Keşke sigorta şirketleri size döke saça ödemek için yarıştıkları parayı hak eden insanlara da ödemek için istekli olsaydı dimi
Boş konuşmuyorum sigorta şirketleri hak sahibine bir para ödemez keserken size para ödemek için yarışmasınamı inanalım. Ya seni ikna etmeye çalışmıyorum ben sen kolay paraya alışmışsın satacağın malın alıcısını ikna etmeye çalışıyorsun sigorta şirketleri bile ödeme yapıyor efsunlusun ya
Alıntıları Göster
sigorta şirketi ödemeyi bana yapmadı kazayı yapan kişi ben değilim... ben hasar kayıtlı aldım aracı zaten... çok bilmiş şekilde ağır hasarı olmayan araca sigorta ödeme yapmaz diye kendini yırtıyorsun ya burada onun için söyledim aldığım araçta önemli bi hasar olmadığı halde ağır hasar kaydı işlendi diye... yapılabiliyor yani böyle şeyler demeye çalışıyorum... hani burası forum ya insanlar bilgilensin diye var, senin gibi bilmeden yorum yapanlar insanları yanlış yönlendirmesin diye bu kadar laf anlatmaya çalışıyorum yoksa sana laf anlatmak anlaşılan mümkün değil...
quote:
Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur
sigorta şirketi ödemeyi bana yapmadı kazayı yapan kişi ben değilim... ben hasar kayıtlı aldım aracı zaten... çok bilmiş şekilde ağır hasarı olmayan araca sigorta ödeme yapmaz diye kendini yırtıyorsun ya burada onun için söyledim aldığım araçta önemli bi hasar olmadığı halde ağır hasar kaydı işlendi diye... yapılabiliyor yani böyle şeyler demeye çalışıyorum... hani burası forum ya insanlar bilgilensin diye var, senin gibi bilmeden yorum yapanlar insanları yanlış yönlendirmesin diye bu kadar laf anlatmaya çalışıyorum yoksa sana laf anlatmak anlaşılan mümkün değil...
Alıntıları Göster
Biraz evvel seni bir başka konuya alıntıladım sizin ekip iş başında.
Hasar karşılığı para öder sigorta şirketi ödediği parayı da kayıt diye arabanın siciline işler hiç şansın yok sigortadan fazladan para alamazsın ki hakkını bile alamazsın bak ne diyorum 20.000 hazar çıkar 50 lirasını keser gene tam ödemez.
Yok idda ediyorsan ödediler diye "yırtınıyorsan" plaka şirket bilgisini yaz şirket seni kaza yapanı eksperi biraz terletsin
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
Biraz evvel seni bir başka konuya alıntıladım sizin ekip iş başında.
Hasar karşılığı para öder sigorta şirketi ödediği parayı da kayıt diye arabanın siciline işler hiç şansın yok sigortadan fazladan para alamazsın ki hakkını bile alamazsın bak ne diyorum 20.000 hazar çıkar 50 lirasını keser gene tam ödemez.
Yok idda ediyorsan ödediler diye "yırtınıyorsan" plaka şirket bilgisini yaz şirket seni kaza yapanı eksperi biraz terletsin
Alıntıları Göster
fazla para ödendi falan demiyorum... az ödemiştir çok ödemiştir bilmiyorum... ufak bi kazada aracın perte çıktığını biliyorum... her perte çıkan araç ağır kazalıdır söylemine katılmadığımı anlatmaya çalışıyorum... bi şekilde iki tarafında işine gelmiş anlaşmışlar ağır hasar kaydı işlenmiş arabaya... ben arabanın kaza yerindeki halini hasarını biliyorum... araç kaza yaptığında sahibi ben değildim sigorta şirketiyle muhattap ben değildim... gerçekten ağır hasarlı araçların sigorta şişirmesi, ufak bi kazada perte ayrıldı gibi yalanlarla temizmiş gibi satılmaya çalışıldığını ben de biliyorum hatta çok çok yüksek oranda böyle kandırmaya çalışanların olduğunu da biliyorum ama benim dediğim şartlarda gerçekten ufak bi kaza ile hasar kaydı almış olan araçlar da yok değil... ben bunu anlatamıyorum sana... neyse herkes bildiği yolda devam etsin... sen bütün ağır hasar kayıtlı araçlar istisnasız perttir diye bilmeye devam et...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme