Şimdi Ara

PEPSİ KAPAKLARI TTNET FATURALARINA 1 TL İNDİRİM YAPIYOR (MAX 5 TL) BİTTİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
57
Favori
27.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 tane girdim hala uyarı vermedi max 5 diye. girmeye devam edeyim mi acaba

edit: 5 tanesini kabul etti gelen onay msjında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 7 Temmuz 2014; 12:35:15 >
  • 1 hafta içinde toplam 10 kod girdim.İlk 5 i için katılım sağlanmıştır mesajı verdi,bugün 5 kod daha gireyim dedim bu ay için indirim limitiniz dolmuştur ilginiz için teşekkür ederiz diye mesaj attı.Son girdiğim 5 kod yanmış mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

1 hafta içinde toplam 10 kod girdim.İlk 5 i için katılım sağlanmıştır mesajı verdi,bugün 5 kod daha gireyim dedim bu ay için indirim limitiniz dolmuştur ilginiz için teşekkür ederiz diye mesaj attı.Son girdiğim 5 kod yanmış mı oluyor ?

yanıp yanmadığını n11 hesabınıza girip ordan kod olarak girin kabul edip etmeme durumuna göre anlaşılır.
  • Bu ay ödedim faturamı şimdi girsem kodları diger ay düşer mi fatura ?
  • quote:

1 hafta içinde toplam 10 kod girdim.İlk 5 i için katılım sağlanmıştır mesajı verdi,bugün 5 kod daha gireyim dedim bu ay için indirim limitiniz dolmuştur ilginiz için teşekkür ederiz diye mesaj attı.Son girdiğim 5 kod yanmış mı oluyor ?

Rica etsem onları bana yollar mısınız
  • Kod varsa bana ulaştırırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elinde fazla kodu olan varsa verebilirse sevinirim. teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRBOZGUR

arkadaşlar elinde fazla kodu olan varsa verebilirse sevinirim. teşekkürler şimdiden

Önce ben dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

neden

Kullanılmayacaksa yanmasın dostum Her türlü iş görür

• Kazanılan indirim tutarları, ilerleyen dönemlerdeki TTNET faturalarına yansıtılacaktır.

http://www.pepsi.com.tr/pulse/public/kampanya/ttnet
  • 5 tane girdim telefonuma bilgiler geldi online işlem merkezinde indirim görünüyor ama faturaya yansımamış
  • bizim ttnet yengemin ustune ayrıca onların ttnetide yengemin ustune yanı yengemın ustune 2 adet ttnet faturası var ben smdi pepsi kodlarını gondersem acaba hangi faturada indirim olcak ?
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    bu ay girdiysen kodları, gelecek ay faturana yansır. geçen ay girdiysen ve yansımadıysa sorun var demektir
  • Bu ay girdiğimiz indirimleri online işlemlerden görebiliyormuyuz.

• 3 tane yollamıştım düne kadar faturaya 3 tl yansımış dün girdiğim 2 tane duruyor onlar gelecek aya kaldı heralde 3 tane daha bulayım bari.Ne zamana kadar sürecek acaba kampanya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 10 Temmuz 2014; 0:06:08 >
  • Arkadaşlar Pepsi sitesinden doğru TC, kendi cebimi ve kapak kodunu girince "tebrikler kampanya katılımınız alınmıştır" şeklinde bir yazı çıktı ama telefona bir sms gelmedi. Online işlemleri de karıştırdım, ama göremedim.

Online işlemlerde bir yerde anında görülüyor mu bu indirim, yoksa faturanın çıkmasını mı beklemek gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Arkadaşlar Pepsi sitesinden doğru TC, kendi cebimi ve kapak kodunu girince "tebrikler kampanya katılımınız alınmıştır" şeklinde bir yazı çıktı ama telefona bir sms gelmedi. Online işlemleri de karıştırdım, ama göremedim.

Online işlemlerde bir yerde anında görülüyor mu bu indirim, yoksa faturanın çıkmasını mı beklemek gerekli?

2-3 gün sonra geliyor :)

sistemleri yoğun sanırım
  • Arkadaşlar benim üzerimde biri ADSL biri Fiber iki adet telefon hattı ve TTnet üyeliği var.Pepsi kodu girdiğimde Fibere indirim yapsın istiyorum iş yerim olan ADSLe indirim yapıyor.2 kod girdim ikisi de bu şekilde.Bunu seçmenin bir yolu var mı?
  • geçen ay 7 tane girmiştim. 5 tl düşmüş, bu aya aktarılan birşey yok. Fazla girilenler yanıyor sanırım. en son kodu tekrar denedim, kullanılmış kod diyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.