Şimdi Ara

Performans düşüklüğü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bi sistem topladım 2 hafta önce Battlefied 3 le ilgili bir sorunum var. Bildiğiniz üzere battlefied 3 realtek onboard ses kartlarıyla ilgili sıkıntı yapıyor, fakat biosdan onboard ses kartını disable etsemde Ultra ayarda 3-4 dakika akıcı bir şekilde oynuyorum ondan sonra acayip donmaya başlıyor ve oynanmıyor onboard punkbuster çakışmasından oluyormuş falat disable etsemde ultra ayarda yine bi değişiklik olmuyor High ayarda bi sorun olmuyo akıcı bi şekilde oynuyorum 45-50 fps alıyorum 1280x1024'de monitörüm biraz dandik şimdilik idare ediyorum :D . 24" full hd monitördede denedim arkadaşımın 1920x1080e high da 35-40 arası alıyorum fakat ultra da pert oluyor alet bunun sorunu nedir bir türlü çözemedim, gerçi bu sistemle sanırım 1280x1024 çözünürlükde daha fazla fps almam gerekir sanırım ama anlam veremedim, ekran kartı yada işlemcide mi bir sorun var acaba diye düşünmeden edemiyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler sistem imzamda yazıyor.

• 24'' monitörü olan arkadaşı olarak, sorunu çözecek önerileri bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candreva

24'' monitörü olan arkadaşı olarak, sorunu çözecek önerileri bekliyoruz.
    Anakartlarımız aynı. Bendede 6870 var fakat asus. Ultrada da akıcı bir oyun alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Anakartlarımız aynı. Bendede 6870 var fakat asus. Ultrada da akıcı bir oyun alıyorum

İşlemci nedir sendeki ? ve online mı oynuyorsun single hiç denemedim zaten çok moralim bozuldu ya bf3 den yana hiç şansım olmadı sırf onun için sistem topladım diyebilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

quote:

İşlemci nedir sendeki ? ve online mı oynuyorsun single hiç denemedim zaten çok moralim bozuldu ya bf3 den yana hiç şansım olmadı sırf onun için sistem topladım diyebilirim :D

1055t 3.5ghz de kullanıyorum suan gerci oc yokkende bir problem olmuyor

Online da oynuyorum single da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 26 Mart 2012; 0:20:44 >
  • quote:

quote:

quote:

1055t 3.5ghz de kullanıyorum suan gerci oc yokkende bir problem olmuyor

Online da oynuyorum single da

Benim işlemcide stok fan var yük altında 53 derece oluyor ondan olabilme ihtimali varmıdır ki çok saçma ya 1280x1024 ultrada senin gibi bi sistem nasıl donma yapar arkadaş :D

• 53 dereceden donma yapmaz
  • quote:

53 dereceden donma yapmaz
    donma aniden başlıyorsa yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

Evet aniden yapıyor ve yardım edersen çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugragursoy -- 26 Mart 2012; 19:08:49 >
  • quote:

quote:

bunu indirhttp://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3138
    çalıştır ve resimdeki gibi seç.64bit ise işletim sistemin wpt_x64.msi 32 ise wpt_x86.msi çalıştır sonra.

c: de temp diye klasör aç
    yönetici olarak komut sistemini aç. cd\temp yaz

xperf -on latency -stackwalk profile

yazdığında kayıt altına almaya başlar

xperf -d DPC_Interrupt.etl

yazdığında kaydı durdurur.TAKILMA OLDUGU ZAMAN BİTİR EN KISA ZAMANDA.

DPC_Interrupt.etl dosyasını aç.sonra bekle.bikaç defa bekliyeceksin,TAKILDI DİYE DÜŞÜNME,GERÇEKTEN ÇOK BEKLETİYOR.

Trace i tıkla
    Configure Symbol Paths de
    srv*C:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols yaz (BURDA ÇOK BEKLETİR)

karşına çıkan grafikten takılmanın oldugu kısmın zaman alanını mouse la çekerek zaman alanını seç.

sağ tıkla orayı Load Symbols u tıkla,bekle ve çıkan kuruluma i agree de,bekle sonra yine.

sonra karşına çıkan değerlerde işlemcini en çok yoran uygulama çıkıcak.uçurum bi fark olur zaten dogru zaman aralıgını seçersen,anlarsın.

onun adını buraya yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gesaffelstein

quote:

quote:

bunu indirhttp://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3138
    çalıştır ve resimdeki gibi seç.64bit ise işletim sistemin wpt_x64.msi 32 ise wpt_x86.msi çalıştır sonra.

c: de temp diye klasör aç
    yönetici olarak komut sistemini aç. cd\temp yaz

xperf -on latency -stackwalk profile

yazdığında kayıt altına almaya başlar

xperf -d DPC_Interrupt.etl

yazdığında kaydı durdurur.TAKILMA OLDUGU ZAMAN BİTİR EN KISA ZAMANDA.

DPC_Interrupt.etl dosyasını aç.sonra bekle.bikaç defa bekliyeceksin,TAKILDI DİYE DÜŞÜNME,GERÇEKTEN ÇOK BEKLETİYOR.

Trace i tıkla
    Configure Symbol Paths de
    srv*C:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols yaz (BURDA ÇOK BEKLETİR)

karşına çıkan grafikten takılmanın oldugu kısmın zaman alanını mouse la çekerek zaman alanını seç.

sağ tıkla orayı Load Symbols u tıkla,bekle ve çıkan kuruluma i agree de,bekle sonra yine.

sonra karşına çıkan değerlerde işlemcini en çok yoran uygulama çıkıcak.uçurum bi fark olur zaten dogru zaman aralıgını seçersen,anlarsın.

onun adını buraya yaz.

Alıntıları Göster
    yükleme seçenekleri ekranı

• quote:

wpt_x64.msi ve DPC_Interrupt.etl dosyasını nereden açıcam ya kafam karıştı yok pc de öyle bi dosya :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugragursoy -- 27 Mart 2012; 22:06:38 >
  • quote:

quote:

wpt_x64.msi ve DPC_Interrupt.etl dosyasını nereden açıcam ya kafam karıştı yok pc de öyle bi dosya :S

Alıntıları Göster
    wpt_x64.msi kuruldugu yerde olması lazım,arama ya yazınca da cıkmadı mı?
    dpc yi istatistiği aldıktan sonra açıcaksın,o tablo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gesaffelstein

Alıntıları Göster
    burda :

• quote:

Armaya yazınca çıkmadı ama klasorun icinde var dpc orada yok o sonramı çıkacak orada ?

ve komutu yazarken böyle bişey diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugragursoy -- 27 Mart 2012; 22:57:50 >
  • quote:

quote:

Armaya yazınca çıkmadı ama klasorun icinde var dpc orada yok o sonramı çıkacak orada ?

dpc çok sonra.sen wpt yi kur,yazdıklarımı yap.sonra dpc yi açıp bakıcaksın ne takılma yapıyormuş diye.dpc interrupts bir rapor.o da c:temp te oluşacak sen istatistiklemeyi bitirdikten sonra.
  • quote:

quote:

quote:

dpc çok sonra.sen wpt yi kur,yazdıklarımı yap.sonra dpc yi açıp bakıcaksın ne takılma yapıyormuş diye.dpc interrupts bir rapor.o da c:temp te oluşacak sen istatistiklemeyi bitirdikten sonra.

anladım tamamdır da böyle bişey diyor komutu yazınca.

• 3dmark06 sonucları noldu hocam
  • quote:

3dmark06 sonucları noldu hocam

Program iniyor 1 saat sonra anca yapabilrim onu yarın büyük ihtimal atarım buraya yada gece geç saatlerde.
  • quote:

quote:

3dmark06 sonucları noldu hocam

Program iniyor 1 saat sonra anca yapabilrim onu yarın büyük ihtimal atarım buraya yada gece geç saatlerde.

olmadı originden konusuruz hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.