Şimdi Ara

Performans hakkinda bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartlarinda laptop ve masaustu olarak ciddi performans farklari oluyor bunu biliyorum.
    Benim merak ettigim bu durum islemcilerde nasildir? Mesela i7 li bi masaustu laptop performans farklari daglar kadar oluyor mu? i7 nin de bir suru farkli surumu var biliyorum ama ne demek istedigimi anladiniz herhalde. Bilgili arkadaslar bi yardimci olursa guze olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• twitterfan T kullanıcısına yanıt
    işlemciler bilgisayarın beyni olduğu için iyi işlemcilerde sinyal trafiği daha hızlı olur, buda pc 'nin daha hızlı seri ve cevik olarak kullanılmasını sağlar. Dağlar kadar dediğimiz konusuna takılma. o derece değil örneğin; Intel Core i5-3570K, birçok core i7 lerden daha performanslıdır.Core i3-3225 Bu işlemci ise, birçok i5 ve birkaç i7 leren yine üstün gelir.
  • ben işlemciler arasındaki performans farklarından değil laptop ve masaüstü fark işlemci performans farkını sormuştum yanıtımı hala alamadım.
  • twitterfan T kullanıcısına yanıt
    Leptop ve masa üstü hiç farketmez. Sistem iyi bir sistem se daha başarılı sonuçlar alınır. Ama şunu unutma her zaman masa üstü pc ler daha ucuz toplanır. Bir oyun için laptoplara dünya para verilmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dadaş orhan

işlemciler bilgisayarın beyni olduğu için iyi işlemcilerde sinyal trafiği daha hızlı olur, buda pc 'nin daha hızlı seri ve cevik olarak kullanılmasını sağlar. Dağlar kadar dediğimiz konusuna takılma. o derece değil örneğin; Intel Core i5-3570K, birçok core i7 lerden daha performanslıdır.Core i3-3225 Bu işlemci ise, birçok i5 ve birkaç i7 leren yine üstün gelir.

i3 2 çekirdekli bir işlemci i5 4 gerçek i7 ise 4 gerçek 4 te sanal çekirdekli bir işlemci peki çok çekirdekli ıygulamalarda i3 nasıl i5 ile i7 yi geçiyor ? Biraz destekli sağlayın insanları yanlış yönlendirmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twitterfan

ben işlemciler arasındaki performans farklarından değil laptop ve masaüstü fark işlemci performans farkını sormuştum yanıtımı hala alamadım.

Masaüstü işlemciler daha çok güç tüketen daha güçlü işlemcilerdir bu nedenler soğutma için ekstra cou soğutucular veya sıvı soğutmalar satılır fakat laptop işlemcileri bunların bir bevi kırpılmış halidir az güç tüketimi ve daha az ısınma için

• death44 kullanıcısına yanıt
    Intel Core i3-2130 Intel Core i7 620UM karşılaştır bakalım gardaşım, Kim bilip bilmeden konuşuyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44

quote:

i3 2 çekirdekli bir işlemci i5 4 gerçek i7 ise 4 gerçek 4 te sanal çekirdekli bir işlemci peki çok çekirdekli ıygulamalarda i3 nasıl i5 ile i7 yi geçiyor ? Biraz destekli sağlayın insanları yanlış yönlendirmeyin

Milleti küçümsemek delikanlıya yakışmaz bu tesst sonucuna bir bak istersen.http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-680-vs-Intel-Core-i3-2120

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: death44

quote:

Milleti küçümsemek delikanlıya yakışmaz bu tesst sonucuna bir bak istersen.http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-680-vs-Intel-Core-i3-2120

Eski nesil i5 ile yeni nesil i3 ü karşılaştırmak ne kadar sağlık lı ? O zaman şuan 2014 focus 1970 s serisi mercedesten daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: twitterfan

Ekran kartlarinda laptop ve masaustu olarak ciddi performans farklari oluyor bunu biliyorum.
    Benim merak ettigim bu durum islemcilerde nasildir? Mesela i7 li bi masaustu laptop performans farklari daglar kadar oluyor mu? i7 nin de bir suru farkli surumu var biliyorum ama ne demek istedigimi anladiniz herhalde. Bilgili arkadaslar bi yardimci olursa guze olur.

Mobil işlemcileri küçümsememek gerek mobil i7-4960HQ masaüstü i7-4770K performansı veriyor tabi fiyat farkı var.
  • death44 kullanıcısına yanıt
    Intel Core i5-3570K Intel Core i7 950 bunları karşılaştıralım istersen.
    işlemcilerde sadece cekirdeğe bakılmaz , ön bellek nanometre ,mimarisi ve teknoılojisi dikkate alınır. Firmalar birçok modeller üretirler, bir çok insanımız i3-i5-i7 sıralaması altında hep aldatılmıştır. Gardaşlarımın bu oyunlara bu tuzaklara düşmemesi gerekir.Zira piyasadaki oyunların çoğu çoklu çekirdeğin gücünden yararlanmıyor. çekirdek olaylarının hepsi kullanılılır diye hemen zıplamak yanlış olur.
  • quote:

Intel Core i5-3570K Intel Core i7 950 bunları karşılaştıralım istersen.
    işlemcilerde sadece cekirdeğe bakılmaz , ön bellek nanometre ,mimarisi ve teknoılojisi dikkate alınır. Firmalar birçok modeller üretirler, bir çok insanımız i3-i5-i7 sıralaması altında hep aldatılmıştır. Gardaşlarımın bu oyunlara bu tuzaklara düşmemesi gerekir.Zira piyasadaki oyunların çoğu çoklu çekirdeğin gücünden yararlanmıyor. çekirdek olaylarının hepsi kullanılılır diye hemen zıplamak yanlış olur.

Skyrim single threaadı sömüren bir oyun veya bf4 multi cpu ya yüklenen bir oyun i3 ün adı bile duyulmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.