Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: polatüründül

Daha demın karşı çatıya kondu lan

o zaman o evde bişelik var söle abi taşınsınlar

Edit:sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 5 Temmuz 2007; 3:11:15 >
  • eeeeeeeeeeeeeeeeeeey ruuuuuuuuuuuuuuuuuuh repeat after me (ing. hocam beni andı ondan yazdım)

belki gelir foruma
  • herkes buçuk komasına mı girdi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

herkes buçuk komasına mı girdi ya

msn varmı hocam?
  • pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

pm attım

ok görüdm ve ekledim...
  • bana kimse gelmedi :S sen ver bn seni ekleyim
  • O kadar yazı var gece saat geç yanlızım ve ev kap karanlık okuyamadım hiç bşi inş. sabah olunca okucam teker teker :)
  • ya mutfağa gidip bişeyler yicem ama koridor uzun ve karanlık acaba başıma bişey gelirmi

düşünsenize bi uzaylı fln yakaladığımı

ulan CNN e 1 Milyar $ dan satarım onu
  • şimdi sabah ama bu gece bende warım

EDİT:yani akşamüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 5 Temmuz 2007; 18:01:37 >
  • Pek korkunç değil ama olsun gerçekten yaşadığım bir olay.

Benim babamın vefatından 1 sene sonra ben 10 yaşındayım. babam eve çalıştığından dolayı geç gelirdi bazen anahtar sesi ile uyanırdık. bir gece öyle anahtar sesi ile uyandım. içerden tıkırtılar geliyor bir ışık yanıp sönüyordu. ben tabi korkuyorum koridorun ışığı açıktı.

Ben korkudan artık yorganın altındayım sesleri dinliyorum. birden ses yakından gelince hızlı hareket edersem cesaretlenirim diye düşünmüştüm kapıya doğru kafamı uzatınca babamın kafasının ve vücudunun gölgesi aynı o, duruyordu karşımda...

Sonuçta babamdı ama ben yinede korkmuştum.
    Tualetede gidememiştim.
    Bu olayı sanırım hep hatırlayacağım.
  • vay topic manyak olmuş ne var ne yok hepsini okudum
  • arkadaşlar gerçekten çandarlıda birşeyler var. Eşim ve ailesi suratsız küçük bir kız görmüşler evde koşturan hatta aileden birini odalardan birinde tutmuş zorla o kapıyı açmaya çalışırken küçük kızda kapının arkasından ittiriyomuş. Eşim ranzanın üzerinde uyuyo o gece odaya girip sabaha kadar alt ranzada yatan kuzeninin yanında oturmuş. var çandarlıda bişiler var
  • Arkadaşlar bu olay geçen sene babamın başından geçmişti fotoğraflarla destekledim hepsi gerçektir..İnanmayan veya dalga geçme niyetinde olanlar okmasın bile..
    Babam bu tür cin peri hikayelerine inanmaz dalga geçerdi hep.Bir gece Moskovada Sheremetova hava limanının inşaatı zamanlarında çalışırken yeni aldığı sonny ericson w800 ü deniyormuş.Deneme fotoğrafları filan çekiyomuş.Böyle bakarken ilerde siyah bi karartı görmüş,çıplak gözle görememiş telefonun kamerasıyla yine bakmış yavaş yavaş yaklaştığını farketmiş.Arkadaşını çağırmış hemen adam gördüklerine inanamamış direk karaltının olduğu yere koşup bakmış birşey yokmuş.Bu olaydan 1 gün sonra konuştuk yurda dönünce resimleri inceledik hala bi anlam veremiyoruz ne olduğu hakkında oda bu olaydan baya bi ders amış bence azcık tırsmış ama belli etmiyo.

Karaltıları inceleyin herhangi bir cismin gölgesi olma gibi bi ihtimal yol ve böle fener tarzı bşide değil ne olduğuna tahmin eden varsa paylaşsın bizlerle..

---------Fotolar Burda------------

*PERİLİ KÖŞE  -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic

• ben çandarlıya tatile gitmiştim allahtan başıma bişi gelmedi 1 aya yakın kalmıştım
    Edit: Aklıma Geldi İzmie-Çandarlı-Deniz Köy tam olarak yeri ama cuma ları gidioduk namaz kılmaya çandarlıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 5 Temmuz 2007; 19:05:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Arkadaslar Chryin ıle sohbet ederken baykuslardan bahsettık aykuş bi evin çatısına gelirse ve oradan 1 hafta ayrılmazsa ve her gece pis pis öterse bil ki o evden birini 1 hafta sonunda alıp götürecektir.
    dedi ve candarlıda her hıkayede muhakkak bı baykus vardır ve hep çatıya konar hikayelerde efsanelerde lanet olsun

polat bizim yazlıkta da var baykuş ama yazık hayvanları kaçırma yaa, ben elimden geldiğince besliyorumda

bu arada bizimde yazlık Çandarlıda aynı siteden çıkarmışız

• baoo korktum lae bu akşam ben de varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm

haklı
    quote:

Orjinalden alıntı: Perry

böyle şeylere inanırım özelliklede karabasana!! bide dincilerde şu vardır cin kelimesini ağzınıza almayın hemen yanınıza gelirler. [peki buna ne diyosunuz]

Adların'dan bahsetmeyin eğer bahsedecekseniz dumansızlar olarak tanımlayın din adamlarının dedikleri doğrudur ama onları kötü görmemek gerekir...
    Araların'da kulluk edende vardır kulluk etmeyen'de...

• BU ANLATACAGIM OLAY BİZZAT BAŞIMA GELMİŞTİR
    Biz okulumuzun düzenledigi çanakkale gezisine katılmıştık gittigimiz otelde gece cin çagaralım muhabbeti
    filan oldu biz işte 3 erkektik çok iyi arkadaş oldugumuzdan grup gibiydik gittigimiz gezide 3 ümüzünde kız arkı gelmişti işte bizde gece cin cagarmayalım boşver dedik biz kızları çagardık diye kandırırız dedik sonra
    işte çagardık filan dedik bir arkadaş camda filan golgesii gosterdi kızlar 3 biz 3 kişi olmka üzere 6 kişiydik odada sora bir anda ışıklar sondu(BU OLAY BİZİM KONTROLUMUZ DIŞINDA OLDU)kızalr çıglık attı yanımıza geldiler ışte korkuyoz diye sora tabi bütün arklar odaya doluştuk bizde işte odaya gidecez diyoruz kızlara odan çıkarken ışıgı kapattık diyoz ama kapatmıyoz işte kızlar ışıgı açık gorunce iyice korktular biz yatamayız sizde bizle kalın filan dediler işte 15 kişi aynı odadayız korkutmak için işte dedoran sıkıp kibrit yakıp mor alev çıkaran arkımız oldu işte biz tabi gülmemek için kendimizi zor tutuyoruz sonra kızlar ve tüm arklar biz bu odada kalmayız dediler sahile çıktılar dogal olarak hepimz çıktık sonra bir anda yanımıza anıden en az 20 tane kedi doluştu biz tabi tırsmaya başladık sora ben otelden gorunen bir dag vardı oraya bir baktım bişy gordum yaratık gib ama nası korktum dilim tutuldu işte kızlar filan baktı hepimiz korkudan aglıyoz sonra işte gece 4:00 filan oldu saat otelin odasına bir baktık birisi içerde yürüyor ama adamları sayıyoruz arklarla tamız peki içerdeki kim filan ama nasıl odum bokuma karıştı sonra arkımın sevgilisi bir anda koşmaya ve bagırmaya başladı ne oluyo dedik kzın adı besme işte kız daga dogru koşuyor bende besme dur diye koşuyorum tabi arklarda işte bir yandanda dua ediyorum sora kız bir anda durdu işte tabi biz bir bolume kadar şaka yaptık am abizde 3.5 atıyoruz kızlar dedi biz otele girmeyiz filan işte dualar okuyoruz biz filan sonra kızlarla aynı odada kaldık işte aşırı korktular birinin dili tutuldu filana sora tam otle girecez kızları ikna ettik tam otele girecez bir anda kapı çarptı ve kapandı 2 saat sahildeyiz kapı kapanmadı biz girerken kapandı tesadüf olamazdı bunlar sora kızlar bizimodada kalın flan dediler bizde kaldık işte

ama o gceyi hiç unutamayacagım tamamen gerçektir bu olay gerçekten hayatımda en çok korktuum şeydi

• Birde Anlatırlardı Eskiden Bir Bayan Doğum Yaptıktan Sonra Çocuğu Evde Tek Başına Bırakırsa Üç Harfliler Sanıyosam Yer Değiştirirmiş.Hatta Böyle Bir Hikayeyi Anlatayım.Bir Adam Varmış Bunun Bir Çocuğu Var Annesi Ya Vefat Etmiş Yada Evde Yok..Neyse Adam Eve Bir Geliyor Çocuğu Normal Bir Bebek Gibi Fakat Bıyıkları ve Sakalları Var.Daha Sonra Hocaya Falan Gidiyolar İşte..Adam Sizin Cocuğunuz Değiştirilmiş Falan Diyor.Çare İse Onu Korkutmak.Adam Alıyor O Bebeği Koyuyor Kapının Eşiğine.Alıyor Eline Baltayı Ya Allah Deyip Tam Vurucakken Duruyor.O Anda Kimse Yok Bir Bakıyolarki Bebek Yatağında..Gerçekmi Bilmiyorum Ama Baya Anlatmışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.