Şimdi Ara

Personal Rating Hilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok vaktim olmadığından ingilizce versiyonunu copy+paste yapacağım:

First have at least 2 70's and make friends with someone who has to 70's. (3,5 for other sized teams but easy to do two less people ur cheating with I used RL friend)

Make a team with ur crappy players...
    Go into every arena u play without gear on....
    Lose ur rating to 1000....
    Then invite ur good players....
    your team rating will be 1000 but when your good people join they start at 1500, hence you play nubfuk teams with no gear and as ur team rating goes up so does your personal...
    Means when u raise ur team from 1000-1500 ur personal will raise from 1500-2000...
    Easy fukkin epix

Peace have fun being the pwnstar on ur server....
    I dont know if GM's can report for this but I know all the people on my 5v5 have 2000 personal ratings but none of us have a team over 1700 b/c there are teams that actually know how to play their classes unlike us...
    But it sure is fun walking around in gear that people who are in PvP guilds dont even have...

ALINTIDIR.

Mesela kuzenine personal rating kasacaksın, bu yöntemle yapılabilir gayet mantıklı.. Weapon+Shoulder aldıktan sonra da aynısını o sana yapacak

• Tamamda dimishing returnsu hesaba katmamış adam, ama paylaştığın için sağol.
  • yok öyle bi durum, 1000 rating'i adamları keserseniz personal rating 1-2 arttar en fazla... blizzard bunu düşünmüştür ne yazıkki... Aynı şekilde 1700-1800 'lük takıma girip normalde 15 point alırsanız ekranda görünen, 1500'den 1520-1525 olur ratinginiz, yani bunun ayarını yapıyor blizzard...

Denemeyin, vaktinize yazık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Ocak 2008; 16:31:05 >
  • bu işe yarasaydı herkesin shoulder ve silahı olurdu di mi :P yaramıyo arkadaşlar alnınızın teriyle yapın işte boşverin böle şeyleri
  • Personal rating team ratingten 100 fazla ise kazanılan oyunlardan personal rating gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 28 Ocak 2008; 17:03:06 >
  • Vallahi arkadaşlar herkez atıp tutuyor :)

Ben kuzenimle yapıyorum diğer 2. charlarımızı sokuyoruz Rating ini düşürüyoruz bizim takımın sonra biz main charlar ile girip rating yükseltiyoruz az ama öz geliyor dün 1670 yapmıştık rating'i 2-3 oyun kaybettik bizim salaklığımızdan tak 1585'e düştü direk az az yapacağız damlaya damlaya göl olur misali ve hakkattende oluyor benim bir çok arkadaşım yaptı ve aldı alacağını bende Weapon için kasıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Level UP Botları Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Plan Staff Of Herding Bug'i
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden yarıyordu artık düzelttiler bunu. bundan faydalanan çok adam oldu
  • oo orhan retri yi bırakıp holy olmuşsun :D şaşırdım
  • Yalan arkadaşlar o iş geçen hafta silah alıcam 2vs2 takım ratingi 1880 oldu personel benim 1848 de kaldı ,arkasından 3 kere bi grp geldi iyice düştü ,Server bakıma girdi alamadım . Bu haftada 3vs3 takım ratingi 1846 oldu personelim 1887 yine alamdım .Silaha tıklıyorum gelmiyo buzdevrindeki sincap gibi oldum
    Arkasından 1 mac daha kazandık ve silahıma kavuştum :)= Artık düşmeyiz kolay kolay dps yetmiyordu .

1-2 artan personel 30-40 düşüyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

oo orhan retri yi bırakıp holy olmuşsun :D şaşırdım

Yok be Başarım Silah için mecburum

Yoksa bende Full Retri set var yane

2 Vengaful 2 Merciless

Şimdide Silah için kasıyoruz hakkattende şu çok koyuyor mesela 1 1 1 1 Puan ları alıyoruz

Abi lag giriyor birşeyler oluyor rating bir düşüyor 30 puan az küfür etmedim.

Azimle .... Taşı delermiş. Bakalım yavaş yavaş yapacağız.

• Abi olmaz öyle takım ratingi ile personel arasında 150 fark olsa atıyorum . 1 2 2 1 2 3 rating yükselicek bi takım gelicek hop -30 sinir stres :) Çıkartabiliyosanız 1 solukta yoksa yalan oluyor ,zamnla personel takım birbirine yaklaşıyor .Bul salam bi wari yükseltin .
    Kolay gelsin
  • Stromherıldı yapamadınmı sen yoksa :P
  • Bizim Serverda adamlar SSC bitirdi BT yapıyorlar Vortex de yalan oldu Bu Silahı da almam lazım kafayı yiyeceğim ya Retri setimde 320 Ressilance var çok afedersiniz Arenada Caster sınıf geldimi sıçıyorum resmen Ne kadar çok kassam da kendimi olmuyor çıldırtıyor beni.

Bir Doğru düzgün Combo çıkaramıyoruz 2 v 2 de çıldırmak üzereyim resmen.
  • 2v 3v druidlerin arenası biraz boşvermek lazım
    Gerci palalı takımın avantajı var druide göre.
    1750lere kadar çıkmıştım sonra boyuna druid geldi geldiğim yere döndüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 29 Ocak 2008; 18:02:37 >
  • aynen bende 1750 lere çıktım bir keresinde. mage+retri pala kombosuyla.

sonra gaza geldim dedim ben bu mace yi alırım.uğraş didin derken bir gece yarısı 12 sefer üst üste 2k ratingli takım gelipte 10kere yenilince başladığımız yere geri döndük.

kombatlarda 5sn de biten maçlarımız oluor ama benim dengesiz paladinciğim critlemezse zaten mana o kombat sırasında yarıya inmiş oluor.

zaten bizimkisi bi hayal arkadaşlar.şu 10milyon nüfuslu wow dünyasında retri palaların %5 inde yoktur o mace ki olanlarda healing olarak alıp sonradan retriye döndüler.

bence şu anda yapılabilecek en iyi iş 1 healer 1 warrior takımın arasına girip bufflarla ve burst damagelerle istediğimiz seviyeye çıkana kadar çabalamak
  • Arkadaşlar acaba bilginiz varmı yeni konu acmayım ben her hafta en az 10 mac yapılmalı biliyorum aksam 7 mac yaptık server offline oldu ama puan geldi mesela 10 tamamlıyamadık diye üzülüyoduk. yani 10 macdan assa olmaz diye illa her hafta 10 mac yapıyorduk tam sınır nedir bilen varmı acaba?bu zaman dek illa 10 mac diye bosunamı yormusuk kendimizi.
    Birde bu yazıda gibi aklıma söle bişe geldi mesela girsek bütün macları kaybetsek 900 ratinge düsürsek takımı sonra grub arkadasımla biribirimi takımdan atıp geri alsak personal 1500de kalıyo sonra saten 1400 1500 kadar kolay takımlar cıkar alırız personelde ucar dedik ama bu olmuyo herhal
  • senin değil takımın o hafta en az 10 maç yapmış olması ve seninde takımın yaptığı maçların en az %30 una katılmış olman gerekiyor diye biliyorum.yani o hafta 7 maç yapmış 2 arkadaşın var ve sende başka biriyle girip o takımda 3 maç yaptın.bunun sonucunda o takımdaki 4 kişide puan alır diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
  • Yok abi lider benim saten takımda ben ve arkadasım 2 rogue öle yeni saglam arkadas bulana dek puan gelsin en azından dedik 7 mac yaptık aksam 3 ünü yapamadık diye üzüldük server offline olunca kaldı.baktık sabah puan gelmiş 7 macla:)
    sonradan aklıma geldi bu rating düsürüp yenidek girsek takıma personel olayı olmazmı dedigim gibi sence abi tam anlayamadım bu olayı ama sankı böle bugdan yararlanan olmustur gibi kaldırıldıgından eminmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painrunner -- 30 Ocak 2008; 16:36:54 >
  • Ya olm Orhan o kadar puan verilir mi bir silah için.. Git bir şekilde Stormherald yap. BS için o kadar para döktün zaten bari o para boşa gitmesin. Bir silaha vereceğin puanla seti 2 kere fullersin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.