Şimdi Ara

Performans düşüklüğü sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydi size iyi geceler ben daha burdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Haydi size iyi geceler ben daha burdayım

iyi geceler buralar sana emanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

kesin çözeriz demiyorum ama oyun dışında bi sorun varsa burdan gözükür,zaten oyundaysa sorun yeniden indirirsin öyle çözülür :)

Hocam şimdi dediklerini yapıyorum komutu yazıyorum fakat takılma falan olmuyor bi 5 dakka falan bekleidm takılma olmadı sonra kendim diger komutla bitirdim actım ve dediklerini yaptım seciyorum en yüksek deger olan yeri load symbol falan diyorum bişey yüklemiyor çözemedim açıkcası tam olarak napıcam :D :D

c: de kernel diye açtı bende tabloyu.belki sende de öyle yapmıştır.sende tempte çıktısada aynı şey.
    neyse baktım şimdi bende.aç onu grafikteki boş yeri bi seç-sürükle ani.sürüklediğin yeri sağ tıkla o mor alanı,summary table de.onu buraya gönder.artık sonra bakarım.

• sen gonder bakar o uyucam uyucam diyo meraktan uyuyamıyor

• quote:

sen gonder bakar o uyucam uyucam diyo meraktan uyuyamıyor

hahaha aynen :)
  • quote:

Hocam buyur bunlar senin istedigin 3d Mark 06 sonuçları;

@i5 2410m k53sv hocam senin dediklerinide birazdan uygulicam eve yeni geldim :D

Performans düşüklüğü sorunu

• quote:

quote:

quote:

kesin çözeriz demiyorum ama oyun dışında bi sorun varsa burdan gözükür,zaten oyundaysa sorun yeniden indirirsin öyle çözülür :)

Hocam şimdi dediklerini yapıyorum komutu yazıyorum fakat takılma falan olmuyor bi 5 dakka falan bekleidm takılma olmadı sonra kendim diger komutla bitirdim actım ve dediklerini yaptım seciyorum en yüksek deger olan yeri load symbol falan diyorum bişey yüklemiyor çözemedim açıkcası tam olarak napıcam :D :D

c: de kernel diye açtı bende tabloyu.belki sende de öyle yapmıştır.sende tempte çıktısada aynı şey.
    neyse baktım şimdi bende.aç onu grafikteki boş yeri bi seç-sürükle ani.sürüklediğin yeri sağ tıkla o mor alanı,summary table de.onu buraya gönder.artık sonra bakarım.

Buyur hocam sonunda yaptım sanırım :D

• cpuz ekranınıda ekler misin? İslemciyle alakalı bir sorun var galiba cpu puanın dusuk

• quote:

cpuz ekranınıda ekler misin? İslemciyle alakalı bir sorun var galiba cpu puanın dusuk

Bencede cpu da bişey var :D

• quote:

quote:

Hocam youtubeta izlediğim bir videoda fx4100 ün 3dmark06 da okadar puan aldığını gösteriyor fakat bana sanki düşük geldi(Sizde alınan puan normal oluyor o videoki skor ile)

Videoda bu

Ortalarda 3dmark06 skoru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 28 Mart 2012; 22:20:48 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam youtubeta izlediğim bir videoda fx4100 ün 3dmark06 da okadar puan aldığını gösteriyor fakat bana sanki düşük geldi(Sizde alınan puan normal oluyor o videoki skor ile)

Videoda bu

Ortalarda 3dmark06 skoru.

hmm o zaman işlemci ve ekran kartında bi problem yok geriye i5 2410m k53sv dediği ve oyunu tekrar indirmek kalıyor başka bi çözüm akla gelmezse. Bunalımlardayım

• Evet inşallah oyundan kaynaklanıyordurda her oynadığında beni hatırlarsın
  • quote:

Evet inşallah oyundan kaynaklanıyordurda her oynadığında beni hatırlarsın

Valla inşallahda pek sanmıyorum sistemden bi problem varmış gibi geliyor bana ama hayırlısı
  • quote:

quote:

Valla inşallahda pek sanmıyorum sistemden bi problem varmış gibi geliyor bana ama hayırlısı

tamam programı nasıl kullanıcagını çözmüşsün.
    şimdi oyunu aç.kasılmalar başlayınca ilk komutu gir,ilk kasılma oldugu gibi alt tab yapıp ikinci komutu gir.sonra bu pencereden önceki grafik oldugu yerler varya,ordan dogru yeri seçip bu tabloya bak.

mesela battlefield 3 weight i 36.000.000
    idle 1.200.000
    bunun gibi mesela yanında birde bir başka yüksek değerli birşey oluşmuşmu o sıralarda ona bak grafikte seçerek.
    timeline ı deney yapar gibi seç.kasılmadan önce-kasılma sırasında.uzun timeline seçme,çünkü ne kadar ufak seçersen o kadar dogru sonuç alırsın,çünkü 10 dakikada bir 5 saniye takılsa 600/5 ten 120 de biri olucak seçtiğin kısım.yada seçmen gereken kısım diyeyim.

• quote:

quote:

quote:

tamam programı nasıl kullanıcagını çözmüşsün.
    şimdi oyunu aç.kasılmalar başlayınca ilk komutu gir,ilk kasılma oldugu gibi alt tab yapıp ikinci komutu gir.sonra bu pencereden önceki grafik oldugu yerler varya,ordan dogru yeri seçip bu tabloya bak.

mesela battlefield 3 weight i 36.000.000
    idle 1.200.000
    bunun gibi mesela yanında birde bir başka yüksek değerli birşey oluşmuşmu o sıralarda ona bak grafikte seçerek.
    timeline ı deney yapar gibi seç.kasılmadan önce-kasılma sırasında.uzun timeline seçme,çünkü ne kadar ufak seçersen o kadar dogru sonuç alırsın,çünkü 10 dakikada bir 5 saniye takılsa 600/5 ten 120 de biri olucak seçtiğin kısım.yada seçmen gereken kısım diyeyim.

Yaptım takılma olduğunda çıktım ve durdurdum böyle bi tablo oluştu hangisini alıcağımı bilemedim ama tavan yapmış bi tanesini aldım bi bak istersen olmadı başka yerdende örnek alırım :D

• buda o dalgalanmanın olduğu şema eğer yanlış yerden aldıysam sen daha iyi anlıyosun düzeltirsin beni :D

• quote:

buda o dalgalanmanın olduğu şema eğer yanlış yerden aldıysam sen daha iyi anlıyosun düzeltirsin beni :D

bu bu bu çok garip :D

takılma bittikten 10-15 saniye sonra bitirmişsin sanırım,güzel açık ve net bi grafik.

üstteki cpu kullanma,alttaki cpu bosta grafiğidir.

takılma oldugu sırada bilgisayarı yoran bir işlem olmamış.bu grafiklerin altında interrupts grafiği olacaktı,büyük ihtimalle onlarda da anormallik yoktur.(çakışmayı gösterir o grafik).

kısacası oyundan kaynaklı bir donma olduğunu düşünüyorum.formatla çözüleceğini düşünmüyorum ancak oyunu tekrar yüklemek çözüm olabilir.

• quote:

quote:

buda o dalgalanmanın olduğu şema eğer yanlış yerden aldıysam sen daha iyi anlıyosun düzeltirsin beni :D

bu bu bu çok garip :D

takılma bittikten 10-15 saniye sonra bitirmişsin sanırım,güzel açık ve net bi grafik.

üstteki cpu kullanma,alttaki cpu bosta grafiğidir.

takılma oldugu sırada bilgisayarı yoran bir işlem olmamış.bu grafiklerin altında interrupts grafiği olacaktı,büyük ihtimalle onlarda da anormallik yoktur.(çakışmayı gösterir o grafik).

kısacası oyundan kaynaklı bir donma olduğunu düşünüyorum.formatla çözüleceğini düşünmüyorum ancak oyunu tekrar yüklemek çözüm olabilir.

Format attım zaten çözüm olmadı şu adil kullanma kotasından sebep oyunu tekrar indirsem 10 gün sürer inmesi düzelince internet tekrar indiricem oyunu o da çözüm olmassa artık pc yi komple atıp yeni bi sistem toplarım bu sistemide 1 ay olmadı toplayalı

• cope atıcagına 6870 i bana verebilirsin hocam cf yaparım ne guzel
  • bios-update yapmışmıydın?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.