Şimdi Ara

personel taşımacılığı yapan varmı bu işe girmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben işten çıkarıldım ve elimdeki parayla minibüs alıp fabrika yada benzeri pesonel taşımacılığı işine girmek istiyorum. bu işle ilgilenen bana fikir verebilecek olan varmı? ortakta olabilirim. sizce hangi turizm şirketi daha iyidir? anadolu yakasında tuzlada oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wercan

merhaba arkadaşlar ben işten çıkarıldım ve elimdeki parayla minibüs alıp fabrika yada benzeri pesonel taşımacılığı işine girmek istiyorum. bu işle ilgilenen bana fikir verebilecek olan varmı? ortakta olabilirim. sizce hangi turizm şirketi daha iyidir? anadolu yakasında tuzlada oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum.

elini veren kolunu kaptırıyor iş çok ıstanbulda ama para bırakmıyo
  • bence hemen yarın 90 milyar borçlan sıfır bir araba al ayda temiz en az 10.000 kazanırsın. akarı yok kokarı yok.

servisçilere bak hepsinin sırtında samur kürk var bu tesadüf olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 30 Nisan 2012; 19:26:58 >
  • komik şu anda araştırıyorum sadece... malum yaş geçince tekrar sıfırdan başlamak kolay olmuyor. çok büyük paralar peşinde değilim.
  • quote:

bu nasıl sizce...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-caliskan-dan-grafter-17-1-orj-koltuklu-klimali-hatasiz-84038814/detay/

2008 modele o parayı verıcegıne ümranıyede dızancılar 58-63 mılyar arası turızm paket ıstedıgın şekılde dızayn edıp kredı çıkartıp 4 yıl da iş garantısı verıyolar hiç değilse 0 araba yagını suyunu koy işine bak
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-1-ci-yilimizin-serefine-sasirtan-sok-sook-soook-kampanya-84507779/detay?source=promotion_topl#

• quote:

Orijinalden alıntı: piskopat19

quote:

bu nasıl sizce...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-caliskan-dan-grafter-17-1-orj-koltuklu-klimali-hatasiz-84038814/detay/

2008 modele o parayı verıcegıne ümranıyede dızancılar 58-63 mılyar arası turızm paket ıstedıgın şekılde dızayn edıp kredı çıkartıp 4 yıl da iş garantısı verıyolar hiç değilse 0 araba yagını suyunu koy işine bak
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-1-ci-yilimizin-serefine-sasirtan-sok-sook-soook-kampanya-84507779/detay?source=promotion_topl#

Hocam genelde ducato jumper gibi araclar dizayncılarda panelvandan cevirme oluyor.Muayenede sıkıntı yapabiliyor o yüzden masraf cıkıyor.Size tavsiyem eğer 40-45 bin gibi pesinatınız var ise geri kalanı ile kredi cekip sprinter almanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baykar'da Staj yapan var mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam genelde ducato jumper gibi araclar dizayncılarda panelvandan cevirme oluyor.Muayenede sıkıntı yapabiliyor o yüzden masraf cıkıyor.Size tavsiyem eğer 40-45 bin gibi pesinatınız var ise geri kalanı ile kredi cekip sprinter almanız.

teşekkürler VooVeN, bende bunu merak etmiştim.
  • quote:

Hocam genelde ducato jumper gibi araclar dizayncılarda panelvandan cevirme oluyor.Muayenede sıkıntı yapabiliyor o yüzden masraf cıkıyor.Size tavsiyem eğer 40-45 bin gibi pesinatınız var ise geri kalanı ile kredi cekip sprinter almanız.

teşekkürler VooVeN, bende bunu merak etmiştim.

Rica ederim hocam, yani ducato alıcaksanız orjinal alın bayiden alın yani.
  • ducatoyu bayiden panelvan alıp dudullu da onaylı döşemecilerde yaptırabilirsin 75 civarı maliyeti olur.

bana sorarsan dış görünüş ve albeni olarak ducatolar güzel olsa da güven ve konfor açısından volt ya da sprinter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.