Şimdi Ara

nvidia ekran kartını devre dışı bırakma yöntemleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum asus g1s eski bir dizüstü bilgisayarım var ve nvidia 8600gt ekran kartı yandı.bilgisayarı açtığımda bilgisayar çalışıyor ama ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmiyor. %90 ihtimalle nvidia ekran kartı yandı.Ben nvidia ekran kartını nasıl devre dışı bırakabilirim.Amacım onu devre dışı bırakıp intel onboard ekran kartıyla ekrandan görüntü alabilmek. HDMI kablosuyla denedim tv'den görüntü alamadım. VGA ile denersem bir şey değişir mi? Ekran kartını ekranda görüntü olmadan(ekrana görüntü gelmiyordu hatırlayalım:) devre dışı bırakabilir miyim?.(Umarım anlatabilmişimdir cümle biraz bozuk oldu farkındayım :) intel ekran kartını devreye sokacak tuş , ana kart üzerinde düğme,çentik vs var mıdır. Laptop 'tan ekran kartını söksem (hardcore şekilde :) yazılımsal olarak da devre dışı kalır mı? Siz bu sorunla karşılaşsaydınız ne yapardınız? :). İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• başta görüntü geliyor sonra mı gidiyor? yani marka yazısı geliyorsa ancak güvenli modda açabilirsin o zaman ekran kartı devre dışı kalabilir. Ama hiç görüntü gelmiyorsa bence iki ram varsa birer birer dene bir keresinde takılı ram durduğu yerde yerinden oynamış yeniden takınca ekran gelmişti.
  • Guvenli modda acabilirsen bilgisayarima sag tus yonet de orada listeden karti bul devre disi birak de. Ekran kartini sokersen devre disi kalir. Digeri devreye girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erce.erdem -- 8 Kasım 2016; 23:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için tşk ederim. Ama maalesef görüntü olmadığı için güvenli moddada açılmıyor.Ekrandan bir görüntü alabilsem neler neler yapacağımda :) Görüntü alabilmek için nvidia yı devre dışı bırakmaya çalışıyorum.
  • Onboard olarak bağlamayı denediniz mi ?
  • benim bildiğim fan dönüp görüntü gelmiyorsa köprülerden biri gümledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ve as

Onboard olarak bağlamayı denediniz mi ?

nasıl deneyebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartınız üzerinde onboard çıkış var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ve as

Anakartınız üzerinde onboard çıkış var mı ?

onboard dediğinin vga çıkışımı ? Evet vga çıkışı var.
  • Vga evet ama ekran kartının vga çıkışı değil direk ana karttan çıkan vga onunla deneyin görüntü alabilecek misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.