SÖYLENTİ: Yeni bir Prototype oyunu üzerinde çalışılıyor. (Insider Gaming) -Alex Mercer ana karakter olarak geri dönüyor -New York şehrinde geçiyor -Şekil değiştirme, başka insanlara dönüşme özellikleri olacak ![]() New Prototype Game In The Works, Playtester Claims https://insider-gaming.com/new-prototype-game-in-the-works-playtester-claims/Yeni bir Prototype oyununun geliştirilmekte olduğu bildiriliyor. Reddit'te Bigbyy adlı bir kullanıcıya göre, yakın zamanda yapılan bir çalışma grubu oturumunun parçası olarak serideki yeni bir oyun hakkında ayrıntılar verildi. Kullanıcı, oyunun Alex Mercer'ın ana karakter olarak geri döneceğini iddia ediyor . Oynanışın, "alanlara sızmak" için şekil değiştirme ve başka insanlara dönüşme özelliklerini taşıyacağı bildiriliyor. Son olarak, New York City merkezli olacak. Insider Gaming, bu iddialarla ilgili olarak Bigbyy'e ulaştı ve kendisine şu yanıt verildi: "[Bu] benden bir NDA imzalamamı ve içerikleri ifşa etmeyeceğimi teyit etmemi isteyen YouGov anketiydi," dediler. "Daha sonra, gelecek oyunların içereceği bir dizi özelliği ve bunların benim için ne kadar popüler olduğunu [yüzde olarak] teyit etti. Bu bir oyun testi değildi ancak bu özelliklerin gelecek oyunların bir parçası olarak zaten planlandığını belirtti." Insider Gaming iddiaların geçerliliğini henüz tam olarak doğrulamadı, ancak bunun ele alınmaya değer bir söylenti olduğunu düşündü. Her zamanki gibi, Insider Gaming tarafından daha fazla ayrıntıyla doğrulanana veya Activision tarafından resmen duyurulana kadar, tüm bilgileri bir tutam tuzla alın. Prototype serisi, 2012'deki Prototype 2'den beri yeni bir oyun sürümü görmedi. Bu oyun 2015'te Xbox One ve PlayStation 4'e de taşındı, ancak o zamandan beri seriyle ilgili herhangi bir haber olmadı. Prototype 2'nin ilk lansmanından sonra Activision, oyunun "geniş bir ticari kitle bulamadığını" ve bunun da geliştiricisi Radical Entertainment'ta işten çıkarmalara yol açtığını söyledi. Yeni bir Prototip oyunu iddialarına ek olarak, aynı kişi Call of Duty: Black Ops 7 için planlanan bazı detayları açıkladı . İddialarına göre, oyun dört oyuncuya kadar bir co-op hikaye modu, güncellenmiş omni hareket, Zombilerde değişiklikler ve daha fazlasını içerecek. |
Prototype 3 | PC ANA KONU

-
-
Vaktinde oyunlarını oynamak kısmet olmamıştı, ama Türkiye'de ekstradan hayran kitlesi olan bir seri.
Yine de yapılırsa bile çok iyi bir şey beklemiyorum.
-
Dön gözünün yağnı yediğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana konu hayırlı olsun. TR de bu marka çok tuttu ama ben şahsen o kadar sevmedim. İlk oyun güzel bir güç fantazisiyde ama o kadar yani. Üçüncü oyun umarım hikaye ve sunum anlamında iyi olur.
İnternet kafede çok oynardık
ilk 2 oyun çok güzeldi. yenisi gelsin de oynayalım
-
Türkiye'de neden bu kadar tuttu bilmiyorum ama hayran kitlesi oldukça fazla. Benim ise oynama fırsatım olmadı, pek ilgimi de çekmemişti çıktığı dönem. Bu arada seri Activision'ın COD tabanlı bir evil-corp olmadan önce yayınladığı oyunlardandı. Durup dururken neden canlandırdılar çok merak ediyorum. Microsoft baskısı mı acaba.
-
“Şekil değiştirme, başka insanlara dönüşme özellikleri olacak”
Bunca yıl sonra ilk oyunda olan bir özelliği hala yazmaları tuhaf.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Prototip işte daha hocam, çaktırma.
-
Durduk yere oyun çıkarmazlar. Demekki oynayacak kartları kalmadı eski serilerin faynboylarına dadanmaya başladılar. Ac serisi gibi olur sanıyorum, grafikler iyi olur gerisi mefta.
Bu oyunun Türkiye'de tutmasının 2 büyük nedeni var hocam.
1.sebebi karakterin böyle şapkalı,karanlık ve gizemli bir havası olması. O dönemler ülkemizde böyle şeyler seviliyordu.Facebook'un popüler olduğu dönemlerde avatarında bu tarz karakterleri kullanıyordu çoğu insan.
2.sebebi ise çıktığı döneme göre iyi bir aksiyon oyunu olması.Serbestlik ve özgürlük sunması,açık dünyada çılgınlar gibi dolaşıp özel güçlerimizi kullanması diyebilirim.
Çıktığı dönemde ben de çılgınlar gibi oynamıştım ve çok da sevmiştim. Aralık 2024'de indirip maziyi yâd edip tekrardan bitirmiştim. O dönem de yaşattığı duyguları yaşatmasa da yine eğlendim diyebilirim. 2.oyunu ise ilk oyundan pek farklı olmadığı için çok sevmemiştim.
Yeni çıkacak oyun eski kafa olursa tutmaz yenilikler şart.Bakalım zaman neler gösterecek :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Nisan 2025; 12:49:37 >
-
rez
-
Ben de zamanında deli gibi eğlenerek oynamıştım ilk oyunu. Ama zamanında o tadı almamış olsam şimdi açıp baktığımda bir yerden sonra sıkılırdım muhtemelen. Zamanında güzel olan oyunlardan biriydi Prototype. Hatta ikinci oyundan da o kadar keyif alamamıştım. Şimdi yeni oyun haberini görünce heyecanlanmadım desem yalan olur. Umarım güzel bir hikayeyle ve birbirini tekrar etmeyen görevlerle Spider-Man gibi güzel bir açık dünya oyunu olur. Alex Mercer nasıl geri dönecek onu da merak etmedim değil yalnız. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X