< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
En iyi fiyat performans araba
-
-
Piyasada en az tutulan arabalar. R21-R25, Nissan Altima, Alfa 164-166-155-146-145
Ve daha bir çoğu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Egea
-
bu konuda zirve net bravo 1.6 dizeldir plase mazda 3 1.6 dizel ha ama benzine dönecek olursak alternatif daha çok olur ben şahsen toledo lancer falan da beğeniyorum
-
Yok öyle sihirli bir model
-
Opel Insignia 1.6 turbo 180hp
Sıfırda galiba Egea :) SUV'umsu olarak düşünürsek Dacia Duster olabilir. Ama üst donanımlara çıkmamak lazım, 300 bin TL oluyor çünkü :)
Bunun haricinde şu anda fiyatları nasıl bilmiyorum ama Fiat 500x umulmadık bir küçük suv-crossover tecrübesi yaşatabilir.
Benzer şekilde son kasa Fiat Bravo'lar da öyle.
Çok bilinmeyen araçlar, yukarılarda arkadaşın dediği gibi, çok tutulmayan, bilinmeyen araçlar. Pişman etmez. Ülkemizdeki Fiat algısı ve Fiat'ın daha önceki modellerdeki sıçışlarından kaynaklı önyargılar yüzünden bilinmiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 6 Kasım 2020; 16:36:39 > -
Clio 0.9
Egea bence
150 bine filan mirror egea aliniyor
Aynı donanımlı BMW 400-450 bin lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bmw sırası bekleyenler görmesin, Egeaya koşarlar.quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatEgea bence
150 bine filan mirror egea aliniyor
Aynı donanımlı BMW 400-450 bin lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 7 Kasım 2020; 13:59:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Egea |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X