Şimdi Ara

Perşembe'nin Kuponunu Görmeden Kupon Yapma !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    531 Portekiz U20 - Küba U20 MS 1 1.15
    534 Lahti - Inter Turku 1,5 Üst 1.42

Sağlam Kupon.Tavsiyemdir.Gelme Oranı %95'tir arkadaşlar.Benden demesi kaçırmayn..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ortodoks

546 İspanya - İtalya MS 1 1.45

Sağlam Kupon.Tavsiyemdir.Gelme Oranı %95'tir arkadaşlar.Benden demesi kaçırmayn..

İspanya-İtalya maçına fazla güvenme 90 dk. (0) biter die düşünüyorum..!
  • Aslında kupon güzelde sağda solda bi para olsa basabileceğim en aşağı 50-100 misli felan oynanır bu kupona kar etmek istiyosan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon Targaryen -- 27 Haziran 2013; 14:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adddda

quote:

0 nasıl bitebilir bana bir söyler misin? italyanın dandik defansının gol yemediği kaç maç var? brezilya, japonya karşısında gördük hallaç pamuğuna döndüler. balotelli yok, bu takım kimle gol atacak giovincoyla mı marchisioyla mı? ispanya defansına bak ramos ve pique gibi iki hayvan var. italyanın bu dandik kadroyla gol falan atmasını bekleme. maçın başından beri 65-35 gibi topa sahip olma oranı bekliyorum ispanyadan, hatta daha fazla fark bile olabilir. bu maç en az 2-0 biter, gerisi ispanyaya bağlı atmak isterlerse atarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

quote:

Orijinalden alıntı: adddda

quote:

0 nasıl bitebilir bana bir söyler misin? italyanın dandik defansının gol yemediği kaç maç var? brezilya, japonya karşısında gördük hallaç pamuğuna döndüler. balotelli yok, bu takım kimle gol atacak giovincoyla mı marchisioyla mı? ispanya defansına bak ramos ve pique gibi iki hayvan var. italyanın bu dandik kadroyla gol falan atmasını bekleme. maçın başından beri 65-35 gibi topa sahip olma oranı bekliyorum ispanyadan, hatta daha fazla fark bile olabilir. bu maç en az 2-0 biter, gerisi ispanyaya bağlı atmak isterlerse atarlar.

Bende sana katılıyorum oynadım kuponu 50 lira bastım affetmem ben maçlar sıkı tahmınler de guzel

• Kupon resmi koyabilir misin acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansan1914

Kupon resmi koyabilir misin acaba ?

koyması mümkün değil..boşuna beklersin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım bir an evvel yönetici belli olur da kökünüzü kazırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthor

Umarım bir an evvel yönetici belli olur da kökünüzü kazırız.

Hocam Psikolojiniz bozulmuş durduk yere beni niye şikayet edeceksin ? Hasta mısın ?Anlamıyorum Seni Anlamıyorum ..!!!!
  • quote:

quote:

Hocam Psikolojiniz bozulmuş durduk yere beni niye şikayet edeceksin ? Hasta mısın ?Anlamıyorum Seni Anlamıyorum ..!!!!

Esas sizin durumunuz iyi değil 3-4 farklı üyelikle gelip reklam yapıyorsunuz.
    Şu günün bankosu yok bu günün bankosu yok ben oynadım bir tane kupon koysanıza buraya ? Ama yok sizin işiniz reklam yapıp insanların zarar etmesini sağlamak.
    Sadece ben değil kimse sevmiyor sizi burada vakti geldiğinde hepinize yol verilecek !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthor -- 27 Haziran 2013; 16:56:02 >
  • quote:

quote:

Ortodoks papazı neyi anlamıyorsun birgün sen , bir gün adddaa, diğer gün kasımpaşalı hepsi sana ait fake nickler ile %90 kaybettiren malum sitenin kuponlarını aynen burada yayınlıyorsun..kendin oynamıyorsun çünkü biliyorsun ki kaybedecek..Burada birde beni niye şikayet edeceksiniz diyorsun... Menthor haklı kökünüz kazınsın bu forumdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 28 Haziran 2013; 9:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

quote:

Ortodoks papazı neyi anlamıyorsun birgün sen , bir gün adddaa, diğer gün kasımpaşalı hepsi sana ait fake nickler ile %90 kaybettiren malum sitenin kuponlarını aynen burada yayınlıyorsun..kendin oynamıyorsun çünkü biliyorsun ki kaybedecek..Burada birde beni niye şikayet edeceksiniz diyorsun... Menthor haklı kökünüz kazınsın bu forumdan...

Not: Bugünkü kuponun tutma şansı var ilk defa bugün bir kupon oynada burada yayınla da görelim...

Hocam nıye anlamıyorsun takmışssın BD adresıne ordan aldıqımı dusunuyorsun bu dusunceyı kafandan at at !!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

quote:

Not: Bugünkü kuponun tutma şansı var ilk defa bugün bir kupon oynada burada yayınla da görelim...

Hocam nıye anlamıyorsun takmışssın BD adresıne ordan aldıqımı dusunuyorsun bu dusunceyı kafandan at at !!

Karşında saf var ya hergünkü yalanlar....

Perşembe'nin Kuponunu Görmeden Kupon Yapma !!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.