DirtyNigga Full Str Full Farm +4 set Glavie char.... Persia serverında 90 Lv Full Farm +4 set +5 wepon Glavie charımı satıyorum..Arkadaşlar char süperdir zaten serverda olanlar bilir.Glavie char sevenler için kaçırmasın derim bazı kişiler glavie sevmez ama görsel ve vuruş rakamları olarak oynarken zevk veren bir chardır...Fiyat konusuna gelince bir charım daha var onu kascagım için bu charı piyasanın cok altında bir fiyata satcam msn eklerseniz konuşalım.400 YTL FİYATI ARKADAŞLAR..
Msn:carisma_1990_@hotmail.com
Satış kesinlikle PTT ve ya Banka havalesi yolu ile olucaktır. Katı kuralım olan ve şimdiye kadar yapmış olduğum tüm char satışlarıda geçerli olan; Ben Charın ücretini teslim aldıkdan sonra tüm bilgileri (Şifre,Gizli soru vb...) veririm. Güven meselesinin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Bir uyarım vardır. Lütfen beni oyalamayın. iCiddi olan Charı alıcam diyen msn eklesin yada pm atsın.İzmir içi elden satış olabilir..
+4 full blue set +5 wepon vardır...resimlerede bakabilirsiniz..vazgeçilmezler için glavie kulanmayı bilirsen her zaman kralsın...bunu herkez bilir neyse uzatmayayım fiyat uygundur ekleyin satışı gercekleştirelim...