Şimdi Ara

Pentium4 işlemci sıcaklığı sınırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    internet cafemde Pentium 4 1,8 işlemcili 10 adet bilgisayarım var. yer sorunum olduğundan dolayı bilgisayarları bilgisayar masasının içine koymak zorunda kaldım dolayısıyla klavye cekmecesini cektiğim zaman elime muazzam bir sıcaklık var anlayacağınız masanın içi cayır cayır yanıyor kasa ne durumda tahmin edersiniz kasanın dış yüzeyi çok sıcak bir süre çalıştıktan sonra açıp baktım işlemeci fanının altındaki metal kısım ates gibi biostan işlemci sıcaklığına baktım 53 derece 1,8 işlemcinin ideal alt sınır sıcaklıkları nelerdir sizce makine bası 5 dolara kıyıp kasalarada fan alsammı işlemci fanından hariç

• 75 derecede kapatir kendini zaten
    yanmaz
  • aslında 80 90 a kadar yolu var dert etmene gerek yok sıcaklığı çok normal + jincx in dediği gibi bir sorun olursa koruma özelliği devreye girer
  • intellerin siniri 75 dye biliyorum
    bendeki p4c nin siniri oyle walla :)
    uzeirndeki slk-800 bi ara cikti klipsinden kurtuldu gene birsey olmadi :=)islemcide overclockluydu hemde
  • KAPATIR KENDİNİ. ENDİŞEYE MAHAL YOK!
  • arkadaşlara katılıyorum ama sen yine içlerine ekstra bir kasa fanı taksan hiç fena da olmaz
  • +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınız için tesekkurler arkadaslar
    peki sıcaklık arttıkça performans düşmezmi sizce verdiğim paraya değecek bir performans değişikliği sağlarmı kasa fanı (aslında olmasa da olur ama :)) ben sadece onu öğrenmek istemiştim
  • tabi yüksek sıcaklığın performansa biraz etkisi vardır bence sen kasa için fan alsan hiç fena olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.