Şimdi Ara

pentium t4500-2gb-g210m?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar, bilgisayarım 5-6 yıllık bir bilgisayar ve hiç windows 7 ultimate dışında bir sürüm kullanmadım. Şu aralar format atmam gerekiyor ama belki sürüm değiştiririm diye düşündüm. Bu sistemde en iyi ne gider? Çok oyun oynamam daha çok internet kullanımı oyun olursa da fifa pes tarzı oyunlar oynuyorum düşük ayarda falan öyle çok etkilemiyor. Yani genel kullanımda, program açılışlarında (movie maker tarzı) ve program kullanımında en rahat sistem ne olur hocalarım?

• İşlemciniz 64-Bit destekli ama RAM 2 gb olduğu için biraz düşük gelebilir bu yüzden sizin için 32-Bit daha iyi olacaktır. Windows 10 Home yada Pro hiç fark etmez bir şans vermenizi isterim.
  • hocam 32 bit kurarım zaten de ben sürüm olarak kastettim. 7 hala daha stabil diyorlar da işte bilgisayarda yaptığım işlemleri saydım o yüzden işime yarar mı bilmiyorum değiştirmek. gerçi bulabilirsem sağlam bir sisteme geçeceğim 2. el olarak ama şimdilik eldeki cihaz bu ben kenara 10'la ilgili şeyleri indireyim de o zaman deneyeyim hem buraya yorum geldikçe daha da belirginleşir fikrim çok teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.