Şimdi Ara

Performans düşüklüğü sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

bios-update yapmışmıydın?

evet yaptım bios update zaten update yapmadan işlemci takamıyordum görmüyodu. Xfx satılık değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

quote:

evet yaptım bios update zaten update yapmadan işlemci takamıyordum görmüyodu. Xfx satılık değil :D

şimdi anakartına baktım.o işlemciyi kullanman için çıkarılmış update amd tarafından resmi olarak desteklenmiyormuş,sorunları varmış yani.
    wiki :
    Mechanical compatibility has been confirmed and it's possible for AM3+ CPUs to fit in AM3 boards, provided they can supply enough peak current. Another issue is the use of the sideband temperature sensor interface for reading the temperature from the CPU. Therefore, some CPU PWM fan pins may only run at full speed. Also, certain power-saving features may not work, due to lack of support for rapid VCore switching.[12] Note that use of AM3+ CPUs in AM3 boards is not officially supported by AMD.

sorunun bu olabilir.

• açık olarak senin sorunun yazmıyor ama sonuçta sorunlu oldugu belli,senin sorununu da farketmemiş olabilirler test ederken.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi anakartına baktım.o işlemciyi kullanman için çıkarılmış update amd tarafından resmi olarak desteklenmiyormuş,sorunları varmış yani.
    wiki :
    Mechanical compatibility has been confirmed and it's possible for AM3+ CPUs to fit in AM3 boards, provided they can supply enough peak current. Another issue is the use of the sideband temperature sensor interface for reading the temperature from the CPU. Therefore, some CPU PWM fan pins may only run at full speed. Also, certain power-saving features may not work, due to lack of support for rapid VCore switching.[12] Note that use of AM3+ CPUs in AM3 boards is not officially supported by AMD.

sorunun bu olabilir.

hmm bak bundan olabilir belki, orda yazanları tam olarak anlamasamda, ee o zaman madem amd tarafından desteklenmiyor çıkarsınlar bi tane adam gibi update böyle saçmalıkmı olur ya

• The AM3 socket has 941 pin contacts in a different layout
    Socket AM3+ is also known as Socket AM3b. The pin-count for this revised socket is 942-pins.
    diyor.
  • quote:

The AM3 socket has 941 pin contacts in a different layout
    Socket AM3+ is also known as Socket AM3b. The pin-count for this revised socket is 942-pins.
    diyor.

ne güzel demiş öyle. Bide Türkçe alabilirmiyim bunu baştan :D
  • The AM3 socket has 941 pin contacts in a different layout,am2 den bahsediyordu bu cümleden önceki cümle.am2 ve 2+tan farklı olarak bunun 941pini var diyor.
    Socket AM3+ is also known as Socket AM3b. The pin-count for this revised socket is 942-pins.bu sayı am3+ diğer adıyla am3b revizyonlu sokette 942 diyor.
  • quote:

The AM3 socket has 941 pin contacts in a different layout,am2 den bahsediyordu bu cümleden önceki cümle.am2 ve 2+tan farklı olarak bunun 941pini var diyor.
    Socket AM3+ is also known as Socket AM3b. The pin-count for this revised socket is 942-pins.bu sayı am3+ diğer adıyla am3b revizyonlu sokette 942 diyor.

anladım da bunun benim problemimle alakası ne onu çözemedim :D
  • quote:

quote:

The AM3 socket has 941 pin contacts in a different layout,am2 den bahsediyordu bu cümleden önceki cümle.am2 ve 2+tan farklı olarak bunun 941pini var diyor.

AMD FX-4100 3.6 GHz, 12 MB, AM3+, 4 Çekirdekli BOX İşlemci
    Socket Türü: Socket AM3+
    Hız : 3600 MHz
    Teknoloji : 32 NM
    Pin Sayısı : 938

pin sayısı farklı.
    bu konuda çok bilgim yok.yani pin sayısının farklı olması olurmu bilmiyorum.bana kalsa işlemciyle anakarttakinin aynısı olması lazımdı çalışması için yarım saat öncesine kadar :)

• quote:

quote:

quote:

AMD FX-4100 3.6 GHz, 12 MB, AM3+, 4 Çekirdekli BOX İşlemci
    Socket Türü: Socket AM3+
    Hız : 3600 MHz
    Teknoloji : 32 NM
    Pin Sayısı : 938

pin sayısı farklı.
    bu konuda çok bilgim yok.yani pin sayısının farklı olması olurmu bilmiyorum.bana kalsa işlemciyle anakarttakinin aynısı olması lazımdı çalışması için yarım saat öncesine kadar :)

Demekki farklı olsada çalışıyor, ama böyle problem çıkarıyor heralde çalışsada. Deliricem ya

• anakartının özelliklerini ve işlemcinin özelliklerini yazıp yeni bir başlık açarsan anlayanlar bakabilir.sorununu da yaz.bunu yapar mı? diye sorarsan ilgilenirler.o işten iyi anlayanlar var forumda.
  • quote:

anakartının özelliklerini ve işlemcinin özelliklerini yazıp yeni bir başlık açarsan anlayanlar bakabilir.sorununu da yaz.bunu yapar mı? diye sorarsan ilgilenirler.o işten iyi anlayanlar var forumda.

Tamamdır dostum. Yardımların için çok sağol ya hakkını helal et baya uğraştın, Pulmicort 'da aynı şekilde sağolun
  • helal olsun,ne demek.
  • tas attıkta kolumuzmu yoruldu hocam.Ben hala oyundan kaynaklandıgını dusunuyorum bu arada. Hakkımız sana gectiyse helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

tas attıkta kolumuzmu yoruldu hocam.Ben hala oyundan kaynaklandıgını dusunuyorum bu arada. Hakkımız sana gectiyse helal olsun

Teşekkürler. Bakalım artık indiricem tekrar bildirim yaparım sana
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.