Şimdi Ara

Personel Takip Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Personel Takip (Çalışma saatleri, avansları, maaşları, vb) programı arıyorum bir yardımcı olursanız sevinirim yerinde söz verdim patrona şimdi Excel den yaptım ama iyi olmamış öyle dedi yakında da "kendine yeni bir iş bak" demeden bu programı bulmam gerek şimdiden teşekkürler.

• AKINSOFT NetPersonel

http://www.akinsoft.com.tr/
  • Bunu kendin yazmak istersen Pascal vs Delphi gibi programlarla yapabilirsin. Yazılım Geliştirme bölümünde sana yardımcı olacaklardır..
  • access de sana 5 gunde yaparım belki daha kısa isteklerine baglı 150 ytl ye olur.
  • www.luca.com.tr veb tabanlı muhasebe programı ben bunu kullanıyorum 70 e yakın personelim var girişler çıkışler ücretli ücretsiz tatiller hep burdan takip ediyorum ayrıyetten başka özellikler de var. . .Bordro vizite kağıtları hepsi ama bana program hazır olarak geldi şifrem verilmiş personeller hazırlanmışi olarak nasıl bi üyelik gerektirdiğini bilmiyorum
  • merhaba e-pdys.com personel takip programları avans,maaş hesaplama,fazla mesai hesaplama,ek kazanclar banka agi,bordrolar,ücretli ücretsiz izin takipleri 2 ayrı yedekleme sistemi personel giriş cıkış saat sistemi 24 ayrı rapor alma vb cok daha fazlası ücretli ücretsiz programlar  Personel Takip Programı
  • http://e-pdys.com/

personel takip programları,web tabanlı personel takip programı,personel parmak izi okuyucular,yüz tanıma sistemleri,plaka tanıma sistemleri,bariyer sistemleri,otopark bilet ücretlendirme sistemleri,üye takip sistemleri,wc takip sistemleri,kapı acma access kontrol yetkilendirme sistemleri,asansör kat kontrol sistemleri personel takip programlarında firmaya özel Ar-ge calışması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.