Şimdi Ara

performansı artırmak için donanımları devre dışı bırakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc nin performansını artırmak için aygıt yöneticisinden bazı aygıtları devre dışı bırakıyorum, acaba bunun için daha iyibir yolda varmıdır bios dan devre dışı bırakmak veya farklı bir yol yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: muttalip1983

pc nin performansını artırmak için aygıt yöneticisinden bazı aygıtları devre dışı bırakıyorum, acaba bunun için daha iyibir yolda varmıdır bios dan devre dışı bırakmak veya farklı bir yol yardımcı olursanız sevinirim

biostyan cpu ram ve ekran kartının saat hızlarını arttırabilirsin.
    bide boot olayını ayarlayabilirsin.
    msconfig yaparak açılışta açılmasını istemediğin programları kapayabilirsin.windowsun özelliklerini kısa bilirsin.aero yu devre dışı bırakmak gibi yada görselsiz temaları falan ayarlabilirsin.
    özellikle windows açılışta bir sürü program açar.atıyorum nvidia sürücüsü kurarsın o hep açılışta serverda update varmı yokmu kontrol eder.yada adobe reader programları.bunlarıda kapayarak azda olsa performöan artışı olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: esperer

quote:

pc nin performansını artırmak için aygıt yöneticisinden bazı aygıtları devre dışı bırakıyorum, acaba bunun için daha iyibir yolda varmıdır bios dan devre dışı bırakmak veya farklı bir yol yardımcı olursanız sevinirim

msconfig yaparak açılışta açılmasını istemediğin programları kapayabilirsin.windowsun özelliklerini kısa bilirsin.aero yu devre dışı bırakmak gibi yada görselsiz temaları falan ayarlabilirsin.
    özellikle windows açılışta bir sürü program açar.atıyorum nvidia sürücüsü kurarsın o hep açılışta serverda update varmı yokmu kontrol eder.yada adobe reader programları.bunlarıda kapayarak azda olsa performöan artışı olur diye düşünüyorum.

bios dan optik sürücüyü devre dışı bırakıyorum kaydedip çıkıyorum ama pc açılınca optik sürücü devre dışı kalmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esperer

quote:

bios dan optik sürücüyü devre dışı bırakıyorum kaydedip çıkıyorum ama pc açılınca optik sürücü devre dışı kalmıyor

aygıt yöneticisinden kaldırın biostan kaldırdıktan sonra

• Aygit yoneticisinden bisi kapatmak performansi arttirmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Aygit yoneticisinden bisi kapatmak performansi arttirmaz

arkadaş biostan kapatmış ama windowsta duruyormuş onu soruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.