aslında kafama takmıştım nforce2 anakart almayı ama aklımda bir soru oluştu.
epox nf2 120$ xp 1700 60$ toplam 180$
msi 6380E(usb 2.0,kt333,6ch ses) 80$ xp 2100 100$ toplam 180$
ne derseniz deyin her halukarda ikinci sistemim performansı daha iyi degilmidir. benim kriterim fiyat/performans. bu fiyat konusu nf2'lerden sogumama neden oldu. sizlerin yorumları nasıl merak ediyorum.
OYUN İÇİN; AMD + DDR 333 + RADEON 9500 GİBİ BİŞEY
????? irfan ne demek istedin anlamadim?
bana kalırsa 2.sistem daha avantajlı zaten anakartlarınarasında 40$ gibi fark edecek bi durum yok zaten bence 2.si daha iyi olur.
2. sistemin performansı daha yüksek olacaktır.
Ben olsam 1. sistemi işlemcisi AXP2000+ olarak alırdım..Fiyat farkı sadece 15 usd o da tabi kabul edilir bir fark...
java +1 hem bçylece yeni çıkan AMD işlemcileri de desteklemiş olan bir anakart alırsın; ileride yanlızca işlemci terfisiyle bilgisayarını hızlandırabilirsin..
peki winfast ve epox icin ne dersiniz? winfast mcp, epox mcp-t kullaniyor. benim bildigim bu iki cipin tek farki fireware gibi ozellikler bulunmasi. fakat zaten epox da ne ikinci eternet var nede fireware(yaniliyorsam duzeltin). aralarinda 20$ fark var epox a deger mi acaba?
epox profosyonel Bios seçeneği olan hızlı bir anakart MSİ da Stabilitesi yüksek performans olarakta iyi bir anakart.. Fiyat/performans dersen MSİ performans dersen Epox işlemciyi....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme