Şimdi Ara

!!!___PERİYODİK BAKIM FİYATLARI BURAYA___!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
25.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARABA ALACAK OLANLARI BILGILENDIRMEK AMACLI HERKES HATIRINDA KALAN BUGUNE KADAR YAPTIRDIGI BAKIMLARI KILOMETRESI ILE YAZARSA IYI OLUR...

IMZADAKI ARABA ILE

5000 KM =80YTL
    10000 KM=110 YTL
    15000 KM=80 YTL(5000 DE BIR YAG VE FILTRELER VAR SADECE)

SIRA SIZDE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mknsm -- 31 Ocak 2006 13:20:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mknsm

ARABA ALACAK OLANLARI BILGILENDIRMEK AMACLI HERKES HATIRINDA KALAN BUGUNE KADAR YAPTIRDIGI BAKIMLARI KILOMETRESI ILE YAZARSA IYI OLUR...

BENCE DE ÇOK İYİ OLUR. BEN YENİ ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. MARKADAN ÖNCE PARÇA FİYATLARI VE BAKIM MASRAFLARI ÖNEMLİ BENİM İÇİN.
  • hyndai getz 1,3 benzinli;
    10.000 90 ytl
    20.000 130 ytl

ford connect;
    15000/6 ay 110 ytl
  • Ford Fiesta 6 aylık bakımı 7500 km deydi 94 ytl
    Sorada sattım zaten.
  • 2005 Ford Focus TDCi; 6 ay bakımı 138 YTL
  • VW T5 geçen sene mayısta 10.000 bakımı 175 ytl idi
    bugün 20.000 bakıma gittim 280 ytl istediler kızdım yaptırmadım döndüm
    gerekçeleri:
    7,5 lt yağ 160 ytl (piyasanın 2 katı şok oldum)
    işçilik 55 ytl
    filtreler 42 ytl
    polen filter 13 ytl
    ıvırzıvır 10 ytl

t5 almak isteyenler bunu gözönüne alsınlar ben pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 28 Ocak 2006 12:35:19 >
  • c3 92lik dizel 45 bin bakımı 345 milyon tuttu

yağ 44,00
    hava filtresi 25,50
    yağ filtresi 16,00
    karter tapa contası 00,28
    mazot filtresi komple 84,50
    cam suyu 1,69
    alternatör kayışı 15,62
    klima filtresi 25,89
    3,stop ampul 3,64
    periyodik bakım işçiliği 75,00

toplam mal bedeli 292,62
    kdv 52,62

toplam 344,94

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Periyodik Bakım Ürünü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • babatolia imzanla yazdıkların biraz tezat oluşturmuyor mu?

üff bu ne ya 30 milyarlık araba 40 milyara mı geliyor yani?

Bu servisler çok kazık. Bir an önce özel servislere de bakım imkanı veren servisler açılsa da vatandaş kazansa
  • arkadaslar bu caddylerin bakımını yaptıran yokmu forumda.varsa neden yazmıyorlar...cekındıklerı bırseylermı var...
  • citroen picasso 10.000 de bir gidiyor nezaman gitse 300 ytl den aşağı çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

citroen picasso 10.000 de bir gidiyor nezaman gitse 300 ytl den aşağı çıkmıyor.

300 ytl icinde standart degısen parcalarmı var sadece yada ekstra degısen parcalarmı var...
  • quote:

ARABA ALACAK OLANLARI BILGILENDIRMEK AMACLI HERKES HATIRINDA KALAN BUGUNE KADAR YAPTIRDIGI BAKIMLARI KILOMETRESI ILE YAZARSA IYI OLUR...

IMZADAKI ARABA ILE

5000 KM =80YTL
    10000 KM=110 YTL

SIRA SIZDE...

2şer yağ ve filtrelerini çıkmadan 15000 bakımı 270liraya geliyor yani..

opel corsa 1,3 dizel 30000 bakımı..15000den beri yapılmamış.172ytl...garanti kapsamında...
  • reno 9 spring 80000deyken;

platin,bujiler,filtreler,yağ,ön koltuklar yer değiştirdi,4 cam çıkarılıp kolay inip kalksın diye temizlendi,fren balataları değişti,silecek motoru değişti,cam suyu fışkırtma delikleri ve pompası değişti,standart şeyler ve
    daha hatırlamadığım bikaç bişey ;545 ytl..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emre.

quote:

IMZADAKI ARABA ILE

5000 KM =80YTL
    10000 KM=110 YTL

SIRA SIZDE...

2şer yağ ve filtrelerini çıkmadan 15000 bakımı 270liraya geliyor yani..

opel corsa 1,3 dizel 30000 bakımı..15000den beri yapılmamış.172ytl...garanti kapsamında...

30bın 172ytl
    40bın 236ytl
    50bın 138ytl
    bırde bunları yaz ve kıs bakım kampanyasına denk getırdıgım zaman (ki oyle yapacagım artık) sırasıyla 120ytl,165ytl,96ytl oluyor...
    bence 2500 motor tıcarı bır arac ıcın makul...bırde arabama cok ozen gosterırım bakım vaktını gecıremem...

ya opel servıslerı ne alemde

bırde garantı kapsamında ne demek onu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mknsm -- 31 Ocak 2006 0:07:40 >

• normalde alacakları bazı ücretleri almaması durumu.aracın başka problemleri de vardı..aracın çok yıllık olmadığını belirtmek için bir de..ekstradan şeyler çıkarıyorlar çünkü..
  • mknsm bizim Caddy daha 10,000'e gelmedi. Şu an 8100'de.

Belirtmek isteyip de belirtemediğin şeyler varsa rahat ol, yaz.

Bu arada ne ima etmek istiyorsun? Umarım Starex ile Caddy'i karşılaştırmak gibi bir saçmalık yapmıyorsundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

mknsm bizim Caddy daha 10,000'e gelmedi. Şu an 8100'de.

Belirtmek isteyip de belirtemediğin şeyler varsa rahat ol, yaz.

Bu arada ne ima etmek istiyorsun? Umarım Starex ile Caddy'i karşılaştırmak gibi bir saçmalık yapmıyorsundur.

starexle caddy i neden karsılastırayımkı 1.olarak sınıf farklı 2. olarak fıyat arada 8 mılyar fark var.

benım kastım ben zaten daha cok tıcarı ve yarı tıcarı aracların merak edıyorum.dayımda caddy almak ıstıyor ama bakım fıyatlarını bılmıyoruz ve servıslerın verdıgı fıyatta gercekle herzaman uyusmuyor...ortada bu kadar caddyci varken neden hıcbırısı yazmıyor merak ettık
    ek olarak soylemek ıstedıgım bırsey olsa zaten soylerım...burası forum dusunceler serbest...

• quote:

Orjinalden alıntı: emre.

normalde alacakları bazı ücretleri almaması durumu.aracın başka problemleri de vardı..aracın çok yıllık olmadığını belirtmek için bir de..ekstradan şeyler çıkarıyorlar çünkü..

anladım tesekkurler.
    benım aracında 4 yıllık garantısı var ama henuz immobilizer hatası harıcınde hıc kullanmadım.zaten bu aracı secmemdekı sebep 5 yıl garantısı ve tıpı oldu...baska pek bırseyıne bakmadım...ama suan arabamı cok sevıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

babatolia imzanla yazdıkların biraz tezat oluşturmuyor mu?

üff bu ne ya 30 milyarlık araba 40 milyara mı geliyor yani?

Bu servisler çok kazık. Bir an önce özel servislere de bakım imkanı veren servisler açılsa da vatandaş kazansa

buarada bu ozel servıs olayına sonuna dek katılıyorum.normalde 40 mılyona hallolacak sey 80 mılyona patlıyor.garantının devamı ıcın el mahkum...napalım 5 yıl cekıcez...
  • CADDY VE STAREX BAL GİBİ KARŞILAŞTIRILIR. CADDY Yİ KONFORUNDAN DOLAYI ORTA SINIF SEDAN MI SANIYORSUN. CADDY TİCARİ BİR ARAÇ OLDUĞUNDAN DOLAYI BORDROLULAR KULLANMAZ. ( İSTİSNALAR HARİÇ ) TİCARİ İŞLETMELER İÇİN MALİYET ÇOK ÖNEMLİDİR. TÜCCAR ADAM TİCARİ ARAÇLARIN BAKIM MALİYETLERİNİ ARAŞTIRIR.. BU YÜZDEN CADDY DE STAREX DE KARŞILAŞTIRILIR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.