Şimdi Ara

perşembe günü pc toplayacam yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu perşembe günü bilgisayar toplamak istyorum istediğim sistemi seçtim
    İşlemci : i7 3770k 3.5GHZ 1155p 8 mb box (vga)77w
    RAM : x2/8 GB DDR3 1600MGHz KİNGTOON
    HARDİSK : TOSHİBA 1TB 32MB SATA3 7200RM
    EKRAN KARTI : ASUS HD 7850 2GB (256BIT) DDR5
    Almayı düşünüyorum sorularım
    power 1000w olmalımı daha düşüğü bu sistemi kaldırırmı?
    bu sistem birbirine uyumlumu?
    ekran kartı 7870 var aralarında 100 tl oynuyor oda 2gb 256bit hangisni seçmeliyim?
    gtx680 filan var araştıramadım nasıl birşey önerirsiniz?
    anakart seçemedim uyumlu bişeyi gittiğimde önerirler heralde
    yardımlarınızı bekliyorum neler öneririsiniz

• Konuları incele Bütçenide belirt ona göre düzeltme yapılır.
    SSD ve 600-700W güç kaynağı yada parana göre hazır güç kaynaklı kasa tercih etmen yeter.
    Ekran kartında satın alabileceğin en yüksek model numaralı kartı al.
    Anakart işlemcine uygun Z77 çipsetli olacak, markası sorun değil.
  • Ram 16 GB sanırım. Şu an için 16GB gereksiz . 8 yeter rahat. ram den kısıp ekran kartını 7870 ya da GTX680 yapabilirsin . aralarındaki farkı bu linkten görebilirsin.
  • çok acemi olduğun belli kurduğun sistemden.

INTEL
    CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
    482 TL

MSI
    Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    276 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    139 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB SV35 SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM NCQ HARD DISK
    185 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    366TL

SAPPHIRE
    HD7970 O.C. GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    907 TL

Toplam : 2455 TL.

Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
    veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Şubat 2013; 22:56:59 >

• 3.500 tl ye kadar çıkabilir sistem 1000w power gerekli diye duydum bu sisteme az gelir dediler power

ssd konusunda pek emin değilim okuduğum kadarıyla anlayamadım hdd yerine heralde ama pek düzgün yorum goremedim ssd olursa nasıl bişey almalıyım

ram pek pahallı değil düşürmeye gerek yok fakat kasma sorunu filn olursa düşürebiliriz parası için düşürmeye değmez

bu monitorü düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcu06

3.500 tl ye kadar çıkabilir sistem 1000w power gerekli diye duydum bu sisteme az gelir dediler power

ssd konusunda pek emin değilim okuduğum kadarıyla anlayamadım hdd yerine heralde ama pek düzgün yorum goremedim ssd olursa nasıl bişey almalıyım

ram pek pahallı değil düşürmeye gerek yok fakat kasma sorunu filn olursa düşürebiliriz parası için düşürmeye değmez

bu monitorü düşünüyorum

OCZ
    120GB Agility 3 20NM Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma)
    270 TL

bu yeterli olur güzeldir ssd baya farkeder.

1000W gereksiz 750w her türlü işini görür.

monitörüde keyfine göre ayarla yukarıdaki sisteme güvenebilirsin.

• bjk__murat
    işlemci benim söylediğim daha iyi değilmi benim istediğim sistem 6 7 yıl beni gotursün uğraştırmasın
    hdd güzel bunu yazıyorum
    ssd hard disk yerinemi alınacak o konuyu pek anlayamadım
    ekran kartı markasından dolayı korktum çok duyulmayan marka asus olsa daha güzel olur gidince HD7970 de inceleyim çok kafam karıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu perşembe günü bilgisayar toplamak istyorum istediğim sistemi seçtim
    İşlemci : i7 3770k 3.5GHZ 1155p 8 mb box (vga)77w
    RAM : x2/8 GB DDR3 1600MGHz KİNGTOON
    HARDİSK : TOSHİBA 1TB 32MB SATA3 7200RM
    EKRAN KARTI : ASUS HD 7850 2GB (256BIT) DDR5
    Almayı düşünüyorum sorularım
    power 1000w olmalımı daha düşüğü bu sistemi kaldırırmı?
    bu sistem birbirine uyumlumu?
    ekran kartı 7870 var aralarında 100 tl oynuyor oda 2gb 256bit hangisni seçmeliyim?
    gtx680 filan var araştıramadım nasıl birşey önerirsiniz?
    anakart seçemedim uyumlu bişeyi gittiğimde önerirler heralde
    yardımlarınızı bekliyorum neler öneririsiniz

rami 8'e indir ve gskill ripjaws al , işlemci zaten i5 3570k ile hemen hemen aynı performansı veriyor oyunlarda günlük kullanımda hissetmezsiniz onu i5 3570k yapın toplamda 350 lira fazladan kalması gerekiyor o parayı da ekran kartına verirseniz 740 lira bütçeniz oluyor o zaman hd 7950 vb kartlara bakabilirsiniz.

• anladım fiyatları kontrol ediyim peki ssd ile ilgili bilgi verirmisiniz hdd yerinemi takılcak dahamı iyi ssd konusunu biraz açarmısınız
  • hocam ssd hdd nin çağ atlamış hali senin anlıcan. ikiside depo birimi olarak kullanılıyor. ssd yeni nesil bir parça olduğu için bu sıralar (yıllar) biraz pahalı insanlar 128/248gb olanın almayı tercih ediyor. yanı nada 500gb ve üstü hdd alıp öğle kullanmaya çalışıyorlar bu aralar (yıllar).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikemalmetin -- 27 Şubat 2013; 0:00:18 >
  • anladım ilginiz için teşekürler i5 kafama yattı ve hd 7970de aklıma yattı ssd ye pek gerek yok anladığım kadarıyla
  • ssd ye gerek var. windowsu, programları ve oyunları ssdye yükleyeceksin. hdd yede filmlerini müzikleri resimlerini vs atarsın. Madem bütçe yüksek ssd de al. Bilgisayarın her anlamla hızlanır.
  • çok karışıkmış mağdem daha hızlı olur bide ssd alalım ozaman ona kurulum yapmakda çok zor olacak heralde neyse alınca sorarım onuda başka bişey bilmeme gerek varmı bunlar yeterli gelirmi oyunlar için
  • 120 gb ssd alacam onuda cye verecem d yi 1 tb yapcam hdd ile fakat 120 gb ye oyun yukleyebilirmiyim direk dolmazmı 4 oyunda nasıl olacak
  • 2 gün sonra i5 in modası geçip oyun açmaz hale gelirse ya ozaman i7 oyunu daha iyi açarsa kafam allak bullak oldu çeşit çok karar veremiyorum
  • quote:

2 gün sonra i5 in modası geçip oyun açmaz hale gelirse ya ozaman i7 oyunu daha iyi açarsa kafam allak bullak oldu çeşit çok karar veremiyorum

hocam i5 le i7 arasında öyle gözle görülür bir fark yok. en azından oyunlarda göremezsin o farkı.
  • nekadar zormuş bu iş size güvenip i5 alcam bf3 de filan kasma sorunu olmaz işalah bide 120gb ssd çok az değilmi nasıl oyun yükliyecem 5 dk da dolar 256 lıklarda baya pahallı
  • hortla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.