Şimdi Ara

Perpetuum Online - Sci-Fi - [Closed Beta]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dolaşırken Gözüme Çarpan Oyunlardan Bir Tanesi Oyunun Yapımcıları Eve Online Hazırlayan Ekipten Oluşması (Hepsi Olmasada Bir Kısmı) Oyun Eve Online Konseptine Çok Yakın Hatta Eve Online Klonu Diyebiliriz.Tek Fark Robot Olayı..

Şuan Closed Beta Sürecinde Oyun P2P Olarak Sunulacak..

Daha Fazla Bilgi İçin Sitesi :http://www.perpetuum-online.com/Features
    Kayıt İçin:http://www.perpetuum-online.com/Registration:Beta_registration Sanırım Hala Alımlar Devam Ediyor..

Ekran Görüntüleri:

Perpetuum Online  - Sci-Fi - [Closed Beta]

Daha Fazla Resim İçin..:http://www.perpetuum-online.com/Media:Screenshots

Gameplay Pvp Video

Gameplay Trailer:

• Bu science fiction oyunları oldum olası ilgimi çekmemiştir ya.
  • Benimde Tam Tersi En Sevdiğim Oyun Türü
  • Bu tür oyunları severim fakat biraz daha basite dökmeleri gerekir ben açıkçası pvp videosundan birşey anladıysam arap olim
  • server acılana kadar oynanır ben bi deneyeceğim ss koyarım sararsa
  • p2p olmasa keşke yaf..
  • denemeye değer ındır dım oynuyorum suan oma cozmek zaman lacak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende üye olup indirdim ama giremedim.Key gibi bişeymi lazım ?
  • Eğer bu oyun P2P olacaksa 3 ay sonra ki haberi veriyorum : Servers shutdown
  • Grafikleri güzelmiş Kaliteli oyun belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Eğer bu oyun P2P olacaksa 3 ay sonra ki haberi veriyorum : Servers shutdown

Katılıyorum.Fallen Earth te dediğin gibi f2p olmaya aday olan oyunlardan :).Oyunun grafikten başka bir çekiciliği yok.Bamgüm ateş ediyorlar.
  • eve onlinenin kopyası bir oyun ama tek farkı ayakların topraga basıyor. grafikleri berbat ama eve nin de en basında berbattı sonradan duzeldı. bundada aynısı olacak gibi. time based oyun oldugundan dolayı cekici geliyor ama sürekliliği önemli. eve ye baslamaya gec kaldım diyenler icin 2. bir şans bence
  • bu oynu oyniyan varmi? ben eve online i 5 yil kadar oynamistim bu oyunda guzel nerdeyse kopyasi ama gate jump ve benzer seyler heralde yok bunda ayaklar yerebastigindan bence sirf eve online i kopyaladiklari icin yukardaki arkadaslarin iddalarinin tersine p2p olmasina ragmen dim dik ayakta durcaktir free trial i cikmis 15 gunluk ama leptopla oynamak istemiyorum oyniyan bana pm atabilirmi?
  • betasında tester olarak gorev yaptım. eve onlinenin ekibinden bi kac kisi yapmıs oyunu. fakat oyun köklü olamaz. cunku cok az onlinesi vardı. eve onlinenin aynısı tek farkı ayaklar topraga tasa basıyor ve robotların ıcındesınız. cok dusundum oynamayı. p2p olması onemlı degıl. zaten p2p oyunlarda sevıye yuksektır. bunda da haylı yuksek bır yas ortalaması ve sevıyelı ınsanlar olacagına emınım fakat eve onlinenin yerini tutamaz. bende eve onlineyi bırakıp oynayım demıstım ama hıc aklıma yatmadı. oyunda cok bug var. terrority sistemi gelişmiş değil. global agenda gibi patlayabilir yada free ye cevirilip item store acılabilir. eve online eski olmasına ragmen bu oyun yerıne eve onlineye baslanabilir. eve nin reklamını yapmak değil maksadım amazannetmiyorum tutunabilecegini. cunku betası cok kısa surdu. bu kadar surede butun acıklarını kapattılarsa ne ala. ama kapatılacagınıda sanmıyorum. her gecen zaman yenı acıkları beraberınde getırecektır. betasında bıle cok az gm si vardı. perpetuum a baslayacak sayısı cok fazla ama sureklılıgın olmaması konusundakı endıseler yuzunden baslamıyorlar. sonucta time-based bir oyun bu.

• eve online da ilk ciktiginda cok az oyuncu sayisi vardi sonucta bu oyun 5000bin tane galaxiden deyil sanirim tek gezegenden ibaret.Nos modulune kadar eve online in birebir kopyasi olmasi biraz kotu ama sonuc olarak eve online a gore daha kolay anlasila bilir gozukuyodur cogu insana eve online i gecmesi mumkundeyil tabi ccp games dust512 yapcaz mmofps gibi ama eve online oyuncularida birlikte oynicak falan diyor.
    f2p ve p2p nin arasindaki gordugum en buyuk fark f2p ler daha cok para istiyor ,premidium da zorluyolar extra expansion cikarit parayla satiyolar item parayla su bu derken -p2p lere gore daha cok para vermek gerekiyor.serverlerind 600 online kisi oldugu yaziyodu biryerde dogruysa 1-2k lara cikabilir...
    neyse umarim daha az kopyaci ama eve online a benziyen daha cok oyun cikar (sunun cyborglu fps ni yapsalar guzel is yapabilirdi heralde)
  • Oyun tps mi,fps mi?
    Tps ise oynarım. Fps fazla zevk vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Oyun tps mi,fps mi?
    Tps ise oynarım. Fps fazla zevk vermez.

oyun fps değil arkadaşım. TPS.

Ama oyuna savage deki gibi birazda fps karıstırılması fenada olmazdı ama farklılık yapmaları sart. Online sayısı cok az cunku.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.