Şimdi Ara

Persona 6 {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Söylentilere göre Persona 6 geliştirme aşamasında.

-Oyunun ana rengi yeşil olacak.

-Teması ise Yin-Yang/iki taraf olacak.

-İki farklı ana karakter olacak.

-Persona 3 de ki gibi 6'ya da DLC gelecek ve oyunda bir nevi uçmanızı sağlayacak.

-Yarı açık dünya olacak.

-%95'i tamamlanmış durumda.

-Sosyal linkler hala temel özelliklerini korusa da önceki oyunlara göre daha akıcı durumda, daha fazla etkileşimli ve daha az zamanlanmış olacak.

• TGS öncesi Persona 6 dan sürüsüyle sızıntı geldi.

-Çıkış tarihi olarak 2025 yazı düşünülüyor.

-Çıkış sonrasında DLC'ler de hazırlanıyor. Her iki ana karakter ve parti üyelerinin geniş özelleştirme öğeleri içeren DLC'ler gelecek. Ufak eklentiler dışında bir tane büyük ve ana oyundan ayrı bir ek paket olabilirmiş.

-Oyunun ana rengi yeşil ve ana teması ise siyah-beyaz olacak. İkilik Persona 6 da oldukça önemli olacak ve ana karakterlerimiz olan Kuro ve Shiro en başta bunu temsil edecekler.

-2 ana karakteri de tek oyunda deneyim edebiliriz. Erkek olan ise bir tık daha önem arz edecek. Her iki karakterin de oyun süresi bol ama herhangi bir seçim veya eşit oynanış süresi beklentileri olmasın demiş sızıntıyı yapan kişi.

-Oyun bir sanat okulunda geçecek. Siyah-beyaz yani ikilik teması da buraya devreye girecek. Modern sanat ve geleneksel sanatın çok defa birbiriyle çatışmasına şahit olacağız.

-Oyun yarı açık dünya olacak. Metaphor Refantazio'ya benzeyebileceğini söylemiş.

-Sosyal linkler çok daha genişletilmiş ve daha fazla etkileşim eklenmiş durumda. Seçimler artık daha fazla önem arz ediyor ve yeni mekaniklerin yanında eski mekaniklerini de kullandıklarına inandığını söylemiş.

-3 yıllık bir destekleme planlanıyor oyun için. Bu süre içinde küçük DLC'ler ve büyük bir ek paket çıkacak. Expansion Pass'in olacağı, fiyatı veya tüm neleri kapsayacağı bilinmiyor.

-Oyun artık yerelleştirme ve dil ekleme çalışmaları aşamasındaymış. TGS 2024 de tanıtılacak. PS5 ve Xbox Series S/X de kesin olacak, çıkışta PC de olur mu belli değil. Switch 2'e de çıkabilir ama lansmana yetişir mi bilinmiyor.

Persona 6 {PC ANA KONU}
    Persona 6 {PC ANA KONU}x (formerly twitter)
    ramona 3 reload 🌊 (@p0wyful) on X
    https://x.com/p0wyful/status/1835512654804263276

• Güzel haberler. Sanat okulu, iki ana karakter ve yarı açık dünya olması ilgimi çekti diyebilirim. 4. oyun favorim zaten, 3'ün de remake versiyonunu severek oynadım. Tanıtımı merakla bekliyorum.

• Eger Bu saatten Sonra Türkçe cıkmazsa, dahada gelemz.. Umarım yanilirim. Türkçe gelir.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

SMT V ve P3R Türkçe geldi ama Metaphor Türkçe gelmeyecek misal. Ben bunun da Türkçe geleceğine inanıyorum ama Sega'nın neye göre dil eklediğini pek bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.