Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Russian

quote:

Orjinalden alıntı: TheHaplo

quote:

Arkadaşlar bu olay geçen sene babamın başından geçmişti fotoğraflarla destekledim hepsi gerçektir..İnanmayan veya dalga geçme niyetinde olanlar okmasın bile..
    Babam bu tür cin peri hikayelerine inanmaz dalga geçerdi hep.Bir gece Moskovada Sheremetova hava limanının inşaatı zamanlarında çalışırken yeni aldığı sonny ericson w800 ü deniyormuş.Deneme fotoğrafları filan çekiyomuş.Böyle bakarken ilerde siyah bi karartı görmüş,çıplak gözle görememiş telefonun kamerasıyla yine bakmış yavaş yavaş yaklaştığını farketmiş.Arkadaşını çağırmış hemen adam gördüklerine inanamamış direk karaltının olduğu yere koşup bakmış birşey yokmuş.Bu olaydan 1 gün sonra konuştuk yurda dönünce resimleri inceledik hala bi anlam veremiyoruz ne olduğu hakkında oda bu olaydan baya bi ders amış bence azcık tırsmış ama belli etmiyo.

Karaltıları inceleyin herhangi bir cismin gölgesi olma gibi bi ihtimal yol ve böle fener tarzı bşide değil ne olduğuna tahmin eden varsa paylaşsın bizlerle..

---------Fotolar Burda------------

http://img73.imageshack.us/img73/6956/11tx8.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/1050/22vq9.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/6194/333vi6.jpg

Fotorafta noktasal yanıklar oluşmuş, Bizdede böyle bir foto var, Birkaç yerinde noktasal yanıklar var, geri kalanı normal gözüküyor, Fakat bu Noktalara benzeyen şeyler Whisp diye adlandırılıyor (Hayalet/Ruh/Öcü/Böcü ye inananlar tarafından verilmiş bir ad)

peki yaklaşıp uzaklaşması neye bağlı ?

Fotorafın altı yanmış yaklaşmış olmuş, üstü yanmış uzaklaşmış havalanmış olmuş,

birkaç hikaye ilgimi çekti, bende eskişehirliyim ama bu saatte okumaya hiç niyetim yok, saat 04:10 gece

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu olay geçen sene babamın başından geçmişti fotoğraflarla destekledim hepsi gerçektir..İnanmayan veya dalga geçme niyetinde olanlar okmasın bile..
    Babam bu tür cin peri hikayelerine inanmaz dalga geçerdi hep.Bir gece Moskovada Sheremetova hava limanının inşaatı zamanlarında çalışırken yeni aldığı sonny ericson w800 ü deniyormuş.Deneme fotoğrafları filan çekiyomuş.Böyle bakarken ilerde siyah bi karartı görmüş,çıplak gözle görememiş telefonun kamerasıyla yine bakmış yavaş yavaş yaklaştığını farketmiş.Arkadaşını çağırmış hemen adam gördüklerine inanamamış direk karaltının olduğu yere koşup bakmış birşey yokmuş.Bu olaydan 1 gün sonra konuştuk yurda dönünce resimleri inceledik hala bi anlam veremiyoruz ne olduğu hakkında oda bu olaydan baya bi ders amış bence azcık tırsmış ama belli etmiyo.

Karaltıları inceleyin herhangi bir cismin gölgesi olma gibi bi ihtimal yol ve böle fener tarzı bşide değil ne olduğuna tahmin eden varsa paylaşsın bizlerle..

---------Fotolar Burda------------

http://img73.imageshack.us/img73/6956/11tx8.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/1050/22vq9.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/6194/333vi6.jpg

Fotorafta noktasal yanıklar oluşmuş, Bizdede böyle bir foto var, Birkaç yerinde noktasal yanıklar var, geri kalanı normal gözüküyor, Fakat bu Noktalara benzeyen şeyler Whisp diye adlandırılıyor (Hayalet/Ruh/Öcü/Böcü ye inananlar tarafından verilmiş bir ad)

peki yaklaşıp uzaklaşması neye bağlı ?

Fotorafın altı yanmış yaklaşmış olmuş, üstü yanmış uzaklaşmış havalanmış olmuş,

birkaç hikaye ilgimi çekti, bende eskişehirliyim ama bu saatte okumaya hiç niyetim yok, saat 04:10 gece

garip olan onun gölgesi de çıkmış..ilginç

• ÖCÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

neden ZÖCÜÜÜÜ deil

• up up gece giremedim tırstım da hadi devam
  • gece girdim okudum okudum tırsıp kaçtım sora yani bunlar ilginç şeyler. İnsanın korkudan inanası gelmiyo
  • daha dün gece başıma gelen olay

çıkmadan önce şu perili köşede bi takılayım dedim okudum hikayeleri falan ürperdim valla tuvalete gidecem gidemiyorum ama son bi cesaret gittim odamdan çıktığımda tuhaf bir boşluk vardı evde sanki yalnızım gibi geldi odaya geldim int. penceresini kapacam olmuyor :S kapata bastım kendi kendine sayfalar açılmaya başladı açıldı açıldı kapata bastıkça açılmaya devam etti bende direk bilgisayarı kapatayım dedim bilg. kapat tuşuna bastım kapanmıyo ürperti iyice arttı yeter lan diyip fişi çektim ışığı söndürdüm birden kalbim duracak gibi oldu dışarda turuncu renkli parlayan birşey vardı neyse aymış yeni doğuyormuş ohh gözlerimi iyice kapatıp kendimi yatağa attım korkudan göze uyku girmiyo neyse kapalı tut cin falan gelse bile görmem diye bikaç dakika sonra benim odanın ışığı kendiliğinden yandı gözlerimi açtım oha lan nasıl yandı kendiliğinden artık garip bişeyler döndüğü kesinleşti tam alışmaya başlamıştım ki elektrikler gitti her yer zifiri karanlık sokak lambalarıda sönmüş ama ay ortalığı aydınlatıyor gözleri kapamadan önce son kez bi odaya göz atayım dedim kapı ile menteşeler arasında bir yerin üzerinde gölge var insan gölgesi hatlarından kefenimsi birşey giydiğide belli oluyordu(aklımda kalanlar) dondum kaldım kalbim sıkıştı falan direk gözlerimi kapattım kafamı yastığın altına koydum dua etmeye başladım neyse bana güven vermiş olacakki uyumuşum

sakın ama sakın gece buraya uğramayın derim başıma hiç böyle olaylar gelmez falan derdim ama şuan aydınlık ya ortalık rahatım

• Chryin'in anlattığından çok tırstım okutcam bi kendimi.
  • yaw beyler ii hoşta gece yatması var bunun hepsini okudum şimdi napıcam gece onu düşünüom kara kara. insanın elinde olmuyor bi anda aklına geliyor gece böyle şeyler

• MİLLET BUNDAN SONRA HİKAYELERİ AKŞAM 9-10 GİBİ ANLATALIM O ZAMAN DAHA HEYCANLI OLUYO
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Uyutmuyor valla;sabah 5'e kadar çivi gibi dik kaldım ama bir daha öyle bir hikayeyle karşılaşmayacağımı bildiğim için sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

MİLLET BUNDAN SONRA HİKAYELERİ AKŞAM 9-10 GİBİ ANLATALIM O ZAMAN DAHA HEYCANLI OLUYO

düşünsene ıssız karanlık bir dağ evindesin ve okuyosun bunları etraf zifiri karanlık ve parlayan bir çift göz arkanı dönüyorsun ay ışığında siuleti görünen asılmış bir adam yandaki mezarlıktan ağır ağır yürüyen iskelet ordusu

güzel fantazi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Geçen Dolunayda Dışarda Gezerken Bir An Sessizlik Oldu Ve Buna Benzer Bişey Gördüm
    Özellikle Eskişehir Bursa İzmir İstanbul Gibi Bölgelerde Yoğun Görülüyormuş.Dikkat Edin

• hadi yaa
  • Madem Okuyorum Bende Katkıda bulunayım

Birazdan anlatacaklarıma inanmayabilirsiniz ama ben sırf kimse inanmayacak diye bir sır gibi sakladığım yaşadıklarımı daha fazla saklayamayacağım ve paşlaşmam gerekiyo artık.Nerdeyse her gece gelen o şeyi aslında ben çağırdım bu benim suçum.Bi gece arkadaşlarla ruh çağırdık hiçbirimiz bu konuda bilgili değildik ve çağırma işlemini yapan bendim gelen ruh değildi başka bişeydi,onu gönderemedim.o geceden sonra ben kurtulduğumu sanırken bana musallat oldu nerdeyse her gece geliyo.Uykuya dalmadan hemen önce.Nefesim kesiliyo,kalbim hızlı hızlı çarpıyo,gözlerimi açamıyorum ve çok garip şeyler görüyorum.Bazen yaptıklarımı hatırlamıyorum sanki içime giriyo ve o beni yönetiyoo.Ben ünv öğrencisiyim ve bi arkadaşımla evde kalıyoruz.İlk defa yanımda biri varken uyumadan önce geldi ben bunu anladım çünkü geleceği zaman acayip bi uyku basıyo ve içime bi sıkıntı gelio.O gece sadece yattığımı hatırlıyorum okadar.Sabah kalktığımda arkadaşımın söylediklerini duyunca çok korkmuştum.Gece yarısı kalkmışım ve arkadaşıma uyumaması gerektiğini odada yalnız olmadığımızı söylemişim,arkadaşım dalga geçtiğimi zannetmiş ama sonra gözlerimi kırpmadan tam 5 dk boyunca hep aynı noktaya bakmışım ve sürekli aynı cümleyi tekrarlamıım''Sabah ezanı okunana kadar uyuma,bu odada yalnız değiliz'' Bazen gelen o şeyi görüyorum gözüküyo ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.Ben deli değilim anlayın ne olur onlar heryerde ve siz uğraşmadıkça asla sizinle uğraşmazlar.Sakın onları merak etmeyin pişman olursunuz tıpkı benim gibi...

ALINTI

• İlginç hikayeler..
    Bizim komşumuz anlatıp dururdu Kedi gibi böyle tek bi kişiye görünen şeylerden varmış hatta babannem de görmüş ondan geldiği zaman sadece kendin görüyomuşsun beyaz garip bişeymiş.Ama zararı yokmuş sadece görünüyomuş.Bana anlatmadı komşuyla konuşurken duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nextt

Madem Okuyorum Bende Katkıda bulunayım

Birazdan anlatacaklarıma inanmayabilirsiniz ama ben sırf kimse inanmayacak diye bir sır gibi sakladığım yaşadıklarımı daha fazla saklayamayacağım ve paşlaşmam gerekiyo artık.Nerdeyse her gece gelen o şeyi aslında ben çağırdım bu benim suçum.Bi gece arkadaşlarla ruh çağırdık hiçbirimiz bu konuda bilgili değildik ve çağırma işlemini yapan bendim gelen ruh değildi başka bişeydi,onu gönderemedim.o geceden sonra ben kurtulduğumu sanırken bana musallat oldu nerdeyse her gece geliyo.Uykuya dalmadan hemen önce.Nefesim kesiliyo,kalbim hızlı hızlı çarpıyo,gözlerimi açamıyorum ve çok garip şeyler görüyorum.Bazen yaptıklarımı hatırlamıyorum sanki içime giriyo ve o beni yönetiyoo.Ben ünv öğrencisiyim ve bi arkadaşımla evde kalıyoruz.İlk defa yanımda biri varken uyumadan önce geldi ben bunu anladım çünkü geleceği zaman acayip bi uyku basıyo ve içime bi sıkıntı gelio.O gece sadece yattığımı hatırlıyorum okadar.Sabah kalktığımda arkadaşımın söylediklerini duyunca çok korkmuştum.Gece yarısı kalkmışım ve arkadaşıma uyumaması gerektiğini odada yalnız olmadığımızı söylemişim,arkadaşım dalga geçtiğimi zannetmiş ama sonra gözlerimi kırpmadan tam 5 dk boyunca hep aynı noktaya bakmışım ve sürekli aynı cümleyi tekrarlamıım''Sabah ezanı okunana kadar uyuma,bu odada yalnız değiliz'' Bazen gelen o şeyi görüyorum gözüküyo ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.Ben deli değilim anlayın ne olur onlar heryerde ve siz uğraşmadıkça asla sizinle uğraşmazlar.Sakın onları merak etmeyin pişman olursunuz tıpkı benim gibi...

ALINTI

Töbestafurullah.

• quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

ALINTI

Töbestafurullah.

bütün hikayeleri okudum çok tırstım

inş. bu gece yatarken aklıma gelmez

• arkadaşlar , yusuf islâm'ın ilâhilerini indirin , ben onun yanında 1 saat 10 dakikalık sesli okunan kur'an indirdim. insan kendini bi güvende hissediyor. eğer korkuyosanız indirin.

Yusuf islam Talaa Al Badra Alayna , bunun diğer yazılışı taleal bedru bunu indiri özellikle , gerçekten dinlerken insan kendini güvende hissediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

arkadaşlar , yusuf islâm'ın ilâhilerini indirin , ben onun yanında 1 saat 10 dakikalık sesli okunan kur'an indirdim. insan kendini bi güvende hissediyor. eğer korkuyosanız indirin.

Yusuf islam Talaa Al Badra Alayna , bunun diğer yazılışı taleal bedru bunu indiri özellikle , gerçekten dinlerken insan kendini güvende hissediyor.

kardeş sen harbi çok tırsmışsın
  • quote:

ALINTI

bu ruh çağırma olayları çok sakat. sonu böyle oluyor. ben inanmam falan modunda oluyosun ama geliyolar işte. gitmesse allah yardımcın olsun

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

arkadaşlar , yusuf islâm'ın ilâhilerini indirin , ben onun yanında 1 saat 10 dakikalık sesli okunan kur'an indirdim. insan kendini bi güvende hissediyor. eğer korkuyosanız indirin.

kardeş sen harbi çok tırsmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 6 Temmuz 2007; 17:02:17 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.