Şimdi Ara

Yüksek performans araba tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Kafamda çook fazla seçenek var. Çocukluk hayalim 20 yıl önce lancer evoyla başladı. Bu araba hep kafamda vardı. Ama seçenek o kadar çokki bisürü araba var 100 150 bin arası alınacak.

Manuel olacak en büyük şart.

Siz olsaydınız hangi aracı tercih ederdiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kıyaslayacak kadar bilgim yok da çocukluk hayalini almazsan içinde kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Hocam kıyaslayacak kadar bilgim yok da çocukluk hayalini almazsan içinde kalabilir.
    hocam zaten içimde deli gibi de , lancer düşünüuordum normal motor yani , işler yolunda gitti çok şükür bir üst şeye zıplayım dedim. O arabayı da alınca satmak çok mu mesele olur onu da düşünmek gerekiyor :D
  • Öncelikle bütçenizin tamamını sadece arabaya bağlamak mantıklı değil. Olası arıza ve bakımlar için bir miktar kenara ayırmak daha iyidir.

Bununla beraber piyasa arabası (mesela BMW'ler) gibi değil daha egzotik bir şey olsun derseniz benim tercihim S60 R veya 2.4 T5'den yana olurdu. S60 R 300 beygir 4x4. 0-100 5.7 saniye. Ayrıca adaptif süspansiyonu var.
    T5 ise 260 beygir ama motor bloğu olarak R'dan daha dayanıklıdır. O yüzden modifikasyon-tuning işlerine daha yatkındır. Kolayca 300 beygire çıkabiliyor o da. Ama dezavantajı önden çekiş olması.
    Tabii bu araçlar eski araçlar. Alırken çok detaylı araştırıp temizini bulmak; aldıktan sonra da uzun süre kullanmak gerekir. Zamanı gelince kolayca elimden çıkarabileyim derseniz hiç bulaşmayın.
  • BMW 3.28i
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Öncelikle bütçenizin tamamını sadece arabaya bağlamak mantıklı değil. Olası arıza ve bakımlar için bir miktar kenara ayırmak daha iyidir.

Bununla beraber piyasa arabası (mesela BMW'ler) gibi değil daha egzotik bir şey olsun derseniz benim tercihim S60 R veya 2.4 T5'den yana olurdu. S60 R 300 beygir 4x4. 0-100 5.7 saniye. Ayrıca adaptif süspansiyonu var.
    T5 ise 260 beygir ama motor bloğu olarak R'dan daha dayanıklıdır. O yüzden modifikasyon-tuning işlerine daha yatkındır. Kolayca 300 beygire çıkabiliyor o da. Ama dezavantajı önden çekiş olması.
    Tabii bu araçlar eski araçlar. Alırken çok detaylı araştırıp temizini bulmak; aldıktan sonra da uzun süre kullanmak gerekir. Zamanı gelince kolayca elimden çıkarabileyim derseniz hiç bulaşmayın.
    Çok haklısınız. diğer konu ise s60 r tarzı arabalar bana göre değil, çok ağır duruyor daha sportif daha genç kesime hitap eden arıyorum açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

BMW 3.28i
    f30 ? 245 hp gayet iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALıncaksa Evo X hariç hepsi tercih edilebilir. Evo VI- VII. Ancak Evo X te evo ruhu falan yok. Fakevo.

2.0-2,5 WRX STI alınabilir.

Yadaa biraz daha fantaziye kaçılacaksa. Ben şunlardan birini alırıdm. Paranın kalanıylada ne kadar performans istediğime göre yükleme yaptırırdım.

Yüksek performans araba tavsiyesi ? Yüksek performans araba tavsiyesi ?

Paranın kalanıylada bunu montajlatırdım . Hayaller hayaller tabiki. Bu kadar riskli işe girmem ben.
    Yüksek performans araba tavsiyesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 10 Ekim 2018; 15:8:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

ALıncaksa Evo X hariç hepsi tercih edilebilir. Evo VI- VII. Ancak Evo X te evo ruhu falan yok. Fakevo.

2.0-2,5 WRX STI alınabilir.

Yadaa biraz daha fantaziye kaçılacaksa. Ben şunlardan birini alırıdm. Paranın kalanıylada ne kadar performans istediğime göre yükleme yaptırırdım.

Paranın kalanıylada bunu montajlatırdım . Hayaller hayaller tabiki. Bu kadar riskli işe girmem ben.
    hocam bana araba al sat işi gözümde o kadar büyüyor ki bu dediklerinine sittin sene girişmem :D

• Mazda Mx-5 2.0 kilitli diferansiyelli olan modeli. 2.0 ND MX-5 LSD alinacak arac, 20 yasinda alman alip fantazi yapmaya ucmaya gerek yok. Hasar olsa parcasini bulamazsin.

Gerci Mazda'da da bulur musun ? :) bilemedim. Aklima bu geldi. Yuksek Performans degil belki ama surusu keyifli. kullandim. Sadece biraz kisa boylu olmak lazim, go kart gibi.

Fiat 124 lusso 'da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 10 Ekim 2018; 15:22:43 >
  • O paraya eski model Subaru Impreza WRX STI ya da Type-r da olabiliyor.
  • Megane R. S.

• Zevk içinse WRX STI veya Evo
    Zevk + Satış derdiyse BMW

Benim tercihim böyle olurdu
  • manuel demişsin ama otomatik bmw al geç yine yanlarsın sıkıntı değil :D

bmw z4 al geç. tek kapı bakarsan hem eski değil hem performanslı hemde dikkat çeker.

bmw e63 kasa 6.30-6.45 lere bakabilirsin
    bmw e60 kasa 5.30 bakabilirsin ama otomatik.

manuel subaru brz veya toyoto gt86 güzel araba.

ban alsam bmw 6.30 veya z4 alır geçerdim.

• İ30 öneririm crdi 1.6 iyi gider

• veni60 kullanıcısına yanıt
    Bu arabaların espirisi de biraz o zaten. Sleeper olmaları.

Arkadan yaklaşan, volvo yaşlı arabasıdır deyip selektör çakan sportif görünümlü araçlara posta koymak.

Esprisi bir yana bu arabaları stok haliyle dahi geçebilecek pek araba yoktur piyasada. Biraz yazılım-modifiye yapılınca zaten ortaya acayip bir şey çıkıyor.

• Giulietta Qv

• 308 gti

• Impreza
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.