur boss'unda biraz fps düşüsü oluyordu. Oda 30'un altına inmemiştir Gene lfr'ye girip bakıp yazarım burdan
  • quote:

Raidlerde bir sıkıntı olmuyor ama açıpta kaç fps alıyorum diye pek bakmıyorum. Muhtemelen 40 - 60 arasıdır diye tahmin ediyorum. Benim hatırladığım nighthold'da star augur boss'unda biraz fps düşüsü oluyordu. Oda 30'un altına inmemiştir Gene lfr'ye girip bakıp yazarım burdan

teşekkürler hocam müsait zamanınızda bakarsanız çok yardımcı olur. 60 fps zaten benim için yeterli açıkcası. lowda bile 15fps alıyorum yer yer. g4600 siparişi veriyorum bugün bir aksilik çıkmazsa. sağolun şimdiden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.