Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Benimde bir hikayem var olayı duyunca geçtiği yere pek uğramamaya çalışıyorum

Biz her sene Mersin de dedemlerin yaylaya çıkarız o yaylada eskiden Bizans'ın yerleşim yeriymiş valla ordakiler bir sürü altın vs şey bulmuşlardı sonra ordaki bir kadın gece namaza kalktığında pencereden dışarı baktış havada karartı var bişeyler dönüp duruyomuş çan sesleri çıkyomuş kadında tırsmış Nas suresini filan okumuş daha sonra çan sesleri filan kesilmiş bana bunu anlattıktan sonra orda fazla kalmamaya başladım,zaten dayımın filan anlattıklarına göre oralarda yerin içine gömülmüş bir kilise varmış o gündür orada fazla kalmamaya çalışıyorum.

Ya Çandarlı aslında öyle korku yeri değil ama harbi garip olaylar dönüyo ve döndüğü söyleniyo.Neyse Orası da o anlattıgın gibi bi yer.Amazonlar yaşamış eskiden Çandarlıda eski Adı Pitane'dir.Ve Çok eskilerden kalma bir kalesi ve galiba ilerlerde ıssız bi yerde sur var bi gece mezarlığa gidelim diye gittik bulamadık da mezarlığı ama sur gibi şeyler vardı yolda eskiden kalma oldugu kesin.Türbeleri var zaten dağın başında ilginç yerler .Türbede yatan kişilerin de hikayeleri anlatılır hep.

• çandarlı ile ilgili hikayeniz varsa paylaşabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Korkarmısınız bilmiyorum,Saçma da gelebilir.
    Ben bigün yatakta yatıyodum küçüktüm sabahtı yeni uyandım sonra evde kimse yoktu galiba abim felan dışarı çıktılar annem süt almaya gitmişti abim zaten sürekli futbol sahasındaydı ben de tek kaldım orda oturuyodum sonra bi baktım kapıdan bişey girdi böyle kedi gibi ama kedi değil resmen b.k renginde yavaş yavaş yürüye yürüye yanıma yaklaştı yemin ederim çığlık atıp girdim yorganın altına en üst katta oturuyoduk ne oldugu hakkında en ufak bir fikrim yok ve kapının arkasında gölgeler gördüğümü adım gibi hatırlıyorum tırstım çıkıom konudan siz konuşun

yemin ederim

Buna benzer bir olayda ben yasamistim.Kucuktum o zmanlar 4-5 yaslarindaydim.Aksam vaktiydi evimizde biraz kucuktu.Annem yemegi hazirliyordu.Bende mutfaktan ciktim, kucuk tuvaletin onune geldim kapisi acikti tuvaletin.Birde baktim bir kedi.Boyle simsiyah bisi gozleride parliyordu.Bagirdim hemen burda kedi var diye sonra arkami dondum o sirada annemle abim geldiler.Baktik bisi yok.Ama ben gordum ve evimize kedi girmesi imkansiz biseydi.O zamanlar cin fln bilmioz tabi yillar sonra aklima gelen bu olayi cinlerle iliskilendirebiliriz.Yani en azindan ben onlarla alakali oldugunu dusunuyorum.

• quote:

çandarlı ile ilgili hikayeniz varsa paylaşabilirmisiniz

Tabi..
    Mesela bizim bir nenemiz vardı vefat etti akrabamız değil ama oranın yerlisidir.Belki Çandarlıya gidenlerden bilen vardır Bağış Pansiyonun karşısında oturuyordu.Neyse o bize anlatırdı hep Yalın ayaklı dede varmış türbesini felan gezdirmişti babası ile birlikte yalın ayaklı dede çalışıyomuş sonra yalın ayaklı dede taşı oymaya başlamış vs.. tam hatırlamıyorum fakat bir o hikaye var.
    Sonra komşumuzun anlattıgı gece gelen bıyıklı adam..Gece yatagının basına bı adam gelmiş ve annesiyle babasının sinemaya gittiklerini söylemiş komşumuz da çıkmış gitmiş yazlık sinemanın önüne ama kimse yok...Sonra geri dönmüş ki annesi evde.Hayır oğlum biz gitmedik demiş. vs..
    Ve komşumuzun bi yakını vefat etmiş orada komşumuzun kızı hiç yalancı değildir ve bu tür olaylardan korkar yakınlarının en sonunda üç harflilerle uğraşmaktan öldüğünü söyledi.Ayrıca bir gün yine soğuktu Eylülün 10uydu .4 yıl önce felandı.Gitttik bizim siteden çok uzak bir yerdeki sitenin iskelesine yattık.Yanımızda kız arkadaşlarımız da vardı ısınmaya çalışıyoduk felan eylülde soğuyo orası..Sonra neyse başladı arkadaşımın kız arkadaşı üç harflilerden.Ulan sus diyorum yok.Neyse sonra Bi ara boşluğumuza geldi dördümüz birden aynı şeyi mi hayal ettik nedir bağırdık aynı anda..Fredy gibi bir Adam üstümüze doğru geliyodu felan ben öyle hayal etmiştim onlar niye bağırdı Allah bilir tabi sonra gülmeye başladık aynı anda bağırdığımız için
    Baykuşlarla ilgili çok şey söylenir.Hatta amazon kadınların hala Çandarlıda olduğunu bile söylüyolar:S
    Yerlileriyle konuşun orada yaşamış insanları anlatırlar türbede yatanları özellikle..Eğer biliyolarsa biraz garip olaylardan da bahsederler.Ve Çandarlıda En çok korkanlardan biri benim bu hikayeleri dinleyip gece de 3-4 gibi eve dönüyorum sitenin en üst noktasında bizim ev ve arkaası dağ kapkaranlık cırcır böcekleri baykuşlar arkada dağın o taraflarda tarlalar var orada inek köpek zaten bazen ormanda keçi sürüsü geziyo şaşırıyorum çınçınçın boyunlarında da zil gibi şey koşuşup duruyolar bazen bahçelere dalıyolar yani bu durumda korkmamak elde olmuyo.Ve yıllar önce bizim site yeniydi bi cin çağırma mevzusu vardı izlemeye gittik felan çağıran kız korkudan bayılmıştı ama sonradan şaka felan dediler garip bi durumdu.Ben de fazla bilmiyorum ama en iyisi oradaki yerlilerden dinlemek biliyolarsa.Ve zaten olayları da cin diye anlatmazlar fazla.Şu dede ne yaşamış onu anlatırlar.Zaten yerlileri de gariptir bizim bi tanıdıgımız vardı yıllardır gıdıp geldıgımız ıcın yerlılerı de tanıyoruz gece nenem gelıyo dıyodu.:S
    Yukarda bir arkadaş da anlatmıs candarlı ıle ılgılı bıseyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 6 Temmuz 2007; 1:02:49 >

• arkadaşlar böle korku fln ii gidio okurken içimizi ürpertsede zevk verio fakat bunun uyumasıda wr biliosunuz orasını hesaba katsanız ii olur NOLLURR! yrn sabah kalkarız paşa paşa okur nolcak ki hem sabah aydınlıkta daha çok korkarız şimdi gecenin bu saatinde ne gerek wr gözlerimiz yorulmuş ztn deymez yani ama iyi düşünülmüş bi konu bulanı takdir ettim yani
    bn daha önce açmak için düşünmüştüm ama işlerde bi türlü fırsat olmadı neyse bn daha fazla rahtsız etmiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleGlance -- 6 Temmuz 2007; 1:02:28 >
  • Çandarlı’nın 13 veya 14. yy’da Ceneviz şovalyeleri tarafından inşa edilmiş kalesi ülkemizin en iyi korunmuş durumdaki kalelerinden birisidir. Daha sonra Türkler’in iki kez onardığı kale son olarak 1955’de aslına uygun olarak restore edilmiştir. Kalede Hellenistik Çağ surlarından kalmış taşların kullanıldığı görülmektedir.Evet kale hheryerden görünüyo zaten surları da gördük mezarlığa giderken ama mezarlık ortada yok bulamadık.

Neyse yeni olaylar bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 6 Temmuz 2007; 1:06:40 >
  • Karabasan olaylarınız varsa anlatın arkadaşlar, çok seviyorum karabasan hıkayelerini okumayııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Karabasan olaylarınız varsa anlatın arkadaşlar, çok seviyorum karabasan hıkayelerini okumayııı

Dün korkudan bir hışımla yattım yüz üstü sonra çıt çıt sesler duydum ama yorganın altındayım çıkarmadım kafayı sonra nefesim gitti besmele çekmeye başladım geçti ama karabasanla direkt olarak ilişkilendirilemeyebilir benim başımdan garip şeyler hep geçiyo ama direk budur diye yorum yapamıyorum belki bir tesadüf veya doğal bişey de olabiliyo bazen yaşadıklarımız.
    bir de ben 4 yaşımdaydım sabah uyandım hep 7 de uyanırdım baktım annemle babam uyuyo gittim salondaki kanepeye yattım ulan sonra uyandım ama gözümü açamıyorum.Allah allah nasıl iş diyorum hareket etmeye çalışyıorum ama yok.Aynı zamanda da gözümün önünde hani şu petrol ofsii reklamlarında bi adam vardı ya bi ara Al sana şapka deyip duruyodu bıyıklı bi adam O adamın yüzü geliyodu gözümün önüne.Tabi o zaman petrol ofisi reklamlarında yoktu o adam zaten 3 sene önce vardı o reklam.Sonra uyandım oyun oynadım bişey olmamış gibi.O evde neler yaşadık neler.O gördüğüm kedi gibi şey,kapı arkasındaki gölgeler.Sonra annem odadayken kapıyı itekliyorum sanki kapıyı adamlar iteliyor girmemem için ama kapıyı açabiliyorum buna rağmen.Kapının arkasında gölgeler gördüm vs..Anne kim bunlar diyorum orda kimse yok dedi sonra dalgaya aldı misafirlerimiz dedi.Annem de vefat etti zaten yıllar önce. .Bu arada çandarlı:
    Bir kız arkadaşımız ağlaya ağlaya gelip terasın ışığını söndürüyorum kendiliğinden yine yanıyo diyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 6 Temmuz 2007; 1:17:45 >

• arkadaşlar dün chryin in hikayesini okuduktan sonra yattım saat 4 tü dışarıdan uzun uzun korna sesleri geldi 2 dakka sürdü sonra sustu ben tabi sürekli besmele çekiyorum ondan oldu heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

Pek korkunç değil ama olsun gerçekten yaşadığım bir olay.

Benim babamın vefatından 1 sene sonra ben 10 yaşındayım. babam eve çalıştığından dolayı geç gelirdi bazen anahtar sesi ile uyanırdık. bir gece öyle anahtar sesi ile uyandım. içerden tıkırtılar geliyor bir ışık yanıp sönüyordu. ben tabi korkuyorum koridorun ışığı açıktı.

Ben korkudan artık yorganın altındayım sesleri dinliyorum. birden ses yakından gelince hızlı hareket edersem cesaretlenirim diye düşünmüştüm kapıya doğru kafamı uzatınca babamın kafasının ve vücudunun gölgesi aynı o, duruyordu karşımda...

Sonuçta babamdı ama ben yinede korkmuştum.
    Tualetede gidememiştim.
    Bu olayı sanırım hep hatırlayacağım.

Allah rahmet eylesin...

bu olay piskolojik

• Bir de daha ben doğmadan bir falcı kadın varmış babannemlerin binasında gel sana bi fal bakayım demiş babanneme bu günlere kadar isim isim ne varsa anlatmış şimdi bile söyledikleri doğru çıkıyor.Kadın galiba aklından rahatsız şu günlerde , kadınla bazı güçler çok uğraşıyor olabilir..
  • Eskişehir'deki bazı arkadaşlar biliyordur belki.

Eskişehir/Kızıninler köyünde birsürü mağara var. Eskiden atalarımız buralarda savaşmışlar. Hatta bazılarının içine girip gezebiliyorsun. Fakat bazıları varki öyle bi ıssız önünden geçerken korkarsın..

15 - 20 gün önce bi Pazar günü 15 - 20 kişi pikniğe gittik. Arkadaşın teki var macera arıyo kendine, hadi şu ıssız mağaraya bi bakalım dedi. Ben hayatta girmem öldürseniz gitmem dedim. Neyse toparladı bu arkadaş hepimizi. 15 kişi mağaranın önüne bi vardık, sanki önümüzde 24.000 BTU'luk kocoman klima var bi soğuk geliyo anam anamm.

Hadi giriyos dedi ben hem korkudan hemde soğuk esen havadan tir tir titriyom İçeri girdik değişik garip garip sesler geliyor böyle nasıl diyim anlatamam. Derinden derinden. Orada tırstım hemen geri çıktım koşa koşaa diğerleri naptılar bilmiyorum ondan sonra konuşmadık konu hakkında ama o sesler ve o soğuk korkmama yetti

Tam böyle birini korkutmalık bi yer, götücen oraya bırakıvercen tamam altına zıçar

• quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

arkadaşlar dün chryin in hikayesini okuduktan sonra yattım saat 4 tü dışarıdan uzun uzun korna sesleri geldi 2 dakka sürdü sonra sustu ben tabi sürekli besmele çekiyorum ondan oldu heralde

Valla ne yalan söyliyim anlattığım herkes " yusuf " ve " 3,5 " moduna girdiler. Ben hatırladıkça gülüyorum çünkü atlattık güçlüyüz. Ama ne yalan söyleyim Ayna'ya baktığımda her zaman korkuyorum Derya'yı orada göreceğim diye Ayna olayının etkisindeyim hala. Birde siyah askılı bi body gördüğümde öyle durur 2 dk düşünürüm.

Resmen anlatılmaz yaşanır cinste.

Evdeki çoğu aynayı kırdım attım zaten. Büyük aynaların üstünüde annem ben evde oldukça beyaz bi örtüyle kapatır. Berbere giderim, önümdeki kocoman aynayı bile kapattırırım siz düşünün yani. Hatta arabadaki aynaları gerekmedikçe kullanma ve gece içerdeki dikiz aynasını iptal konumuna alırım yukarı doğru kaldırım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 6 Temmuz 2007; 1:28:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

arkadaşlar dün chryin in hikayesini okuduktan sonra yattım saat 4 tü dışarıdan uzun uzun korna sesleri geldi 2 dakka sürdü sonra sustu ben tabi sürekli besmele çekiyorum ondan oldu heralde

Valla ne yalan söyliyim anlattığım herkes " yusuf " ve " 3,5 " moduna girdiler. Ben hatırladıkça gülüyorum çünkü atlattık güçlüyüz. Ama ne yalan söyleyim Ayna'ya baktığımda her zaman korkuyorum Derya'yı orada göreceğim diye Ayna olayının etkisindeyim hala. Birde siyah askılı bi body gördüğümde öyle durur 2 dk düşünürüm.

Resmen anlatılmaz yaşanır cinste.

ya ben hala açıp okuyorum gönderdiğin yazıyı ve hala tırsıyorum okuyamıyorum ve ayrıca dün avatara bi siyah body resmi koyayım Perili Köşe olarak bi sinerji yaratalım dedim ama şimdi sen görürsün yanındaki kızlar görür korkar sonra 3 harfli gelir kızı korkuttum diye...... Allah muhafaza dedim hiç bulaşmadım

• Yeni bir olay.
    O küçük kırmızı şeyi gördüğünü söyleyen ve o gün canlı canlı gördüm diye kafayı yiyen arkadaş dayısını anlattı bize geçenlerde.
    dedesi 1-2 yıl önce vefat etmiş ve eskiden dayısıyla dedesinin aynı evde yaşadığını,dayısının şimdi yalnız yaşadığını buna rağmen gece hala nefes sesleri duyduğunu söyledi.Bu olay gerçek olabilir dayısı şu an tek yaşıyo zaten dayısı da görüyomuş o kırmızı şeyden.Dayısı da kazık kadar adam hala bizim gibi davranıyo yapmadığı şey kalmadı bizimle ya.35-40 yaşında var ..
  • http://www.youtube.com/watch?v=26Rw1I9tUGk Sizce bu gerçek olabilir mi?Bence gerçek.. Youtubeda buna benzer pek çok video var afrikalı bi çocuk var.felan bence gerçek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 6 Temmuz 2007; 1:44:26 >
  • Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek:
    "Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
    "Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."
    Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.

cin suresi:
    Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden

Eğer çağırıdğınız cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama. (havas_dualar ve tılsımlar kitabından.)
    ----------------------------
    cinleri dağıtmak için okunması gereken azimet şudur:
    "Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"
    Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler

• quote:

Orjinalden alıntı: TheHaplo

quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Arkadaşlar bu olay geçen sene babamın başından geçmişti fotoğraflarla destekledim hepsi gerçektir..İnanmayan veya dalga geçme niyetinde olanlar okmasın bile..
    Babam bu tür cin peri hikayelerine inanmaz dalga geçerdi hep.Bir gece Moskovada Sheremetova hava limanının inşaatı zamanlarında çalışırken yeni aldığı sonny ericson w800 ü deniyormuş.Deneme fotoğrafları filan çekiyomuş.Böyle bakarken ilerde siyah bi karartı görmüş,çıplak gözle görememiş telefonun kamerasıyla yine bakmış yavaş yavaş yaklaştığını farketmiş.Arkadaşını çağırmış hemen adam gördüklerine inanamamış direk karaltının olduğu yere koşup bakmış birşey yokmuş.Bu olaydan 1 gün sonra konuştuk yurda dönünce resimleri inceledik hala bi anlam veremiyoruz ne olduğu hakkında oda bu olaydan baya bi ders amış bence azcık tırsmış ama belli etmiyo.

Karaltıları inceleyin herhangi bir cismin gölgesi olma gibi bi ihtimal yol ve böle fener tarzı bşide değil ne olduğuna tahmin eden varsa paylaşsın bizlerle..

---------Fotolar Burda------------

http://img73.imageshack.us/img73/6956/11tx8.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/1050/22vq9.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/6194/333vi6.jpg

Fotorafta noktasal yanıklar oluşmuş, Bizdede böyle bir foto var, Birkaç yerinde noktasal yanıklar var, geri kalanı normal gözüküyor, Fakat bu Noktalara benzeyen şeyler Whisp diye adlandırılıyor (Hayalet/Ruh/Öcü/Böcü ye inananlar tarafından verilmiş bir ad)

peki yaklaşıp uzaklaşması neye bağlı ?

• Chryin'in anlattığı hikaye hiç de hoş değilmiş;güya 2'de yatacaktım fakat hikayeden sonra bütün bilinç açıldı,uyku kaçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

Chryin'in anlattığı hikaye hiç de hoş değilmiş;güya 2'de yatacaktım fakat hikayeden sonra bütün bilinç açıldı,uyku kaçtı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.