Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
150
Favori
132.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh ya akşam akşam bende bir tane anlatayım bari üstelik başımdan geçen bir olay.. ilkokul 3. sınıfta bir dağ evinde misafir olduğumuz sırada annemi aramaya çıktım gece gece evin arkasına geçtim karanlıktan yürürken bodruma inen boşluğu görmedim ve sırtımda bir el hissettim 3 metre aşağı uçtum takla atıp şey. üstü oturdum sonra kafamı kaldırdığımda gözümün önünde iki tane gülümseyen daha doğrusu sırıtan yüz gördüm hiç aklımdan gitmedi o yüzler sonra sesime geldi milet felan.. yıllar sonra lisede bir dergide 3 harflileri görenlerin tarifleriyle çizilmiş şekilleri görünce gördüğüm o yüzler aklıma geldi ne olduklarınıu anladım.... böööööö ööööccccüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

• quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

BU ANLATACAGIM OLAY BİZZAT BAŞIMA GELMİŞTİR
    Biz okulumuzun düzenledigi çanakkale gezisine katılmıştık gittigimiz otelde gece cin çagaralım muhabbeti
    filan oldu biz işte 3 erkektik çok iyi arkadaş oldugumuzdan grup gibiydik gittigimiz gezide 3 ümüzünde kız arkı gelmişti işte bizde gece cin cagarmayalım boşver dedik biz kızları çagardık diye kandırırız dedik sonra
    işte çagardık filan dedik bir arkadaş camda filan golgesii gosterdi kızlar 3 biz 3 kişi olmka üzere 6 kişiydik odada sora bir anda ışıklar sondu(BU OLAY BİZİM KONTROLUMUZ DIŞINDA OLDU)kızalr çıglık attı yanımıza geldiler ışte korkuyoz diye sora tabi bütün arklar odaya doluştuk bizde işte odaya gidecez diyoruz kızlara odan çıkarken ışıgı kapattık diyoz ama kapatmıyoz işte kızlar ışıgı açık gorunce iyice korktular biz yatamayız sizde bizle kalın filan dediler işte 15 kişi aynı odadayız korkutmak için işte dedoran sıkıp kibrit yakıp mor alev çıkaran arkımız oldu işte biz tabi gülmemek için kendimizi zor tutuyoruz sonra kızlar ve tüm arklar biz bu odada kalmayız dediler sahile çıktılar dogal olarak hepimz çıktık sonra bir anda yanımıza anıden en az 20 tane kedi doluştu biz tabi tırsmaya başladık sora ben otelden gorunen bir dag vardı oraya bir baktım bişy gordum yaratık gib ama nası korktum dilim tutuldu işte kızlar filan baktı hepimiz korkudan aglıyoz sonra işte gece 4:00 filan oldu saat otelin odasına bir baktık birisi içerde yürüyor ama adamları sayıyoruz arklarla tamız peki içerdeki kim filan ama nasıl odum bokuma karıştı sonra arkımın sevgilisi bir anda koşmaya ve bagırmaya başladı ne oluyo dedik kzın adı besme işte kız daga dogru koşuyor bende besme dur diye koşuyorum tabi arklarda işte bir yandanda dua ediyorum sora kız bir anda durdu işte tabi biz bir bolume kadar şaka yaptık am abizde 3.5 atıyoruz kızlar dedi biz otele girmeyiz filan işte dualar okuyoruz biz filan sonra kızlarla aynı odada kaldık işte aşırı korktular birinin dili tutuldu filana sora tam otle girecez kızları ikna ettik tam otele girecez bir anda kapı çarptı ve kapandı 2 saat sahildeyiz kapı kapanmadı biz girerken kapandı tesadüf olamazdı bunlar sora kızlar bizimodada kalın flan dediler bizde kaldık işte

ama o gceyi hiç unutamayacagım tamamen gerçektir bu olay gerçekten hayatımda en çok korktuum şeydi

yorum yok mu o kadar yazdım

• Görmeden veya Hissetmeden inanmam, (Hissetmeyi de havayı örnek verenler için yazdım, Görmeden inanmam dediğinde Havayıda görmüyosun ama hissediyosun diye verilen klişe cevap )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Arkadaşlar bu olay geçen sene babamın başından geçmişti fotoğraflarla destekledim hepsi gerçektir..İnanmayan veya dalga geçme niyetinde olanlar okmasın bile..
    Babam bu tür cin peri hikayelerine inanmaz dalga geçerdi hep.Bir gece Moskovada Sheremetova hava limanının inşaatı zamanlarında çalışırken yeni aldığı sonny ericson w800 ü deniyormuş.Deneme fotoğrafları filan çekiyomuş.Böyle bakarken ilerde siyah bi karartı görmüş,çıplak gözle görememiş telefonun kamerasıyla yine bakmış yavaş yavaş yaklaştığını farketmiş.Arkadaşını çağırmış hemen adam gördüklerine inanamamış direk karaltının olduğu yere koşup bakmış birşey yokmuş.Bu olaydan 1 gün sonra konuştuk yurda dönünce resimleri inceledik hala bi anlam veremiyoruz ne olduğu hakkında oda bu olaydan baya bi ders amış bence azcık tırsmış ama belli etmiyo.

Karaltıları inceleyin herhangi bir cismin gölgesi olma gibi bi ihtimal yol ve böle fener tarzı bşide değil ne olduğuna tahmin eden varsa paylaşsın bizlerle..

---------Fotolar Burda------------

http://img73.imageshack.us/img73/6956/11tx8.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/1050/22vq9.jpg
    http://img292.imageshack.us/img292/6194/333vi6.jpg

Fotorafta noktasal yanıklar oluşmuş, Bizdede böyle bir foto var, Birkaç yerinde noktasal yanıklar var, geri kalanı normal gözüküyor, Fakat bu Noktalara benzeyen şeyler Whisp diye adlandırılıyor (Hayalet/Ruh/Öcü/Böcü ye inananlar tarafından verilmiş bir ad)

• Bu Bölüm Çok Tuttu imza Yapalım dedim ama resim iyi değilsa başka bi resim bulun onu koyalım

[b][color=#3333FF][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_15580517/mpage_1/key_/tm.htm]***PeRiLi KöŞe***[/link] 
    [image]http://img522.imageshack.us/img522/3889/imagescp1.jpg[/image][/center][/color][/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 5 Temmuz 2007; 20:54:00 >

• benim bi okuldan arkadaşım vardı cinler bunu rahatsızmı ne ediyorlarmış ben sonradan duydum bi aralar okula gelmiyordu annanem öldü demişti gelmemesinin sebebi cinlermiş dedigine göre ben bu çocukla kanka oldum bi ara sonra evlerine hep evlerine gidiyordum annesi ögretmen evde olmuyor haftaiçi bende hep giderdim onlara sonra degişik sesler geliyordu aglama sesleri fln ben korkmuyordum ama o çocuk çok fena korkuyordu seleri ben aldırmıyordum sonra kafama takıdı bi şaka yapıyım dedim cinlerle konuşuyum dedim 5 dedigimde sesler çıkarın ama yavaş hızda olsun dedim 1 2 3 4 5... yavaş yavaş yukardan tak tak tak diye sesler geldi wallaha oldu sonra 5 dedigimde hızlı olun dedim bu sefer taktaktaktaktaktak hıphızlı bi şekilde biri vurtuyormuş gibi sesler geldi ben şaştım kaldım nerdeyse çocuk ağlıyacakdı gerçekden oldu bunlar sonra bilgisayarda o zaman eylem diye bi sanatçının mızmız şarkısı vardı onu çok seviyordu arkadaşım(mert) sonra onu açtı sesler bozuldu şarkıyla alakası olmayan degişik bi ağlama sesi ama çokhızlıydı durmadan geliyordu ses ve winamp kapatılmıyordu pcnin fişini çektk kapandı çok kötü olduk geberiyordum sonra telefon çaldı mert duymadı telefonu çaldı hmn susdu 1 kere sonra tekrar çaldı durmadan telefon salondaydı biz odadaydık solona çıktıgımızda ne görelim yemin ederimki duman vardı hertarafı kaplamıştı bayılacak dereceye geldik gidiyoduk kalpten sonra annesini aradı anlattı durumu neyseki sonradan düzeldi şimdi birşey olmuyo ama bunların hepsi gerçek ben cinler vardır ama bizi rahatsız etmezler diye düşünüyordum taki bunlar olana kadar

• quote:

quote:

Biz okulumuzun düzenledigi çanakkale gezisine katılmıştık gittigimiz otelde gece cin çagaralım muhabbeti
    filan oldu biz işte 3 erkektik çok iyi arkadaş oldugumuzdan grup gibiydik gittigimiz gezide 3 ümüzünde kız arkı gelmişti işte bizde gece cin cagarmayalım boşver dedik biz kızları çagardık diye kandırırız dedik sonra
    işte çagardık filan dedik bir arkadaş camda filan golgesii gosterdi kızlar 3 biz 3 kişi olmka üzere 6 kişiydik odada sora bir anda ışıklar sondu(BU OLAY BİZİM KONTROLUMUZ DIŞINDA OLDU)kızalr çıglık attı yanımıza geldiler ışte korkuyoz diye sora tabi bütün arklar odaya doluştuk bizde işte odaya gidecez diyoruz kızlara odan çıkarken ışıgı kapattık diyoz ama kapatmıyoz işte kızlar ışıgı açık gorunce iyice korktular biz yatamayız sizde bizle kalın filan dediler işte 15 kişi aynı odadayız korkutmak için işte dedoran sıkıp kibrit yakıp mor alev çıkaran arkımız oldu işte biz tabi gülmemek için kendimizi zor tutuyoruz sonra kızlar ve tüm arklar biz bu odada kalmayız dediler sahile çıktılar dogal olarak hepimz çıktık sonra bir anda yanımıza anıden en az 20 tane kedi doluştu biz tabi tırsmaya başladık sora ben otelden gorunen bir dag vardı oraya bir baktım bişy gordum yaratık gib ama nası korktum dilim tutuldu işte kızlar filan baktı hepimiz korkudan aglıyoz sonra işte gece 4:00 filan oldu saat otelin odasına bir baktık birisi içerde yürüyor ama adamları sayıyoruz arklarla tamız peki içerdeki kim filan ama nasıl odum bokuma karıştı sonra arkımın sevgilisi bir anda koşmaya ve bagırmaya başladı ne oluyo dedik kzın adı besme işte kız daga dogru koşuyor bende besme dur diye koşuyorum tabi arklarda işte bir yandanda dua ediyorum sora kız bir anda durdu işte tabi biz bir bolume kadar şaka yaptık am abizde 3.5 atıyoruz kızlar dedi biz otele girmeyiz filan işte dualar okuyoruz biz filan sonra kızlarla aynı odada kaldık işte aşırı korktular birinin dili tutuldu filana sora tam otle girecez kızları ikna ettik tam otele girecez bir anda kapı çarptı ve kapandı 2 saat sahildeyiz kapı kapanmadı biz girerken kapandı tesadüf olamazdı bunlar sora kızlar bizimodada kalın flan dediler bizde kaldık işte

ama o gceyi hiç unutamayacagım tamamen gerçektir bu olay gerçekten hayatımda en çok korktuum şeydi

bunlar gerçekmi eger gerçekse hiç bayılan fln olmadımı ben olsam düşünmek bile istemiyom

• quote:

Orjinalden alıntı: felix

yuh ya akşam akşam bende bir tane anlatayım bari üstelik başımdan geçen bir olay.. ilkokul 3. sınıfta bir dağ evinde misafir olduğumuz sırada annemi aramaya çıktım gece gece evin arkasına geçtim karanlıktan yürürken bodruma inen boşluğu görmedim ve sırtımda bir el hissettim 3 metre aşağı uçtum takla atıp şey. üstü oturdum sonra kafamı kaldırdığımda gözümün önünde iki tane gülümseyen daha doğrusu sırıtan yüz gördüm hiç aklımdan gitmedi o yüzler sonra sesime geldi milet felan.. yıllar sonra lisede bir dergide 3 harflileri görenlerin tarifleriyle çizilmiş şekilleri görünce gördüğüm o yüzler aklıma geldi ne olduklarınıu anladım.... böööööö ööööccccüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

abi bune ya ya düşünsenize arkanızı dönüyonuz bi bakıyonuz dibinizde iki yüz

• quote:

Orjinalden alıntı: kadirada

quote:

quote:

bunlar gerçekmi eger gerçekse hiç bayılan fln olmadımı ben olsam düşünmek bile istemiyom

yemin ederim ki gerçek zaten boyle bir şey uydurmak için zaman harcamam emin ol zaten kzı bagararak koştu ne oldu anlamadık bir arkın hiç bişiy yokken astım krizi tuttu ondanda çok korktuk yani o gece biizm için neredeyse hiç bitmedi

• yaw nerelerdesiniz konu çok güzel yokmu hikayesi olan
  • Arkadaşlar biz arkadaşlarla okulu asıp son günlerde her gün birimizin evinde toplanıyoduk sonra yedik içtik neyse tam göbekler yayıldı arkadaş dedi ki lan dedi bana bişey görünüyo dedi iğrenç kırmızı bişey dedi kimse yokken geliyo dedi felan o gün evinde olduğumuz arkadaşın annesi ve ablası da hristiyandı ev baya bi pisti duvarlarda Haç işaretleri felan vardı ama arkadaş Müslümandı o yüzden evini yadırgamıyoduk bu arada da ev sahibi arkadaş çok tırstı .Sonra bizim o küçük şeyleri gördüğünü söyleyen arkadaş dedi ki durun bi düşünecem dedi.Sonra ışıklar da gitmiş neyse dalga geçtik hadi lan çağırda o da katılsın 1-2 bardak da ona içirelim dedik neyse ulan bizim Ayşe dediğimiz bir arkadaş var erkek ama işte takma adı ayşe neyse tam bu çocuk düşünürken susun susun dedi sonra ayşe dedi ki geldiysen ışıkları yak dedi sonra o küçük şeylerden bahseden arkadaş birden bağırmaya başladı gördüm vallahi gördüm bırakın camdan atlayacam diye ağlamaya başladı tam o sırada ışıklar bi yandı yani eğer geldiyse geldi gelmediyse tesadüfün bu kadarı da olmaz.Ev sahibi arkadaşı hemen banyoya soktuk abdest aldı felan olm bizim eve geldi gitmezse felan diyodu hatta İmamın oğlu olan bir arkadaş var olm bu evde hiç Kuran okunmamıştır bu çocuk tabi korkar felan diyodu Zaten arkadaşın babası vefat etmiş.Daha başımdan çok şey geçti ama o kadarını anlatırsam ben de tırsıyorum ve çok özel şeyler belki anlatırım bu arada üç harflileri hissettiğini söyleyen bir arkadaşla özel mesajla görüşmüştüm.Onu da çağırırız anlatır şimdi bi bakayım gelen kutuma k.adını hatırlamıyorum

• mika_hakinen kullanıcı adlı arkadaşDavet ediyorum buraya eğer isterse bize anlatır neler yaşadığınıEvet başka anıları olan varsa anlatsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: big_malibu

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Arkadaslar Chryin ıle sohbet ederken baykuslardan bahsettık aykuş bi evin çatısına gelirse ve oradan 1 hafta ayrılmazsa ve her gece pis pis öterse bil ki o evden birini 1 hafta sonunda alıp götürecektir.
    dedi ve candarlıda her hıkayede muhakkak bı baykus vardır ve hep çatıya konar hikayelerde efsanelerde lanet olsun

polat bizim yazlıkta da var baykuş ama yazık hayvanları kaçırma yaa, ben elimden geldiğince besliyorumda

bu arada bizimde yazlık Çandarlıda aynı siteden çıkarmışız

Hangi site Benım Alkoru.Bizim sitede veya cevresınde olsan tanırdın benı
    Neyse korkuya devam

• ulan niye buraya girdiysem çişimde var nasıl gidecem uffff :(
  • okudukça insan hem korkuyo hemde daha çok okuyası geliyo. Benimde başıma bişiler geldi ama karabasan heralde neyse anlatayım yinede. Uyrken birden nefes alamamaysa ve ağırlaşmaya başladım gözlerimi açtığımda küçück bir kız çocuğu üzerimde oturuyodu ama sanki kız 100 kilo gibi ağırdı abiye sezlenicem sesim çıkmıyo kızı atmaya çlışıyom atamıyomda neyse birden gitti ve nefes aldım ağzımdan tabi ilk abi çıktı oda nevar lan noluyo die kalktı biraz geç oldu be abicim yok bişi y-tabi hadi uyu dedim ama ben tırs oldum bu arada benim başıma çok sık geliyo bunlar
  • Her şeyin bir sınırı vardır, tavisyem sınrlar fazla zorlamamak gerekir, sonra ne olacağı belli olmaz.
  • Benimde bir hikayem var olayı duyunca geçtiği yere pek uğramamaya çalışıyorum

Biz her sene Mersin de dedemlerin yaylaya çıkarız o yaylada eskiden Bizans'ın yerleşim yeriymiş valla ordakiler bir sürü altın vs şey bulmuşlardı sonra ordaki bir kadın gece namaza kalktığında pencereden dışarı baktış havada karartı var bişeyler dönüp duruyomuş çan sesleri çıkyomuş kadında tırsmış Nas suresini filan okumuş daha sonra çan sesleri filan kesilmiş bana bunu anlattıktan sonra orda fazla kalmamaya başladım,zaten dayımın filan anlattıklarına göre oralarda yerin içine gömülmüş bir kilise varmış o gündür orada fazla kalmamaya çalışıyorum.
  • Valla onu bunu bilmem benim bi keresinde bundan 3 sene önce kadar bilgisayar kendi kendine açılmıştı tak diye uyandım noluyo diye. Sonradan düşündüm elektronik cihazlar böyle olabilir mi diye neden olmasın dedim kendi kendime ve üstünde durmadım.
  • Mutfağın kapısı çarpıp duruyo yaaaa.
  • bay baydoğan lütfen korkutmayınız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.