Şimdi Ara

Periyodik Bakım Maliyetleri 2023 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok fazla değişken var örneğin 2023 üretim motor yağı ile 2022 arasında bile 500 TL'den fazla fiyat farkı var. 5W30 için birisi 800 TL iken diğeri 1300 TL gibi.

Modelli bir araç ve kullanılan ürünler 2023 üretim ve bilindik markalar dersek benzinli araç için serviste 5 bin TL, özelde 3500 TL, dizel için servis 7-8 bin, özel ise 5 bin TL civarında ortalama. Tabi özelin çoğu fatura kesmez bu fiyatlara.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

1 senelik yağda 500tl fark varsa, eski tarihliyi gönül rahatlığıyla aracınıza koyabilirsiniz, yağın raf ömrü yüksektir. Değişken elbette çok, o yüzden ne kadar çok kişi paylaşırsa o kadar marka/model bazında daha iyi fikir sahibi olunabilir.

• İ20 2015 1.4 benzin otomatik, internette bakım için yağ alıcam da kaç lt yağ alıyor, bilen yazabilirse sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

860 liraya yağ filtresimi olur bu ne be kardeşim.

karter tapasınada 150 lira yazmışlar oh valla.

• Senkei kullanıcısına yanıt
    5-10 liralik parça, sorsan müslüman ülkeyiz, ulan hadi bu kazığı bodrum 'da atıyonuz, sanayide yapılır mı bu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

2020 de yağ dahil 300 liraya orijinal parçaları almıştım . şimdi baktım yağ dahil 1300 olmuş. yuh yaa oha , çüş . bu bambaşka bi şahlanma gerçekten.

• kestamit kullanıcısına yanıt

bu yağ işini çok abartıyor . dedikleri gibi olsa türkiyede motor yapılan araba olmaması lazım.

maşallah iyi döşemişler . yağ filtre değişimi yapılmış hepi topu . millet en sonunda amerikalılar gibi yağını kendi değişmeyi öğrenir de biraz daha kazıklanması lazım.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Mecburiyetten hocam malesef. 6 aylık arabayı sanayide bi yere garantiyi bozup götüremezdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    O neyse de tüm fonksiyonların kontrolü 3 birim, 3 kere kontrol etmişler heralde. 😀

hocam yanlış anlama da o garanti bi halta yaramıyor . allah korusun motorda şanzımanda bi sıkıntı çıktı mı hepsi çamura yatıyor .millet içini ferahlatmaya gidiyor işte.

• Mann karbonlu polen,hava ve yağ filtresi kullanıyorum 1000 TL civarı
    Motul 5w40 tam sentetik kullanıyorum. 1250 de bu
    500 de işçilik desek şuan 2750 falan herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Yine de satarken etkisi olur bence. Ben araç bakıyor olsam 2 milyonluk arabayı 2-3 bin kar etcem diye sanayiye götüren birini direkt elerdim.

kendi sitelerinden aldım zaten sahte değildir, önceden aracıma liquimoly olarak top tec 4200 kullanıyordum cunki aracım 40 binde ve tamamını uzun yolda aralıksız gidip geliyorum diye uzun suren motor ısısına dayansın dıye alıyordum şuan koydugum yağ ise LUKOIL GENESIS ARMORTECH GC 5W-30

aralarındaki net söyleyebiliceğim fark lukoil yağ 100 - 110 derecelere çok daha çabuk ulaşıyor o yüzden aracı zorlamadan 110 130 arası hızları geçmeden kullanıp 10 bin km yerine 6-7 binde değiştirilirse sorun olmayacağını düşünüyorum dandık bir yağ değildir

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Leon 1.6 TDI araca VW 507 onaylı bir yağ koymanız gerek. Lukoil yağda hiç bir üreticinin onayı yok.

• Var.

Periyodik Bakım Maliyetleri 2023
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

İki yağ da birbirine yakın görünüyor. İkisi de düşük küllü, akma ve parlama noktaları yakın.

• Kurumsal garanti ve aracınızın TSE12047'li yetkin servisler üzerinden bakım almasını istiyorsanız,

günümüzde alternatifler mevcut...

Intercity Destek - Periyodik Bakım & Servis (marka model ve km seçeneği ile fiyatları görebiliyoruz)

Intercity yaklaşık 32 senedir Türkiye'nin öncü filo yönetim firması kendi araçları için kurduğu yaklaşık 800'e yakın anlaşmalı servis üzerinden en yakın adreste bakım onarım imkanı sağlıyor

dilerseniz premium paketle yağ ve filtreleri üst marka ürünlerle bakımı yapabiliyorsunuz.

Kendi sitesinde VW 507 onaylı yağın satışı yok. Diğer sitelerde de sadece 4 litreliği var. 1.6 TDI 4.6 litre yağ alır.

• Üstadım zaten 4+1 litre olarak satın aldım yağı, yani hem 1lt liğinde 507 onayı mevcut hemde 4 litresinde mevcut istersen resmini çekeyim, ben yağı alalı 1 sene oldu neredeyse, ürün değişmiş ismi veya paketi değişmiş yahut marka vw ile anlaşmasını iptal edip o modellere yağ üretmiyor olabilir.

Ancak lukoilin kendi sitesinden ve faturalı şekilde aldım fiyatı gerçekten uygundu litresi 90 liraya geldi kupon ile beraber, bir sonraki bakımda tamamen shell veya tekrar liqui ile devam ediceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.