eğer belirtmediyse satıcı ki belirtmemiş gözüküyor dava acarak sana ayıplı mal sattıgı için arabayı geri verebilrsin. mahkeme avukat masraflarınıda geçirirsin karsıya. kazanma ihtimalin %98 rahat ol :)
Memleketın vayy halıne heryer uckagıtcımı kaynıyor anlamadım bende bu nasıl ıstır ve kul hakkına gırıyoor en ıyı heralde elımızdekı malı yanı arabayı cok eskıde gıderıde olsa kullanmakmı oluyor acaba ?
aracın boyananı değişeni ve mekanik aksamın durumu konusunda ekspertiz hizmeti veren ve bunun yanında onaylı kaşeli belge de veren firmalar bence en iyisi.tabii aracı ekspertize götürmeden önce aracı aldığınızda hangi sigortacıda sigorta+kasko yaptıracaksanız o firmaya ruhsatın fotoğrafını watsap veya e-posta ile atın bu bilgilere göre kasko oluyor mu ağır hasar kaydı var mı bakılsın. ben koalay com sitesinden yaptırmayı düşünüyorum güzel fiyat veriyorlar.şu an bir araç almak üzereyim sordurduğumda ağır hasar kaydı olduğunu ve kasko yapılamayacağını öğrendim. satıcıya bunu söylediğimde güven sağlamak için bana şunu teklif etti. satışı yapalım gidelim birlikte kasko yaptıralım sorun çıkmasa o zaman aracın bedelini hesabıma geçersin. ben tabii kabul etmedim olması gereken neyse onu yapalım dedim bakalım yarın görüşeceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: H2O
quote:
Orijinalden alıntı: helpgod
pert kaydı olan yada ağır hasar kayfı olan veya da çekme belgeli olup onarımı iyi usta ellerinde orijinal veya kaliteli yan sanayi parçalarla yapılmış bir araç kolay kolay sorun çıkarmaz. Tabii bunu söylerken aracın aldığı hasar şasiyi, kuleleri etkileyecek bir kaza olmadığını farzediyoruz.
umarım tüm zararınızı karşıalrsınız bunu ben de isterim örnek teşkil eder sizin durumunuz.
nette araştırma yaptım böyle kazanan çok arkadaş var hatta sanayideki ustam BMW konusunda bunun çok yaşandığını ilk celsede işin genelde bittiğini söyledi müşterilerinden yaşayanlardan aldığı bilgi bu yönde
Hocam süreçte bir gelişme oldu mu, mahkeme için tarih felan verdiler mi?
Gizli ayıp söz konusu , ayrıca bu iyiniyet dışında değerlendirilirse dolandırıcılık durumu bile olabilir. Kısa bir bilgi, aracın trafikten çekilme belgesi, yani halk arasında pert kaydı, plakadan vs çıkmaz çünkü aracın sorgulattığınız plakası aracın ikinci kez trafiğe sokulan plakasıdır ve geriye dönük bilgileri içermez Pert kaydını şase motor numaralarından sorgulatabilir ve bu numaraların daha önce tescil edildiği numara yani önceki plakasına ulaştıktan sonra o plaka üzerinden bilgi sahibi olabilirsiniz zaten iki plaka çıkarsa anlayın ki trafikten çekilmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme