Şimdi Ara

Perianal fistül için seton ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hastalık aslında 2019 yılında yaşadığım perianal apse sonrasında dünyama girmiş hiç farkında değilim. Farkında değilim diyorum çünkü 2019 yılında geçirdiğim perianal apse drenaj operasyonundan sonra sağolsun doktorumun bana bilgi vermemesi sonucu hastalıkla tekrar karşı karşıya gelince farkına varmış oldum. rahatsızlığım 2023 ağustos ayında tekrar beni rahatsız etmeye başladı. Şubat 2024 te apse artık kalçama indiğinden bu sefer apseyi boşaltılması için kalçamda delik açıldı yani bildiğin ekstra makat gibiydi. oradan apse boşaltıldı sonrasında açılan bu delik kapandı ardından kapanan nokta tekrardan şişti tekrar boşaltıldı. ve sonrasında artık kendi kendine şişip boşalmaya başladı. yani fistül oluştu.

Fistül için 30 nisanda medicalpark göztepe hastanesi genel cerrah tarık cevhere ameliyat oldum ancak ameliyat olamadı. çünkü doktor iç ağızı bulamadığını bu neden seton ameliyatını başarıyla yapamadığını söyledi. an itibariyle fistül hastası olarak hayatıma devam ediyorum ve ameliyatı düzgün yapabilecek doktor arıyorum. Bu şekilde benim gibi olan hastaların görüşlerine ihtiyacım var. ayrıca ameliyat olan arkadaşların doktor tavsiyelerine ihtiyacım var. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun.

İzmir de progtolog Burhan Karabağ hocayı şiddetle tavsiye ederim.

1 yıl önce makat çatlağı ve hemoroid ameliyatı oldum. Dünyaya yeniden geldim.

Kendisi bütün Ege bölgesinin kıçını tedavi ediyor desem yeridir. Hiç orada burada vakit geçirme. Git kurtul.

Hocanın Google yorumlarını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

• tcebeci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler önceliğim istanbul ama tavsiyenizi de dikkate alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anal Fissür ve
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.