Şimdi Ara

Performans bilgisayari icin destek bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kafamda bir suru sorular ile beraberinde gelen yeni bir bilgisayar toplama heycani ile sizlerden tavsiye ve oneri bekliyorum donanimsal konularda biraz bilgi eksiklerim var sizlerden destek bekliyorum yapmak istedigim sistem oyun performansi icin gerek online oyunlarda olusan lag diye tabir ettigimiz kasmalari sifira indirebilecek gerekse single player oyunlarda hizli ve donmadan oyun oynamak icin sivi sogutmali bir sistem toplamak istiyorum.. Gece yarisi bilgisayar basindayken kasadan gelebilecek harilti ve gurultu istemiyorum sanki odada :) kasa yokmus hissi verrsin yeter sistem icin dusundugum butce 2,500 TL civaridir.. Bu sisteme hakim ve bu sistemi kullanan arkadaslardan destek bekliyorum ( sistemden kastim sivi sogutmadir ) gorsellik ve performansa onem veriyorum ayrica oyunlar icin en ideal sistem amd mi ? Yoksa intel mi veya kisiye gore degisiyor mu bu sistemi her ay ayirdigim bir butce ile alacagim malum hayat sartlari ve gecim suan normal bir pc alabilirim ama uzun omurlu ve kullanisli sistemden yanayim
    Sizlerden konu hakkinda bilgi ve destek bekliyorum herkeze iyi forumlar tesekurler
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1003928/84d66f52-ec83-4d65-b0c0-3b1bf6638ce9.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1003928/9f05c842-5dab-4cf2-a841-f8181900a0fc.jpg

Secmis oldugum kasa sivi sogutmaya uygunmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBestOf -- 22 Şubat 2015; 16:23:24 >

• xBestOf X kullanıcısına yanıt
    oyunlardaki lag genelde internet ile alakalıdır,sistem bileşenleriyle değil ,,
    2500 liralık bir bilgisayar toplayacağını düşünürsek everest marka bi kasa almak hata olur,daha kaliteli şeylere yönelin
    illa sıvı sogutma almana gerek yok,hava sogutmalı sistemlerde sessiz çalışıyor denebilir
    Anakart : MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    İşlemci : AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci
    Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    Ekran Kartı : Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Ssd : SAMSUNG 120GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SS
    Hdd : WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Kasa : ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    Psu : ZALMAN ZM600-LX SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI
    Sogutucu : COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    2500 lira yapar

• Bu anakarta bakmistim ozellik bakimindan gayet guzel ve şık bir anakart hani yillardir hava sogutmali sistem kullandim hem merakimdan hemde sistemin nasil bir performans sagladigini merk ettigim icin sivi sogutmali sistem dusundum ilgin icin cok tsekurler bu sisteme sivi sogutma ekleyebiliyormuyuz peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xBestOf X kullanıcısına yanıt
    h110 kullanan biri olarak şunu söyliyim kesinlikle sesiz diil 2500 tl lik sisteme hava soğutma gereksiz gibi ama terciğ meselesi
  • 2500 tl gbi bir butce ile yapilabilecek en iyi sivi sogutmali sistem nedir ne degildir kesinlikle hava sogutma dusunmuyorum cunku hani nasil diyeyim oyun odasi yapicam ve bu odayi sinema sistemi kurarak kendi beyaz perdemi ortaya cikarip projektor ile destekliycem hani oda kombinesini kasaya agirlikli olarak tasarliycam kasa goz onunde bulundurdugumuzu sayarsak sade sik ve performansi orta halli bir kasadan iyi birr kasa planliyorum ve sivi sogutma hem sessizlik icin hemde modifiyeli gorunum elde etmek istiyorum..

O.C ile kullanilacagini istedigim icin sivi sogutma tercihim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBestOf -- 22 Şubat 2015; 18:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.