Şimdi Ara

Perfomans arttırcılar karaciğere zarar verir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 buçuk aydır spora gidiyorum. 2 haftadır Günlük 6g HİQ sitrülin malat, HİQ Beta Alanin 3g ve 1 kapsül HİQ zma kullanıyorum. 6 7 aydır kan tahlili vermiyordum, geçen kan tahlili verdim ve karaciğer enzimlerim çok fazla çıktı. ALT nin üst sınırı (50) bende Alanin aminotransferaz (ALT) 93 çıktı,AST nin üst sınırı 40 bende Aspartat transminaz(AST) 143 çıktı.

kullandığım takviyelerle alakası olabilir mi ? Alkol vb alıskanlıklarım yok. Bilgili arkadaşlar sizce bir alakası var mıdır? Randevu aldım bir kaç gün sonrasına bekliyorum. Boyum 177 kilom 80 yağ oranım biraz fazla spora baslama nedenim 3 4 ay önce çok ani kilo artışımdan dolayı başladım karaciğer yağlanmasından böyle olabilir mi ?

• Karaciğer değerlerin yağlanmadan dolayı bozuluyor olabilir ama boy ve kilo endeksin normal. Adam akıllı tetkik edilmen mantıklı olabilir. O kullandığın şeyleride bırakmanı tavsiye ederim.

• Daha önce spor geçmişiniz var mı? 1.5 ay da spor yaparken beslenmenizde eksik kalan yönlerinizi görmeniz açısından kısa bir süre değil mi? Neden bu tip spesifik ürünlere yöneldiniz?

• yediklerinde kaynaklıdır muhtemelen hiq olmasada bende aynı ürünleri düzenli olarak kullanıyorum zma baktırmadan kullanmak saçma bırakabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düşük hararet araca zarar verir mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.